randomly sound

publicerat: 2012-02-25 » 10:45:34
Godmorgon! Min hals mår inte alls bra så jag sitter och dricker lite te. Det är så himla kul att jag verkligen kämpat mig igenom den här veckan och verkligen längtat efter en sovmorgon och så vaknar jag nio idag.. Haha. Trots att jag inte somnade förrän klockan tre inatt. Hur är det möjligt? Det är bara helt sjuk. Jag kommer aldrig kunna bli frisk utan sömn ju.

Hur som helst så var jag med Robin igår trots det att jag bestämde mig långt innan för att jag absolut bara skulle vara hemma och inte alls gå ut. Men om han ändå kunde tänka sig att chilla inne med mig kunde jag lika gärna kurera mig med hans sällskap istället för att bara sitta hemma och ha tråkigt! Hade ju inte träffat han på en evigheeet och jag vill ju utnyttja helgen till att göra saker eftersom det bara är då jag egentligen har tid. En chillkväll med en asbra vän kan aldrig bli fel!! Men gud vad han skrattade åt mig röst. Folk som inte har pratat med mig just nu fattar egentligen hur illa min röst är oavsett hur jag än skulle försöka beskriva den, haha. Folk hör inte när jag pratar för att det bara kommer ut en massa gnissel och andra fula ljud. Hahaha!

Idag tänkte jag bara hänga med sängen och ta det lugnt inne innan jag ska iväg ut med Bella :) Kurera kurera kurera (så gott jag kan och vill iallafall, hehe) Puss

when you painted yourself with ink all over your face

publicerat: 2012-02-21 » 17:37:29
Gud vad jag är dålig på det här med uppdateringar i bloggen now a days men jag har verkligen inte hittat tiden till att skriva. Så nu när jag faktiskt har en stund över såhär efter jobbet tänkte jag berätta lite om hur det går här nere för mig.

Jag kom ju hit förra måndagen, så har alltså varit här nere i en vecka och en dag. Jag stormtrivs! Dock är det mycket jobb nu vilket inte ger så mycket kul fritid under veckodagarna. För jag har varit rätt trött när jag väl kommit hem, troligtvis för att jag inte är så van. Haha. Men igår tog jag mig tid att åka några stationer längre på vägen hem efter jobbet för att hälsa på Bella och lilla Ninja. Väldigt kul att äntligen kunna planera in en spontan-date med sin bästis igen! Dock är jag rätt krasslig just nu och behöver all vila jag kan få så vi får se om den här helgen blir lika trevlig som den förra (med vännerna) eller om jag är sängliggande och bara kurerar mig.

Jag hoppas alla mina fina vänner där hemma mår bra och att ni saknar mig lite, för jag saknar er!

dear you upon the sky

publicerat: 2012-02-18 » 10:55:28
Godmorgon!
Klev upp klockan 09:45 för att jag inte kunde somna om. Helt sinnessjukt vad förkyld jag är i halsen! Men jag gör vad jag kan för att motarbeta min förkylning och har därför gjort te med massa honung i. Som tur är blir det ingen ansträngande kväll ikväll utan jag och Linn ska hem till Karro för att äta middag och kolla på mello, yeah. Jag måste verkligen vara frisk tills på måndag så att jag orkar jobba. Det finns ingenting annat på världskartan, jag måste iväg.. Så käre gode gud, gör så att honungen får värka. Då lovar jag att börja tro på dig!

the line

publicerat: 2012-02-18 » 10:36:44

Namn: Emma Swärd
Längd: 161 cm
Skostorlek: 35-36
Hårfärg: Blond
Önskar du att du bodde någon annastans: Nej jag trivs bra här i Stockholm
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra du är attraktiv: Inte en aning? Förhoppningsvis någon? Haha
Använder du droger: No
Röker du: Nästan aldrig..
Vilka shampoon använder du: Olika. För jag har hört att det är bäst för håret!
Vilka parfymer använder du: J-Lo
Vad är du rädd för: Alldeles för mycket


KÄNSLOR

Gråter du ofta: I samband med skratt är det ofta men annars är det alldeles för sällan
Skrattar du ofta: Ja det gör jag
Hur känner du dig just nu: Förkyld...
Hur har du mått den senaste tiden: Bättre än på längeee
Har du någon/några hemlighet/er för dina föräldrar: Någon enstaka är det säkert
Blir du lätt förälskad: Absolut inte
Är du kär i kärleken: Är jag nog
Tror du på ett för alltid: Jag vill gärna tro på sånt.. 
Är du förälskad just nu: Nej, eller kanske lite i smyg
Hur många har du varit tillsammans med denna månad: Haha vem svarar ens någonting annat än 1 eller ingen på den här?
Har du blivit sårad av kärleken: Jo
Har du blivit lycklig av kärleken:Ja det är klart!


a busy week

publicerat: 2012-02-17 » 19:45:00
Den här veckan har varit hektisk, minst sagt. Men jag gillar det verkligen. Det är först nu som jag verkligen kunnat slappna av helt, så skönt med lite helg oxå! Så nu ska jag och Zeke sätta oss och kolla på "Malins..... någonting" på barnkanalen, höhööö

Puss

happy valentine's day

publicerat: 2012-02-14 » 13:01:26
Nu är jag nere och förresten: Glad alla hjärtans dag på er!! Har hunnit packa upp mina saker och kommit till rätta, träffat Natta och kramats på henne. Snart ska jag iväg och träffa bästis & guddotter :)

ready set go

publicerat: 2012-02-13 » 10:00:36
Nu är dagen kommen och tiden inne! Om en kvart kommer farfar hit och plockar upp mig och mina väskor. I'm excited!!

Hade svin svårt att kliva upp imorse när klockan ringde. Var uppe alldeles för länge! Kom inte hem från Andreas förrän klockan var efter 3 nångång och somnade troligtvis inte förrän 4. Jag har aldrig varit bra på planering.. Men måste man verkligen vara det? Jag missar förmodligen inte tåget? Haha, aja, vi hörs ifrån Stockholm sen :)

mysterious me

publicerat: 2012-02-12 » 17:23:27
Godkväll alla mina kära vänner! Jag håller just nu på att packar för fullt, det är så mycket som ska med. Jag har fått prioritera bort en hel del jag egentligen vill ha med mig men det är väl så det är. Tur att Tuva lovade mig att möta upp mig imorgon så att jag kan få hjälp och bära/rulla mina väskor för annars hade det nog inte gått!

Fredagskvällen tillsammans med tjejerna på krogen var minnesvärd och rent ut sagt svinbra! Var så himla roligt att alla kom och förfestade hemma hos mig och sen att vi gick tillsammans bort och dansade. Kunde inte sagt hejdå på ett bättre sätt.

Nu måste jag fortsätta packa innan det blir filmkväll, puss

who says you don’t pass the test

publicerat: 2012-02-07 » 23:49:58
"It’s such a funny thing, how nothing’s funny when it’s you. You tell ‘em what you mean but they keep whiting out the truth. It’s like a work of art, that never gets to see the light. Keep you beneath the stars and won’t let you touch the sky."

I wouldn't wanna be anybody else. You made me insecure, told me I wasn’t good enough. But who are you to judge? When you’re a diamond in the rough. I’m sure you got some things you’d like to change about yourself, but when it comes to me.. I wouldn’t want to be anybody else! I’m no beauty queen, I’m just beautiful me.

this is where it begins

publicerat: 2012-02-07 » 22:35:37
Godkväll sunshines!
Har precis dängt min lillasyster i kortspel och ligger för tillfället i sängen och dricker te. Tycker att livet är bäst just nu. Idag bokade jag min biljett så nu är det helt bestämt att jag åker på måndag. Gud vad jag sett fram emot det här länge nu och äntligen blir det av, kan ni fatta det? Jag kan det knappt. Jag kommer sakna ihjäl mig efter min mamma, pappa, lillasyster, farmor, farfar och alla andra men det är det nog värt för annars skulle jag ju inte åka. Och det är ju inte direkt helt nytt för mig heller så jag hoppas att det faktiskt blir bra och går som en dans på rosor. Röda rosor. Åh, snart är det alla hjärtans dag oxå. Har ni någonting fint inplanerat som ni och er pojkvän/flickvän ska göra? Jag hoppas iallafall inte jag behöver sitta själv hemma då, men det tror jag knappast.. Hemma hos familjen Rodahl är det alltid fullt ös, hehe


all of this i leave is only now memories

publicerat: 2012-02-07 » 14:53:13
Wihooooo! Nu är det bestämt att jag gör mitt försök att flytta i början på nästa vecka och jag är så himla taggad. Taggad till 1000 fan. Funkar det inte så funkar det inte, men funkar det så funkar det!! Annars åker jag bara hem men jag har insett att jag måste våga prova, så nu gör jag det.. Iiiiiihhh.. Haha. This is where the new life begins och jag håller på och skriver upp allt jag måste ha med mig för fullt. Listan blir bara längre och längre. Det är sånna här gånger man får träna på att prioritera, en dag kanske jag lär mig.

dirty sanchez

publicerat: 2012-02-03 » 01:16:09
Missade Jersey Shore ikväll för att jag istället kollade på filmen "Allt för min syster" och därför måste jag ligga vaken en timma till ungefär, vill ju inte missa reprisen! Hehe!

Vad har ni gjort idag? Jag träffade Ida runt 2 inne i stan och följde henne när hon tog hål i öronen (inte kul att själv inte få ta några.... men det kanske räcker med 12st? hehe) och sen följde hon med mig på några ärenden innan vi gick hem till mig och åt mat. Jag lagade maten for once och den blev riktigt god. Om man får skryta till det lite? Följde med pappa och storhandlade gjorde jag oxå strax innan 10 ikväll och sedan vi kom hem därifrån har jag bara suttit och kollat tv. Eller nej, haha, där ljög jag ju.. Jag har pratat med Sofie i telefonen någon timma :)

Men nu ska jag tvätta sminket och krypa ner i sängen innan programet börjar. Godnatt och sovgott ni fina

soon it will be

publicerat: 2012-02-02 » 19:07:57
Loooong time no seeeee bloggen!!
Det har varit så mycket att planera och tänka på inför mitt försök till flytt ner till Stockholm så jag la därför bloggen lite åt sidan. Jag har egentligen inte så mycket att skriva just nu heller, ville mest bara visa för er att jag lever. Nu tänkte jag lägga mig ner och vila fötterna och värma mig för.. Shiiit vad kallt det är ute nu. Det är helt insane!! Vart kom den kylan ifrån??

See yah really wannabe yah

RSS 2.0