now 2012 you're more than welcome

publicerat: 2011-12-31 » 13:39:27
Sista dagen på året idag. Hur firar ni in det nya året? Med bästisarna eller familjen? Kanske din partner? Jag tror att min kväll kommer bli bra och att jag kommer att uppskatta min nyår 2011-2012. Jag ska fira med god middag här hemma hos pappa tillsammans med familjen, plus farmor och farfar :) Sen ska jag hem till min kusin Linda och fira tillsammans med hennes familj samt köra en sleep over. Dock är det första nyåret jag kan minnas där jag inte klär upp mig och sätter på mig en fin klänning, för i år valde jag att inte ha det. I och med att jag inte hittat någonting snyggt på stan dessa readagar så struntar jag i det helt istället. Jag kör på en fin sminkning, nymålade naglar, ett par svarta jeans och en blåglittrig kofta.. Där har ni min nyårsoutfit! Hehe

Nu ska jag gå och hjälpa pappa ute i köket med maten och alla förberedelser :) Happy new years!

you ask me why i change the color of my hair

publicerat: 2011-12-31 » 02:21:40
Panik!!!! En mus gick sida vid sida med mig ifrån Camilla och hem. Jag försökte springa det fortaste jag kunde men då började den oxå att springa, minst lika fort. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Mitt hjärta stannade. Jag var helt själv. Jag ska sova med skorna på inatt och det är ett faktum för jag vägrar att ta av mig dom.

Hur som helst så har jag varit hemma hos Camilla tills nu. Emie gick vid 11 och Ida runt 12. Jag blev kvar och färgade håret på Camilla och resultatet blev svinbra. Jag är supernöjd. Trodde inte ens jag kunde färga håret men nu fick jag det svart på vitt, trots att jag till en början totalvägrade haha! Vi skrev även en "Allt det dåliga och dumma med 2011"-lista precis som vi bestämt. Tror vi alla blev chockade över hur kort den faktiskt blev, haha, men mycket utav det vi skrev upp innefattade typ det mesta. Brukar ni ge nyårslöften?

Nu ska jag lägga mig och sova så att jag inte sover bort den sista dagen utav 2011 ever. Eller förresten, jag tänker kolla några avsnitt av The hills först :)
Vi hörs imorgon alla ni fina

promises

publicerat: 2011-12-30 » 20:50:21
Sitter hemma hos mig med Emie just nu och väntar på att Ida ska komma så att vi kan vandra vidare hem till Camilla och skriva ner nyårslöften samt vad som varit dåligt med 2011. Den lappen med allt det dåliga ifrån 2011 ska vi kasta iväg i en flaskpost rakt ner i storsjön! Skönt att bli av med den bördan liksom.. To start fresh!!

Dags att leta reda på ritpapper och färgpennor. Hoppas ni får en underbar kväll, puss

one day at the time

publicerat: 2011-12-30 » 13:15:35
Vaknade sent eftersom jag gick och la mig halv 5 imorse. Jag fastnade framför The hills så jag är lagom seg nu. Ska hoppa in i duschen nu och skynda mig så att jag kan möta upp Emie, vi ska gå på stan och senare ska vi hem till mig och fika samt skriva nyårslöften :)

Vi hörs senare, puss

new possibilities

publicerat: 2011-12-29 » 20:16:25
Godkväll sunshines! Hur har er dag varit? Min har varit helt händelselös men jag har verkligen haft en skön dag. Just nu sitter jag och skriver ner mina nyårslöften/nyårsmål för det bara måste man ju ha? Är ju roligt att ha någonting att sträva efter, som en hjälp på vägen. För om några dagar börjar ett nytt år med helt nya möjligheter! Så nu är det dags att ta fram alla positiva tankar och skriva ner allt som kan hjälpa 2012 att bli det bästa året någonsin!!

shines so bright

publicerat: 2011-12-27 » 23:35:42
Nu måste jag nog stänga ner datorn och faktiskt gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon och inte försover mig så som jag gjorde idag. För imorgon ska jag umgås med Stefan, vi måste ju passa på att umgås nu innan vi båda flyttar. Han är dock den som flyttar först av oss två. Han drar redan nu den 2 januari. Det kommer bli trist att inte kunna ses när man vill men nu har jag ju en anledning att åka till Västerås ju!! Perfekt, eftersom jag inte har sett den staden ännu. Och jag som älskar att resa. Perfekt som sagt. Men eftersom jag lovade att ringa kl. 12 (skulle vara klar då) så måste jag sova nu. Vill ju kunna äta frukost i lugn och ro, och för att inte bara tala om att jag vill hinna få i mig frukost överhuvudtaget. Det var någonting jag fick skippa idag men då hade jag ju å andra sidan en helt okej anledning till att få äta kebab till lunch! Jag äter alldeles för mycket snabbmat, haha, men det är ju så himla gott. Visst? Jag kan inte fatta att min bästa vän Rebecka aldrig ätit kebab i sitt liv! Eller liksom.. Jag tror hon smakat någon gång men hon har aldrig köpt en egen. Sjukt. Fast det är väl så det är att "det men inte vet lider man inte av" hehe

Hoppas ni har haft en underbar dag trots det dåliga vädret som var idag. Förhoppningsvis var det inte bara jag och Rebecka som hittade en massa roligt på rean heller. För så mycket folk som det var på stan idag, det är ju nästan så att man får panik för att man inte kan röra sig. Fast det är lite dubbelmoral utav mig att säga så, jag gillar egentligen när det är en stor folkmassa i rörelse :)
Aja, godnatt på er

this is real

publicerat: 2011-12-27 » 19:52:48
Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig?
Jag är blyg, jag är konflikträdd & jag har aldrig haft en mobil som är "senaste nytt"

Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
Ödmjukhet, ärlighet, humor, omtänksamhet m.m

Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
Memma, Emmashine, Emmis, Emme..

Hur var du som barn?
Glad, nyfiken, envis och ja.. Jävligt händelserik!

Varför bloggar du?
För att få ut mina tankar och för att dela med mig av mitt liv. Kan vara kul att kolla tillbaka sen och se vad man skrivit. Hur ens liv såg ut förr och vad som förändrats.

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
Nej, vänskapen har alltid gått först.

Vad kan man leva utan?
Orättvisa, egoister & råttor

Vilket är viktigast hos din partner?
Ärlighet

Har du funnit Harmoni i ditt liv?
Nej, men hoppas på att finna den snart!

Hur ofta lagar du mat hemma?
Aldrig? Eller det är så få gånger att det inte räknas

Vad skulle du göra med ett friår?
Ut och resa!!

Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
Jag har ju inte varit utomlands så speciellt många gånger. Så den var svår..

Hur svarar du i telefonen?
Hej det är Emma
Hallå
Hej snygging

Är du pinsam på fyllan?
Skulle tro det, haha

Vilken var din första konsert?
Jag har aldrig varit på någon konsert (festivaler ränkas inte)

Hur ser folk dig?
Glad, spontan och omtänksam? Eller hur skulle jag veta? Haha!

Människa som gör dig enbart ledsen?
Ingen. Vad är det att ha omkring sig?

Människa som gör dig enbart glad?
Rebecka, Ida och Isabel

Värsta känslan?
Orohet/sorg

Favorit tv-program?
Sex and the city

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
Att jag får sova ut ordentligt, äta världens godaste frukost och sen dra med ett gäng vänner och shoppa!! Kanske till och med avsluta shoppingen med god mat? Och vissa gånger efter det drar man och förfestar, sen drar på världens fest som slutar med att alla har haft kul!

När grät du senast?
När jag var nere i Stockholm

Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
Mina nära och kära skrattar förmodligen nu när den här frågan kommer upp! Haha!!

Vart går din drömresa?
Det ska vara riktigt tropiskt och lyx!

Vem är ditt drömragg?
Oj.. Jag vet inte

När blir man vuxen?
När man känner för det

Vill du säga förlåt till någon?
Nej

Vem är din hjälte?
Min mamma

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Lycklig!!!!

Vilka personer beundrar du?
Min mamma, pappa och min lillasyster

Vem var din första kärlek?
Dennis Olofsson

Vem har makten i ditt liv?
Jag?

Har du någon dold talang?
Jag är rätt bra på dialekter

Har du mobbat någon?
Ja

Vilket djur skulle du vilja vara?
Någon cool fisk, för jag vill se livet av ett djupt hav

Har du någon fobi?
Klostrofobi eller vad det heter.. Litegrann

Vad är det pinsammaste du gjort?
Oj jag vet inte? Jag skäms inte så mycket

Har du snattat någon gång?
Ja, tyvärr. Tiden som ung och dum

fingers like a sausage

publicerat: 2011-12-27 » 18:18:31
Då var naglarna borta & det gör lika ont i fingertopparna varje gång man filar ner dom :( Men dom växer ju som ogräs, precis som mitt hår gör. Passade på att prova mitt nya nagellack oxå (silvrigt) och jag tror att jag kommer måsta prova det vid ett senare tillfälle oxå för just nu tycker jag att hela händerna (speciellt fingrarna) ser ut som tjocka korvar, haha!

När nagellacket har torkat tänkte jag gå ut och gå en liten sväng, om vädret tillåter det vill säga..

flow

publicerat: 2011-12-27 » 15:21:17
Kom precis hem ifrån att ha varit på stan med Rebecka sedan kl. 11 imorse. Vi var ju bara tvungna att kolla in rean och jag hittade faktiskt några saker så som nagellack, en tröja och ett par shorts. Provade massa annat som fick hänga kvar på hyllan oxå. Det var fint men lite onödiga köp kanske? Det hade bara hängt i min garderob.

Nu ska jag duscha eftersom jag inte hann det imorse (försov mig). Jag skulle möta upp Rebecka klockan 11 i stan och klockan kvart i ringer hon mig och då ligger jag fortfarande och sover.. Men jag gjorde det bra! Jag var klar och mötte upp henne 10 över, det ni ;) Men som sagt.. Dags att duscha nu, haha

this second time will be my last

publicerat: 2011-12-26 » 14:03:18
Ligger hemma och chillar i min sköna mjukisdress. Dricker te och njuter av livet till underbar musik. Helt wonderful. Men kanske att jag borde börja göra mig i ordning snart, för jag vet ju aldrig när Bella med familj är klar på stan och redo för att komma hit och hälsa på :)

Igår såg jag den hemskaste filmen jag någonsin sett och grejen är den att jag till och med sett den en gång förut. Jag tänkte det då och jag tänkte det igår "aldrig mer......" för den är så jävla hjärtskärande! Jag tipsar er inte om att se den, inte ni som är känsliga av er iallafall för man går sönder inuti. Filmen jag pratar om är såklart The girl next door ifrån 2007. Jag kommer aldrig mer att se den, aldrig! Dock inser man hur bra man verkligen har det!

friendship never ends

publicerat: 2011-12-25 » 23:53:06
Lyssnar på musik och ska snart tvätta bort mitt smink så att jag kan lägga mig i sängen och somna till en film :) Har varit hos Bella ikväll tillsammans med Rebecka efter att jag hade varit på 50-års kalas hemma hos min moster, och där blev det full lek för min del. Fick leka krig med Isabels brors son (men hade mycket tid att gosas med Ninja oxå såklart) och jag var verkligen helt inne i leken, ingen fick kontakt med mig haha. Blodigt allvar. Jag mot en 5-åring liksom. Haha. Var så roligt att se Isabel och bebisen igen! Och så himla roligt nu när Bella är på benen igen haha, sist vi sågs var hon inte världens piggaste. Och förhoppningsvis kommer dom förbi här hos mamma imorgon. Hatar att dom inte bor här men liksom vad gör det om någon månad då jag själv flyttar ner.. Inte ett skit! Really löööv it!
Men godnatt och sov gott, puss

christmas times

publicerat: 2011-12-25 » 17:09:17
Sitter hemma hos moster nu och har ätit en massa tårta.. Och snart är det middag. Fan vad jag har ätit dom här två dagarna nu. Blir till att springa imorgon!

Ska hem till Bella och hälsa på lilla Ninja sen, se deras julklappar och skvallra :) Har längtat efter att dom ska komma hem! Men nu ska jag återgå till filmen Malte och jag ligger och kollar på, lovade ju faktiskt att vara med honom haha

happy birthday cina

publicerat: 2011-12-25 » 12:31:43
God jul såhär i efterskott alla ni fina! Jag hade så fullt upp igår att jag inte ens hann blogga. Världens bästa julafton!! God mat, kalle, massa julgodis, trevligt sällskap av fin familj! Och idag fick jag nog världens bästa julklapp ever! Förutom min rosa mjukisdress igår då hehe. Jag har kanske lägenhet i april. Nu håller jag alla tummar i världen, kanske jag får ha turen med mig den här gången. Hoppas!!

Ska snart göra mig i ordning för att sen ska jag iväg hem till min moster som fyller 50 år idag (här ska firasssssss!!) grattis Carina. Men just nu sitter jag och äter frukost. Ett äpple. Får inte i mig någonting annat, är fortfarande stört mätt sedan igår. Då åt jag ihjäl mig.. Och jag måste ha gått upp typ 15kg!

bff's

publicerat: 2011-12-23 » 18:02:41
Sitter hemma hos Ida just nu och låter maten smälta in. Blev bjuden på sushi utav Ida, det är min favoritmat ever!! Ska till Rebecka senare och spela Bingolotto men just nu njuter jag bara utav min bästa väns fina sällskap! Och ja.. Imorgon är det julafton, helt sjukt!!

singing lalalala

publicerat: 2011-12-23 » 13:26:47
Det blev inte att jag bloggade någonting igår trots att jag hela förmiddagen bara låg hemma i soffan framför tvn. Drog till Sandra vid 4 och hängde där tillsammans med henne och Emelie till 4 imorse. Vi hade det så himla trevligt. Spelade sällskapsspel och insåg att jag fan är grym på Astrid Lindgren-frågor (ett av spelen handlade nämligen om hennes böcker, sånger och henne själv). Hur som helst så var jag lagom trött när jag vaknade klockan halv 11 imorse, haha, somnade nog inte förrän vid 5.. Men tanken var att jag skulle träffa Ida idag någon gång runt 12 men jag vet inte om hon ens kommit fram ännu. Det är ju så himla halt på vägarna nu!

Måste hur som helst hitta julklappar till farmor, det är det jag har kvar att köpa. Och sen ikväll blir det uppesittarkväll tillsammans med Rebecka :D

edgy fashion

publicerat: 2011-12-22 » 00:06:11
Innan jag släcker lampan och ska sova för natten har jag planerat att lägga mig och läsa. Fick låna Sofi Fahrmans böcker Elsas Mode och Elsas värld utav Sössa nu när jag var i Stockholm. Jag älskar ju tv-serien Elsas värld som går på tv3 play och böckerna bara måste jag läsa! Måste skynda mig att koka lite te och smutta på det innan jag somnar oxå, för jag är så jävla sugen.. Jag har ju det godaste tet i hela världen hemma och vart man än kommer och blir bjuden på te så törstar det inte mitt sug. Visst att jag älskar allt te men jag har fortfarande mina favoriter och är rätt kräsen. Precis som ni kaffedrickare förmodar jag!

Men godnatt och sov så gott så hörs vi imorgon. Dröm sött och vakna glada och utvilade! Imorgon känner jag på mig att någonting spännande väntar, dock har jag ingen aning om vad. Kanske en glädjedag? Vi får hålla tummarna för allt bra! Positiva tankar, hehe puss

in my heart there's a hopeful song

publicerat: 2011-12-21 » 18:04:35
"Det här kommer bli det svåraste men viktigaste jag någonsin gjort i hela mitt liv. Jag ska klara av det. Jag tillhör inte det negativa och vill aldrig göra det. Jag tror på saker. Ingenting är omöjligt. Alla har olika förutsättningar och jag får kämpa utifrån mina egna. Jag behöver inte ha folks tro på mig, jag klarar mig alltid ändå. Jag tror på mig själv och vad är det värsta som egentligen skulle kunna hända? Att jag är tillbaka på ruta ett och får gå en annan väg, men det är väl å andra sidan det som är livet? Jag kommer lära mig så mycket och växa som person, det är guld värt för mig. Går det inte så går det inte men går det så går det! Jag behöver få svar och alltså behöver jag våga chansa. Jag är lyckligaste i världen över mitt beslut och jag vet att jag en dag kommer vara väldigt stolt."



They said you wouldn't make is so far. And ever since they said it, it's been hard. But nevermind the nights you had to cry, cause you have never let it go inside. You worked real hard and you know exactly what you want and need, so believe. You can never give up. You can reach your goals, just talk to your soul and say…

I believe I can, I believe I will, I know my dreams are real
I believe I'll stand, I believe I'll dance, I'll grow real soon and that is why I do believe

Your goals are just a thing in your soul, and you know that your moves will let them show. You keep creating pictures in your mind, so just believe they will come true in time. It will be fine, leave all of your cares and stress behind. Just let it go, let the music inside flow. Forget all your pain and just start to believe.

when a person hugs back tighter

publicerat: 2011-12-21 » 17:35:08
Hela eftermiddagen var det kalas för fulla muggar. Vi har byggt lego, busat, fikat och mycket mer. Världens gulligaste fyra-åring är helt klart Malte! Grattis igen älskade fis.

Just nu ligger jag och funderar på om jag kanske ska ut och springa, känner att jag är rastlös men samtidigt inte den typen av rastlös där man vill hänga med 50 andra på typ en fritidsgård.. Haha, ni fattar! Och då skulle en powerwalk eller en springtur vara helt perfekt. Men utan sällskap.. Det blir så mycket mindre kul, dock får man tid att rensa hjärnan. Ja ni hör ju hur jag verkligen ligger och överväger..

happy birthday maltemouse

publicerat: 2011-12-21 » 13:37:28
Sofie kom hit och väckte mig runt nio imorse så det var bara att kliva upp, klä på sig och ge sig ut i den härliga vintern för att julhandla med henne. Så det är vad jag har gjort fram tills nu, och snart ska jag iväg på barnkalas hos Malte :) Tiden går så himla fort, nyss var han ju så liten och nu är han fyra.. Jag hänger inte riktigt med. Hur som helst så ska det bli gott med lite tårta, känner suget efter socker haha! Vilket kakmonster/godisgris man är!

Jag har kommit på att jag har världens bästa vänner. Verkligen världens bästa! Det är ofta man tar sina vänner förgivet men ibland ska man nog sätta sig ner och tänka efter lite. Påminna sig själv om alla bra egenskaper ens vänner har & bara känna in all glädje man fått genom dom. Då inser man ganska snabbt hur lyckligt lottad man är.

what you're going through is hurtful

publicerat: 2011-12-20 » 21:07:54
"Du kommer vara starkare än alla andra när du väl tagit dig över alla svåra hinder och rest dig upp efter alla hårda fall. Alla är vi olika och det är okej. Det måste få vara okej. För hur skulle det se ut om alla var likadana? Om alla blev kära i samma personer? Om alla hade samma bra och mindre bra egenskaper? Alla gör misstag, större eller mindre och vissa behöver större och hårdare motgångar för att vägledas till det som i slutändan är den rätta vägen att gå. Jag vill bara att du ska veta att du har många bra och fina egenskaper! Alla gör tabbar och man får helt enkelt se det som dom erfarenheter det är och lära sig utav sina misstag. Du är glad och spontan, positiv och rolig, duktig på så mycket.. Du har ett hjärta av guld och så mycket kärlek i dig som du vill ge till dina nära och kära. Jag har alltid sett den kärleken och aldrig tvivlat. Du är en otroligt bra lyssnare trots att inte många kanske sett det, men jag vet. Du bryr dig om andra och det är inte där felet sitter för du har allt det där. Det är att du struntar så hårt i dig själv för att du inte vet vad du är värd och hur mycket du är värd. Du ser det inte nu och har kanske aldrig gjort men du kommer att göra det tillslut, jag lovar dig. Stå ut, älska dig själv så som vi älskar dig och försök med det bästa du kan. Ingen kan begära mer än så och du kommer verkligen komma långt om du försöker göra det rätt och till det bästa för dig. Du är den viktigaste i ditt liv!! Men fortfarande även jävligt viktig för oss.."

c ya

publicerat: 2011-12-20 » 12:21:19
Nu skriver jag lite snabbt innan jag ska ge mig iväg på en långpromenad bort till min kusin för att baka lussekatter och tårtor (Malte fyller 4 imorgon). Jag hade så sjukt svårt att somna igår vilket gjorde att jag sov länge idag istället. Jag stör mig för annars hade jag redan varit där nu liksom, för lat för att gå ;)

twin with a snowman

publicerat: 2011-12-19 » 23:02:41
Godkväll bloggen
Förutom att jag höll på att missa tåget hem igår så gick det ju bra & jag är hemma. Dock fanns det väl en liten del i mig som önskade att jag faktiskt inte skulle hinna med det. Men som sagt.. Jag är hemma nu.

Jag kom hem ca. 21:15 och klockan tio var jag ute för en joggingtur med Ida, kände att det kunde vara skönt att röra på sig lite innan läggdags och jag hade ju liksom bara suttit helt stilla i över fem timmar. Men gör aldrig som jag, och planera in träning innan du vet vad det är för väder ute. Jag var helt sönderfryst när jag kom hem, eller jag svettades men mina ben var helt röda och iskalla. Och för att inte tala om ansiktet.. Haha, kom hem och var helt snöblind. Och samma sak hände ikväll då jag skulle gå hem ifrån min kusin där jag har varit hela dagen. Snöoväder ute och när jag kom hem såg jag ut som en snögubbe, en klassiker liksom. Aja, nu ska jag fortsätta kolla på SATC, ville mest vara visa att jag lever och är hemma.

Ps. Jag saknar Stockholm!

unclean

publicerat: 2011-12-18 » 14:18:22
Har packat och jag hatar det här. Snart måste jag säga hejdå vilket jag är sämst på att göra. Vill inte. Kan inte. Det tar emot. Men samtidigt ser jag fram emot att komma hem och fira jul tillsammans med familjen. För snart är julafton här, den mysigaste men segaste dagen på hela året.. Hihi

Hejdå Tuvas säng. Hejdå stockholmsfamiljen. Hejdå fina vänner. Hejdå Stockholm.

like my manface

publicerat: 2011-12-17 » 20:51:28
Umgicks med Micaela i stan idag. Vi fikade och bara tog vara på tiden, kommer sakna henne nu när jag åker hem men vi har planerat in lite till. Skulle träffa Matilda oxå men i och med att Göran fyller år blev det en hemmakväll, jag får träffa Matilda imorgon istället, innan jag åker hem. Ikväll har jag och Zeke hur som helst haft jätteskoj. Eller vi har väl fortfarande, haha. Föräldrarna är ute och dansar, Tuva somnade på soffan direkt efter maten och Johan sitter instäng på rummet och spelar data så.. Det var bara för mig och Zeke att göra vad vi ville liksom. Free time! Yeah! Och självklart fick kan bestämma och jag fick bli offret i hans lek. Jag fick måla ögon och näsa på hakan, lägga mig upp och ner och prata så att han kunde skratta åt mig! Har ni lekt den leken någon gång? Den är hur rolig som helst för den som kollar på tydligen, haha! Så det är så vi har hållt på nu hela kvällen.. Jag är utsatt och han skrattar, bra deal, visst? Haha! Närå, jag har fått mig en hel del skratt jag oxå. Det smittar ju faktiskt av sig! Och om man kan bjuda lite på sig själv blir det ju lika roligt för alla ;)

Oj nu måste jag sluta skriva, han skriker på mig och a man gotta do what a man gotta do! Hoppas ni har en förbannat bra lördagskväll, pussisar

you sleep in the grave

publicerat: 2011-12-17 » 12:57:20
Vaknade för ett litet tag sedan och jag kan säga såhär: Jag vill bara tillbaka till sängen och sova! Är så äckligt trött!

Igår var jag och Tuva hem till David och spelade in en utav deras låtar, den kommer bli grym!! Nu är det bara att klippa ihop den snyggt och sen är den klar. Gårkvällen hos David tillsammans med han, Tuva och Sebbe var jättehärlig, slapp och trevlig. David bjöd på tacos, vi spelade musik och hängde framför roliga youtubeklipp, hehe!

Jag som liksom inte gör någonting på dagarna borde inte kunna bli trött vid 11 en fredagskväll? Igår höll jag på att somna flera gånger hos David, och på tåget och bussen hem hände det samma sak. Som tur var somnade jag faktiskt aldrig för då hade jag garanterat åkt för långt. Aja.. Nu ska jag göra mig klar och åka iväg och möta Mickis, kanske till och med att Patrik är med :)

Vi hörs senare! Puss

give everything for what you are passionate about

publicerat: 2011-12-16 » 14:36:21
Njuter av skön musik. Dock vet jag inte hur mycket grannarna njuter av mig sång, hehe

Det blev inget med att hälsa på Isabel på BB idag. Stackarn ville igår att jag skulle komma dit idag oxå men när jag hörde av mig imorse hade hon precis lyckats somna (pratade med hennes pojkvän), så klart hon ska få sova. Hela hon måste vara helt slut. Så just nu sitter jag bara hemma och chillar, lyssnar på musik och kollar runt på datorn. Konstigt nog gör jag allt för att tiden ska gå så sakta som möjligt så jag slipper att åka hem. Det är redan i övermorgon som jag åker tillbaka, på söndag.. Åh vilken klump i magen jag har över det. Jag pallar fan inte! Dock så kommer kvällen bara susa förbi i och med att jag lovade Tuva att följa med henne och spela in musik (som jag skrev i andra inlägget nedanför). Hade varit superroligt att hinna träffa Lotta innan jag åker hem oxå men jag fick skippa krogen med tjejerna ikväll :( Jag vill ta sista minuterna av tiden här nere till vara, vilket jag inte kommer kunna göra om jag är bakis imorgon. Så, ni vet ju hur det är. Det gäller att prioritera rätt.

Imorgon fyller Göran år oxå (pappan i huset) så då lär det ju bli fullt ös här hemma med god middag tillsammans med släkt och vänner (ännu en anledning till att jag måste prioritera bort krogen ikväll) vilket jag ser fram emot. Har dock lite panik över att jag inte har köpt någonting. Jag kanske borde sätta mig ner och pyssla ihop ett grattiskort, jag vill ju ge någonting liksom :)

three generations

publicerat: 2011-12-16 » 11:52:40
Kolla in min mormor! Visst är hon vacker? Hon ser ut som en filmstjärna! Och jag är släkt med henne! Jag älskar min mormor så innerligt mycket.

breakfast club

publicerat: 2011-12-16 » 10:48:17
Har precis duschat och gjort mig klar! Känns skönt att vara i ordning tidigt. Tänkte sätta mig ner och äta någon god frukost nu men vet dock inte riktigt vad jag är sugen på. Hehe. Ska iväg på BB idag igen :)
Och ikväll ska jag följa med Tuva och lyssna på när hon spelar in ännu en låt, kan bli kul ;)

i wish you all the best

publicerat: 2011-12-15 » 17:37:01
Har spenderat hela dagen på BB och hälsat på Bella, Adam och lilla Ninja. Jag har aldrig sett en finare bebis i hela mitt liv. Allting var så fint, hela grejen, liksom att min bästa vän har gått och blivit mamma. Är helt lycklig åt Bella och Adam och önskar dom verkligen all lycka till nu!

Nu väntar jag bara på att alla i familjen ska komma hem så att vi kan äta middag för just nu är det bara jag och Johan hemma. Jag är lite hungrig.. Hehe

moving on

publicerat: 2011-12-15 » 11:26:05
Godmorgon, jag hade en jättebra dag med Linn igår. Vi var på barnens hus i Nacka, stan och i Kista och kollade. Vilket tog oss hela dagen och jag kom hem runt åtta.

..jag har verkligen kommit och tänka på en sak. Jag har vetat så länge att jag ska flytta ner men jag har alltid bara skjutit på det for no reason! Jag har bestämt mig nu, nu ska jag ner. Så fort jag bara kan. Jag har ju allting här och har alltid haft.

the ninja

publicerat: 2011-12-14 » 10:36:40
Idag klockan 08:04 fick min bästa vän en dotter. Gud vad sprallig jag känner mig i hela kroppen av glädje och nyfikenhet! Grattis älskade vän till er flicka!

I övrigt så ska jag träffa Linn idag klockan 1 vid slussen, vi ska kolla kläder och så måste jag köpa en snuttefilt till Bellas lilla dotter :) Vet ni vart jag köper en sån?
Aja, nu ska jag sminka mig och fixa håret innan Linn hör av sig. Tänkte äta frulle oxå och ta god tid på mig :)

beautiful friends

publicerat: 2011-12-13 » 23:30:25
Kom hem för en timma sedan och har varit inne i stan med Linn hela eftermiddagen & kvällen. Jag har handlat klart alla mina julklappar och är faktiskt riktigt nöjd över mina fynd. Fick mycket och bra hjälp utav Linn som var full av idéer så nu längtar jag nästan till julafton bara för att få ge det fina och roliga jag har hittat :)

Dagen med Linn har verkligen varit jättemysig! Vi avslutade all shopping med sushi på vasagatan (en jättemysig restaurang) och satt där ifrån sju till klockan var närmare tio. Vi tappade tidsuppfattningen helt, det är så roligt att prata massa minnen och uppdatera varandra om allt och inget. Och vi är ju det levande beviset! Dock är jag helt slut nu och ska börja göra mig i ordning för natten eftersom det är en dag imorgon oxå ;)

every day is a new day for you to start over

publicerat: 2011-12-13 » 14:56:09
Nu håller jag på att göra mig klar för en dag i stan iallafall, haha! Svårt att bestämma mig? Nja, men jag fick en middagsdate med finaste Linn! Ska träffa upp henne runt fyra och som jag ser fram emot det. Är så längesen jag träffade alla mina Stockholmsvänner (Bella kommer ju liksom från Östersund så vi har träffats på hemmaplan) och det är så roligt nu när det blir av. Jag svävar på moln för hur glada dom gör mig. Det var verkligen en evighet sedan vi gick i samma klass och träffades varje dag och ibland.. Längtar jag tillbaka till det, till dom.

Snygg vän man har! (Linn, jag var bara tvungen, hihi)

Hoppas att jag hittar några fiffiga julklappar oxå, så att det inte blir panik i helgen när jag inser att jag måste springa runt hela Stockholm och alla köpcentrum för att faktiskt få med mig någonting hem. Men det är ju så himla svårt att köpa till folk som dessutom inte önskar sig någonting. Varje gång jag frågat är svaret "Ingenting", kul önskelista.. Haha! Men jag ska nog komma på någonting. Fick några idéer utav Ida igår när jag hörde allt vad hon hade köpt. Har ni köprt klart alla era julklappar? Har ni några bra tips till mig? Messa era idéer!

christmas time

publicerat: 2011-12-13 » 12:06:23
Precis när jag tänkte kliva in i duschen kom Johan hem (för att han tydligen inte hade någon skola idag) och ockuperade duschen, haha, han har stått där hur länge som helst nu. Så länge att jag börjar bli rastlös. Antar att det inte bara är jag som tänker att jag kan duscha hur länge jag vill lediga dagar, hehe

Lite senare tänkte jag gå ut och leta julklappar till familjen. Tänkte kolla runt här på söder istället för att åka någon annanstans. Götgatan har minst lika bra utbud. Så att ni vet det, ni som kanske inte brukar hålla till här i Stockholmstrakterna. Våga åka lite längre bort än att bara vara i närheten av centralen/t-centralen! För jag menar slussen och medis, hur långt bort ifrån centralen är det? Tar typ 5 minuter att åka med tuben. Våga chansa och göra fel.

pick up phone

publicerat: 2011-12-13 » 11:03:34
Nyvaken och hög på livet, typ så känner jag mig nu. Vet inte varför jag vaknade så himla glad? Kanske var det för att jag insåg att min dröm faktiskt bara var en dröm och att livet är så mycket bättre än i min dröm? Troligtvis haha, men jag klagar inte! Min dröm var vidrig! Min största fobi är, som ni alla veta, råttor och helt plötsligt när jag och en kompis var ute och gick vid åhléns inne i stan så kom en stor (större än 2 meter och bredare än 3 människor) råtta och typ attakerar oss. Min vän drar in mig innanför ingångarna till åhléns och jag andas ut samtidigt som jag blundar. Hade det där verkligen nyss hänt? Den hade kunnat döda mig?! Men det värsta av allt var att när jag sedan öppna ögonen igen så är alla inklusive min vän råttor, och jag måste fly till ett annat land. Hamnade i jungeln hos gorillorna och där fick jag bo. Det var ju antingen där eller hos råttorna!!

Har precis ätit upp min asnyttiga frukost, hehe, en banan och en mandarin (var inte sugen på någonting annat) och nu ska jag duscha. så so long suckers!

i smile even when i'm sleeping

publicerat: 2011-12-12 » 20:09:42
Godkväll din sköna böna! What's up? Jag har precis blivit klar med allt pluggandet och kan äntligen bara koppla av och njuta av dom sista dagarna jag har kvar här i Stockholm. Alltså blev jag bara hemma idag, eftersom jag ville få allting klart och nu när det är det känns det verkligen jättebra att jag la upp min planering just så.

Imorgon är det preliminärt bestämt att jag ska luncha med Bella och jag håller tummarna för att hon mår bra imorgon och har orken att träffa mig sista gången innan jul. Men med en bulle i ugnen som kommer om vilken dag som helst kan det vara rätt ansträngande. Kanske blir så att jag åker dit på besök, vilket jag mer än gärna gör. Det är rätt oviktigt vad vi gör, vill bara träffa henne. Min bästis. Innan jag åker hem.

Vad mer har jag planerat att göra min sista vecka här? Hm.. Jag ska umgås med Micaela på onsdag och Elin på torsdag. Helgen har jag inte planerat än, kan ju vara skönt att ha dom dagarna fria oxå. Kanske gå på bio med Tuva? Ha pyjamasparty med Matilda? Filmkväll med Linn? Ja som sagt, vi får se! Hur som helst så vill jag aldrig åka hem igen. Jag saknar ingenting hemma. Förutom familjen. Hehe

true statement

publicerat: 2011-12-12 » 13:04:31
"Some mistakes are too much fun to only make once"

a nail and peg for the coat of eeyore

publicerat: 2011-12-12 » 12:59:01
Min bästa vän ska snart få sin bebis och jag är nog nästan mer nervös än vad hon och hennes pojkvän är, det är helt sjukt vad spänd jag är! Jag håller alla tummarna jag kan för att bebisen ska komma ut nu innan jag åker hem på söndag, så att jag hinner se den lilla. Den bebisen kommer bli så himla fin! Den kommer ju likna sin mamma :)

Nog om det! Tänkte gå och lägga mig i sängen och läsa lite, eller först ska jag duscha! Vad gör ni idag? Puss

when i feel weak

publicerat: 2011-12-12 » 12:35:35
Jag ska erkänna en sak för er: Jag vaknar alltid arg
Jag hatar att bli väckt utav en väckarklocka, men det är tur att dom finns! Hur skulle man vakna annars?

Just nu sitter jag med ett äpple i handen och lyssnar på fin musik, är fortfarande ganska trött. Ögonen är inte riktigt öppna än. Haha. Just nu lyssnar jag på den här


when the land is dark

publicerat: 2011-12-11 » 23:58:22
Dags att sminka av sig, byta om till pyjamas och gosa ner sig i sängen. Bra idé? Den bästa jag hört på länge! Godnatt och sov gott solstrålar

that's okey

publicerat: 2011-12-11 » 22:16:32
Skönt att jag är utav den kategorin som somnar när hjärnan arbetat förlänge på högvarv. Jag somnade med boken på bröstet och vaknade (som tur var) av att det bakades för fulla muggar ute i köket. Pepparkakor och pepparkakshus. Jag vaknade alldeles lagomt till provsmakningen hehe

För övrigt har dagen varit otroligt slapp och skön, rätt allmänt sådär. Skönt när man känner den känslan över en dag som trots allt bara gått förbi utan att det egentligen hänt ett piss. Vad har ni gjort? Jag undrar hur det ser ut hemma nu och om det har kommit en massa snö. För det är ju trots allt så att alla andra önskat sig snö fram till julafton. Det är bara jag i hela världen (eller?) som gärna skulle kunna tänka mig att ha en helt snölös jul.

bad luck

publicerat: 2011-12-11 » 16:40:46
Skulle egentligen träffa Mickis och Matilda i kista idag och som jag hade sett fram emot det men nej.. Såklart kommer jag på att jag måste plugga, fast tur var väl det!!?! Allting ska in idag, sista inlämningen innan jul. Dock är jag ju här en hel vecka till, så jag har tur i oturen kan man säga! Får träffa dom i veckan istället :)

Hate this......... Någon som gör detta åt mig?

fabulous

publicerat: 2011-12-10 » 21:09:46
Idag har det varit en helt fantastiskt bra lördag! Sössa och jag var på julmarknaden i gamla stan och kollade, och påväg hem gick vi in i nästan alla klädbutiker på hela götgatan och kollade innan vi stannade till på ett mysigt café och hon bjöd på en chailatte. Nu har jag en del kläder att testa innan jag åker hem vill jag lova. Bara måste. Iallafall så tog det oss i stort sätt hela dagen och nu har vi precis ätit middag hela familjen. Är verkligen full i magen! Nu ska jag fortsätta läsa en bok jag började på igår (Elsas mode) för jag kan inte sluta, det blev som en drog....

embarrassing things can be fun

publicerat: 2011-12-09 » 15:43:05
Är det någon mer än jag som älskar Elsas värld? Serien som går på tv3 play? Jag skrattar så jag gråter och blir helt röd i ansiktet för att jag skäms så mycket åt henne. Men på nått vis kan jag liksom se mig själv i henne och det är nästan det som är det roligaste! Som här om dagen när jag satt på tåget på väg ner hit till Stockholm.. Jag hade klivit upp 4:30 på morgonen för att hinna med tåget som gick 5:40 och vem är pigg vid den tiden? Jag vet inte om jag fortfarande sov eller vad jag gjorde, men jag gick iallafall till "fikavagnen" för att köpa mineralvatten och det är nu det pinsamma kommer.. Jag säger "A bottle of sparkling water please" och börjar alltså konversationen på engelska. Varför? Fan vad pinsamt. Men hon svarade så trevligt "What flavor?" så jag fortsätter "Just natural thanks" och sen gick jag därifrån efter att ha betalat. Det händer bara mig? Nu efteråt skrattar jag bara åt det men liksom, jag fick ju sitta helt hungrig på tåget. Jag kunde ju inte komma tillbaka 1 timma senare och köpa en macka och helt plötsligt prata svenska. Nej, då fick det vara. Haha! Jag kanske inte är lika överdriven som hon men jag är minst lika klantig.

i feel the base

publicerat: 2011-12-09 » 12:56:11
Ligger och läser lite just för tillfället, vad gör ni? Jag hade tänkt att jag skulle kliva upp och måla naglarna så jag får väl ta och göra det. Jag (som jag så många gånger förut har sagt..) älskar verkligen sånna här dagar! När man vaknar i lagom tid och kan chilla genom alla moment innan det är dags att gå ut. Liksom att jag kunde stå i duschen i 45 minuter, att jag slipper föna håret (kan låta det självtorka) och att jag kan sitta 1 timma och äta frukost.

gonna head it

publicerat: 2011-12-09 » 10:50:36
Godmorgon!
Jag måste bara få berätta lite om gårdagen som var så himla bra! Jag träffade ju kära Micaela runt fem och vi var med varandra tills runt halv nio. Vi hade så himla roligt och skrattade så mycket under middagen att jag trodde jag skulle spricka. Det var ändå ett och ½ år sedan vi umgicks sist, gaaaalet. Men allting var precis som det alltid brukar vara och det är ju sånna gånger man vet att det är vänskap för livet. När man bara kan fortsätta där man slutade. Jag hatar att vi inte bor i samma stad för vi har alltid varit så nära vänner.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig och sen (skulle egentligen åkt hem till bästis men den stackaren har förvärkar och galet ont nu) ska jag passa på att plugga lite nu när alla jobbar och efter det hoppas jag på att få kramas med Elin. Vad ska ni göra idag?

when love takes over

publicerat: 2011-12-08 » 14:25:05
Sitter just nu och försöker plugga så gott jag kan. Ska träffa Mickis senare idag, typ runt fem så jag har gott om tid att chilla. Tänkte att jag slänger upp en bild på mig själv så ni ser att jag lever men hur lätt är det att vara seriös på bild? Jag kan det inte iallafall, haha! Denna bild tog jag för att jag tänkte överraska Tuva med en ny bakgrundsbild på datorn, gulligt va? Hehe! Så att hon ska kunna se att jag faktiskt lyckades ta mig in på den.. Hon retades med mig igår och sa "Klart du får låna min dator, men du får klura ut lösenordet själv"
Så Tuva "Fuck you" hahaha!!

Nä nu måste jag läsa vidare så att jag kommer någon vart.. Puss

can't afford slcard

publicerat: 2011-12-08 » 12:19:49
Dagens låt är Tuva och hennes vänners! Den är fet!


i'm finally here

publicerat: 2011-12-08 » 11:56:41
Hej mina vänner & förlåt för att jag inte skrev igår, men hade ingen tid till det för det var verkligen fullt upp! Sötaste Isabel (♥) stod utanför tåget när jag klev av och så gick vi en jätterunda på stan innan jag åkte hem till Tuva som var sjuk. Är sjukt glad trots att jag inte hittade några kläder att köpa för jag hittade min älsklingsparfym som inte finns någonstans överhuvudtaget typ.

Just nu har jag precis ätit frukost i lugn och ro och ska väl snart klä på mig. Uppdaterar senare.

fabulous

publicerat: 2011-12-06 » 23:08:31
Okej.. Just nu kanske jag borde sova men..
1. Det är Sex and the city på tv
2. Måste gå igen packningen en gång till (för säkerhetsskull)
3. Kolla igenom garderoben igen (vill ju inte glömma någonting)

now i get what i want

publicerat: 2011-12-06 » 22:47:19
Nu borde jag verkligen sminka av mig fort som attan och krypa ner i sängen för jag ska upp klockan 4:30 imorgon.. Jag kommer vara helt död, och folk säger till mig "du kan sova på tåget" och ja, kanske någon timma men jag måste plugga och då är det bättre att ta tillfället i akt att plugga på tåget istället för att behöva ta en dag till det när jag är nere i Stockholm. Vill ju lägga all tid till mina fantastiska vänner medans jag har chansen!

Jag är verkligen helt pirrig av all längtan åt den här resan. Jag är så glad att äntligen få träffa alla igen. Redan imorgon har jag hela dagen planerad och förväntar mig fullspäckat schema under hela min vistelse där nere, hihi. Men om jag känner mina vänner rätt så blir det fullt ös! Hehe! Imorgon möter min fina bästis upp mig vid tåget för en shoppingdag i stan samt lunch på fresco. Efter det måste jag hem för att lämna min resväska och äta middag innan jag åker till Väsby för att mysa med Matilda. Ska bli spännande att se nya Vilunda (min gamla skola som dom byggt om och flyttat närmare stationen) när jag kliver av pendeln och ska gå mot bussen :) Känns som en evighet sedan jag gick gymnasiet och speciellt sen jag träffade mina klassisar därifrån, men imorgon, äntligen Matilda!!

Och vet ni vad jag har? Resfeber!?!! Wtf haha! Inte likt mig för fem öre att ha det men jag antar att det är för att jag är så himla taggad på att få träffa alla? Eller så är det för att jag är så himla värdelös på att packa.. Älskar hur som helst att den här resan är min, bara min. Att jag får göra vad jag vill utav den och att den inte tar med sig några måsten. En efterlängtad semester precis innan jul, kan det bli bättre? Och sen när jag kommer hem så är Rebecka hemma ifrån Umeå och spenderar lovet tillsammans med mig, helt amazing. Ne, som sagt.. Det är nog dags för mig att gå och lägga mig nu om jag inte vill se ut som ett vandrande lik på tåget.. Haha! Sov gott ni fina och så hörs vi imorgon (förmodligen innan jag åker men annars hörs vi när jag är hemma efter stan med Bella)

girly girls

publicerat: 2011-12-06 » 19:50:40
Sitter hemma hos mig med Ida just nu och hon har hjälpt mig att packa klart inför imorgon :) Jag bjöd på middag här och det blev hamburgare och pommes (aldriiiiiigt fel) och nu sitter vi och pratar. Känns som om vi har allt att berätta för varandra just nu, mycket som inte har berättats. Så nu ska jag fortsätta underhålla min vän innan vi blir tvungna att säga godnatt och hejdå. Dock funderar vi på att ta en kvällsprommis tillsammans innan vi skiljs åt :)


bjuder på en gammal bild på mig och Ida

when she's gone

publicerat: 2011-12-06 » 12:40:34
Hey there sunshines :)
Jag är färdigduschad och proppmätt, ska snart iväg på möte och sen ska jag träffa upp Isabels mamma. Imorgon åker jag!! Wihoo! Förhoppningsvis är Isabel på centralen och möter upp mig när jag kommer. Så idag har jag en del att göra innan jag åker. Ska packa, reklamera en tröja, träffa Ida och skvallra innan. Kände att jag inte kunde åka iväg utan att få umgås lite med henne innan!

Aja, har som sagt en del att göra. Har rätt brådis nu.. Vi hörs sen

paranormal activity

publicerat: 2011-12-05 » 21:24:47
Kanske att jag är dum nu som ligger och kollar på Paranormal Activity trots att jag blev så himla rädd sist jag såg den, och dessutom nu när jag ser den själv. Dumt men spännande. Hoppas bara att jag kommer kunna sova inatt, hehe

Förutom film så har det inte hänt så speciellt mycket ikväll. Skickade in skolarbetet jag gjorde klart och typ ingenting mer. Har städat lite eftersom jag åker på onsdag :) Nu ska jag fortsätta kolla på filmen och sen får vi se om jag lyckas somna, spännande ;)

garlic everywhere

publicerat: 2011-12-05 » 17:54:41
Allting är liksom typ vitlök för jag smakar vitlök, luktar vitlök och känner mig allmänt som en vitlök. Haha! Jag skulle göra en liten dipp att dippa paprikan i, av gräddfil och vitlök och jag menar.. Jag är ingen kock.. Jag måste ha haft i alldeles för mycket vitlök för den var stark och smakade ingenting annat. Och nu är det den enda smaken jag känner i munnen. Jag tycker att allting annat luktar det. Vart jag än går så luktar det vitlök. Antar att jag har näsan för nära munnen? Men som sagt, jag är ingen kock och lovar att aldrig mer försöka mig på någonting jag inte kan!

the world's ugliest garments

publicerat: 2011-12-05 » 15:41:54
Namn? Emma Swärd
Född? 31 augusti 1991
Längd? 1,61
Skostorlek? 35-36
Piercingar? 1 hål i tungan och 12 hål i öronen
Tatueringar? Nope!
Bor? Östersund
Utbildning? Gymnasieutbildning, done
Jobb? Nej
Drömyrke? Har så många, haha

Plats du vill resa till? Hawaii
Favoritdrink? Drinkar är ingenting jag själv väljer att dricka, skulle snarare svara rött vin
Favoritmat? Kinamat!!
Favoritfilm? Titanic
Läser just nu? Ingenting annat än läxböcker
Läser du helst? Fantasy funkar nästan alltid
Tittar helst på? Medium, Sex and the city osv.
Lyssnar på? Allt möjligt!

Mest överskattade affär? Cubus
Det dyraste jag köpt? Oj, det vet jag faktiskt inte :P
Senaste fyndet? Ett par skor
Lyxartikel? Har ingen sådan
Värsta plagget? Mockasiner?
Favoritaccessoar? Ringar

Motionerar du? Powerwalkar 1 timma om dagen, that's it
Vilket schampo använder du? Olika. Just nu Keune som jag köpte hos min frisör :)
Vilken parfym använder du? Marc Jacobs - Daisy
Vad är du rädd för? Trånga utrymmen, höjder och råttor
Har du någon fobi? Jag vet inte.. Råttor!
Vad finner du charmigt? Vissa har det, andra inte
Beskriv dig själv med 3 ord? Omtänksam, pratglad och öppen

the real steel

publicerat: 2011-12-05 » 13:02:20
Jag borde nog göra mig någon form av frukost eller lunch men jag är så himla dålig på att äta på morgonen när jag precis klivit upp om det inte finns någonting riktigt gott som ägg eller typ gott pålägg på en god macka. Dock har jag varit vaken sedan 11 men jag fastnade lite framför datorn haha! Försöker plugga men har fastnat på en fråga (den sista frågan) som jag verkligen behöver hjälp med utav pappa sen när han kommer hem. Ingen utav mina vänner förstår ens uppgiften heller..

Imorgon packar jag & på onsdag åker jag till Stockholm och gissa om jag längtar? Jag har nog aldrig längtat efter Stockholm såhär mycket någonsin! Eller jo det har jag men det kommer bli speciellt nu i och med att det var evigheter sedan sist jag var där. Ska bli så roligt att träffa mina vänner.

nighty night

publicerat: 2011-12-05 » 00:23:28
Godkväll bloggen
Har haft fullt upp idag med att baka och haft även en massa annat att stå i :) Det är ju andra advent idag och gud vad tiden har gått fort! Hela det här året har sprungit förbi för jag menar.. Det är typ julafton imorgon & i övermorgon nyår (kanske inte riktigt då men nästan, haha, hur som helst har tiden gått fort)

Nu ska jag krypa ner bland mjukisdjuren och kuddarna samt rulla in mig i täcket. Är så himla trött och längtar efter sängen, haha

surrounding every part of me

publicerat: 2011-12-03 » 17:38:58
Har spenderat hela dagen hemma hos min kusin. Jag älskar att vara där, det händer alltid någonting roligt samtidigt som man bara kan sätta sig och ta det lugnt & fika. Idag pysslade vi Maltes inbjudningskort till hans kattkalas. Det gäller att ha bra fantasi och att skriva fint, så det är ju tur att just hans mamma är hans mamma hehe

Eftersom jag gick dit och nu gick hem oxå så har jag verkligen fått min dagliga motion. Är helt svart under ögonen oxå för hur mycket det blåste ute. Tror det tog oss 15 minuter att ta oss över gångbron från Frösön (kanske lite överdrivet, eller nej, det tog faktiskt as lång tid) med den hårda motvinden. Så jag ska tvätta ansiktet nu och sen ska jag göra mig en kopp te. Tänkte även byta om till mjukisbyxor och tjocksockar

open up your door for all the children in the world

publicerat: 2011-12-03 » 10:42:01
Godmorgon lördagsbarn! Just nu sitter jag med tekoppen i ena handen (skriver med den andra) och ska snart borsta tänderna och bege mig hem till min kusin :) Skön med en långpromenad såhär på förmiddagen, så jag går dit och tar inte bussen. Men nu måste jag synda mig för jag sa att jag skulle gå när jag ringde för 10 minuter sedan, haha


Hoppas ni alla får en fantastiskt bra lördag. Det ska jag ha! Puss

counting the minutes

publicerat: 2011-12-02 » 18:43:45

Sandra och jag på Emie födelsedag i september

Det blev stan tillsammans med Sandra idag!
Shopping av julklappar, chailatte på ett mysigt café och skvaller om livet. En bra dag! Dock kände jag hela tiden hur det ryckte i fingrarna för att jag bara ville handla med mig allt möjligt fint jag såg. Det var fina saker i varenda butik och det brukar aldrig vara så extremt? Jag hatar det, haha! Dock åker jag ner till Stockholm på onsdag och då kommer jag ju köpa en massa fina julklappar till alla. Synd bara att dagen på stan med Sandra gick så fort och att jag var tvungen att öppna böckerna och plugga, hehe. Det är vad jag gör just nu, läser skriver läser och skriver igen.. Kommer sitta med detta hela kvällen ikväll oxå, framför Idol med te och apelsiner!! Vad ska ni göra ikväll? :)

lol

publicerat: 2011-12-02 » 00:12:14
Min kusins son (Malte 3 år) gjorde verkligen min kväll. Jag skrattar så att jag gråter och jag tänkte dela med mig av det roliga här:

Malte avslutade sin sista dag på dagis like this:
En flicka skulle ge honom en kram. Han klappade till henne.
Hans mamma säger (min kusin alltså): Men Malte man får inte slåss. Säg hejdå och vinka till alla nu.
Han svarar högt och tydligt: Jag kommer döda er allihopa. Jag ska döda och mosa hela huset.
Och så smäller han igen dörren och går därifrån.

Gud vad jag älskar honom. För jag lovar att han har sina bra dagar oxå!! Haha


like my mother does

publicerat: 2011-12-01 » 20:44:52
People always say I have a laugh, like my mother does
Guess that makes sense, she taught my how to smile when things get rough

I've got her spirit, she's always got my back
When I look at her I think "I want to be just like that"

She sees everybody for who they really are
I'm so thankful for her guidance, she helped me get this far

When I feel weak and unpretty I know I'm beautiful and strong
Because I see myself just like my mother does

She's a rock
She is grace
She's an angel
She's my heart and soul ♥

new years

publicerat: 2011-12-01 » 20:17:48
Nu har allt som är oviktigt blivit gjort och här sitter jag fortfarande med en hög av läxor som jag inte har pallat ta tag i. Sweet. Fyfan vad dålig jag är. Nu kommer jag få sitta och stressa hela dagen/kvällen imorgon, jag kommer må allmänt piss och ha panik! Och ändå orkar jag inte ta tag i det ikväll, det är ju bara för tråkigt med läxor man inte förstår sig på.... Jag hatar det här!

Kan ju trösta mig med att världens bästa vänner ringde och förgyllde min kväll. Förhoppningsvis kommer vi kunna börja planera nyårsfirandet i tid :) Vad ska ni göra på nyår? Jag hoppas på en resa med bästis till en annan bästis, men vi får se. Håller mina tummar för en lika bra nyår som förra året iallafall. Dock kommer nyår 2010/2011 med mina finaste Idor blir svår att slå.








everything possible to avoid studying

publicerat: 2011-12-01 » 16:18:23

Vilka av dessa 63 filmer har du sett?
Om det är fler än 40 så är du ett riktigt Disney freak

[x] Aladdin
[x] Askungen
[x] Bambi
[x] Snövit och de sju små dvärgarna
[x] Djungelboken
[x] Pinocchio
[ ] Fantasia
[x] Dumbo
[x] Peter Pan
[x] Lady och Lufsen
Antal: 9

[x] Törnrosa
[x] Pongo och de 101 dalmatinerna
[ ] Svärdet i stenen
[x] Aristocats
[x] Robin Hood
[x] Bernad och Bianca
[ ] Bernad och Bianca i Australien
[x] Micke och Molle
[ ] Taran och den magiska kitteln
[x] Mästerdetektiven Basil Mus
Antal: 7

[ ] Oliver och gänget
[x] Den lilla sjöjungfrun
[x] Lejonkungen
[x] Pocahontas
[x] Ringaren i Notre Dame
[x] Herkules
[x] Mulan
[x] Tarzan
[x] Kejsarens nya stil
Antal: 8

[ ] Atlantis
[x] Lilo och Stich
[ ] Skattkammarplaneten
[x] Björnbröder
[ ] Kogänget
[ ] Vilddjuren
[x] Alice i Underlandet
[ ] Janne Långben the movie
[x] Anastasia
Antal: 4

Otecknat
[ ] Pirates of the Caribbean 1
[ ] Pirates of the Caribbean 2
[ ] Pirates of the Caribbean 3
[x] Narnia
[x] Föräldrarfällan
[x] George of the jungle
[x] Flubber
[ ] The Mighty Ducks
[ ] Isprinsessan
Antal: 4

[ ] The pacifier
[ ] Miracle
[ ] The Kid
[x] Joe - jättegorillan
[ ] Mary Poppins
[x] Remember the Titans
[ ] National Treasure
Antal: 2

Animerat
[x] Bilar
[ ] Monsters inc
[ ] Ett småkrypsliv
[x] Toy Story
[x] Hitta Nemo
[ ] Den lilla kycklingen
[ ] Dinosaurier
Antal: 3

37 av 63


to stay warm with

publicerat: 2011-12-01 » 14:12:11
Kanske att jag borde ta kort på de senaste kläderna jag shoppat? Men jag har inga batterier till min kamera och sen har jag helt enkelt bara glömt bort. Det är ingen som har påmint mig om det, haha! Idag kom jag hem med ett par vinterkängor (svinsnygga och kostade bara 499:- alltså som hittat) och jag säger bara äntligen! Äntligen ett par vinterskor som kommer att hålla mina fötter varma i vinter :) Önskar dock att det fortsätter vara plusgrader. Forever. Men eftersom jag har hela december, januari och februari kvar att stå ut var jag tvungen att köpa mig ett par varma skor. Och det var ingen tveken om dessa skor för dom var till och med snygga oxå!

Förutom det vaknade jag i god tid (runt 9) och träffade upp Sofie strax efter 10. Vi gick på stan och passade på att luncha på Eastern Palace. Det var otroligt vad mycket folk det var där idag. Proppfullt. Men det är kanske inte så konstigt med tanke på deras goda mat och med tanke på att lunchbuffén bara kostar 75kr.


Bilden är ifrån sist jag sov över hos Sofie i Föllinge (fiiiina vän )

Nu ska jag springa över på Shell och köpa snus så att jag kan sätta igång att plugga! Inget plugg utan snus! Haha! Det börjar bli ganska brådis nu i och med att jag ska hinna powerwalka idag oxå (och jag vägrar ha allting kvar tills imorgon, då kommer jag få någon jävla panikattak för att jag kommer känna mig så stressad)

RSS 2.0