heart attack

publicerat: 2011-05-31 » 23:39:42
det här är helt sjukt. jag vet inte om jag kommer kunna somna. jag är så otroligt nervös inför morgondagen.. spänd, pirrig, förväntansfull och a, you name it! måste fixa allt klart så att jag vet vart jag ska börja imorgon. nagellacket är på kletat nu iallafall. godnatt fina människor!

bad luck

publicerat: 2011-05-31 » 20:10:29
är det har typiskt min otur eller är det? idag när jag äntligen fixar ett sim-kort och laddar det med 300 för att få dom fria smsen så funkar det inte. ingen kan ringa eller smsa mig för att mitt kontantkort inte är "aktiverat" och jag var tvungen att ladda på det med 100kr till? och ändå så funkar det inte.. jag kan ringa till andra, det är bara dom andra som inte kan ringa mig. skumt. kanske att det rättar till sig allt efter som timmarna går!

hur som helst så sitter jag och kollar igenom massa gamla bilder på datorn. det är inte klokt vad mycket roligt man hittar, bilder som man inte ens trodde fanns! jag sitter här och skrattar för mig själv. tur att ingen ser eller hör, för det hade ju varit ganska pinsamt. haha!

såhär såg du ut när jag började i din klass. kommer du ihåg?

 

jag och rebecka nyårsafton 2009-2010

 

känns som om flätor var grejen år 2009?


day six - my first kiss

publicerat: 2011-05-31 » 12:56:51
ska berätta om min första kyss idag oxå, hehe, känns som om det här kommer bli en rolig historia? nja.. kommer typ inte ihåg den. nu tänker ni säkert "visst att hon inte gör" men det är faktiskt så det är. tror det var någon gång i 6:an? ni ser. jag får berätta om någonting roligare istället som.. hm.. min bästa kyss?

den bästa kyssen har jag inte bara fått en gång! jag tror man upplever den varje gång man kysser den man är så sjukt kär i? för när det finns känslor bakom en kyss finns det ingenting som är finare, mysigare eller bättre!

bilden är från december 2008


high school teachers

publicerat: 2011-05-31 » 12:36:17
gårdagens kväll var super rolig!! dock tror jag att vi fortfarande var lite berusade när vi vaknade imorse, haha! alla i skolan som ut som vrak idag.. alla var så otroligt slitna, så slitna att våran lärare (bästa) gick och gjorde fika till oss. vissa har ju ett hjärta av guld. hon gjorde mjukmackor med ost, skinka, gurka, tomat och paprika på. ni kan nog inte förstå jublet som blev när hon kom in med dom i klassrummet. men det har varit tårar oxå..

idag innan vi skulle gå på lunchen (slutade efter lunchen) sa vi hejdå till en del utav lärarna som inte kommer att vara med oss imorgon. jag kunde hålla inne mina tårar tills det kom till min favorit, då kom tårarna och det fanns ingenting att göra. tror även jag fick dom andra att fälla någon tår oxå. det var verkligen jobbigare än vad jag trodde. vissa lärare har ju verkligen varit ens stöttepelare under en så otroligt lång tid nu, så det är klart det känns jobbigt att inte längre vara deras ansvar. lärarna på östersunds gymnasieskola är dom finaste och bästa lärarna jag någonsin haft, utan överdriv! skulle inte tveka på att gå där ett år till, just bara för att få känna tryggheten hos dom! dom brinner verkligen för det dom gör, dom brinner för att stötta oss och vägleda oss. ingenting är finare än det. jag kommer att sakna dom!








tack för fina år bästa ni!!
(jag tackar även dom lärare jag inte har någon bild på, dom vet vilka dom är)

what's love?

publicerat: 2011-05-30 » 15:32:08
DAG FEM - VAD ÄR KÄRLEK?
för mig är kärlek när man dra till varandra oavsett om man vill det eller inte. när det bara blir! det kan vara att man t.ex varit tillsammans en gång tidigare och efter nått år dras till varandra igen iallafall. när kärleken bara finns där. oj vad svårt det är att förklara just ordet kärlek..

kärlek är för mig när du träffar en människa och det bara händer. att man från och med första mötet bara "är tillsammans", när man inte behöver tänka så mycket. allting känns bara rätt ifrån start och när tankar på allt annat än det positiva inte finns! kärlek är när man saknar varandra så fort att man inte kan känna varandras närhet oavsett om det var fem minuter sedan man sa hejdå eller inte. kärlek är när man bryr sig om någon på djupet och i stort sätt inte ser varandras "dåliga hårdagar" utan tycker att man är lika fin även i 40 graders feber.

jag skulle nog kunna skriva en hel bok om hur jag ser på kärlek. vem kan förklara en känsla som är allt? vem kan beskriva vad kärlek är med ord? det känns som om det aldrig kommer räcka, hur många ord/meningar du än skriver. sen är det olika ifrån person till person hur man ser på det och vilken känsla man får inom sig. jag vet bara att jag tycker att kärlek är det finaste som finns. när du väl hittat någon du vill vara med, ta vara på varenda minut och gör den minuten minnesvärd!


the evening

publicerat: 2011-05-30 » 15:15:06
heeeej där!
har precis kommit hem ifrån skolan och ska precis till att förbereda allt inför kvällen och studentfirandet tillsammans med klassen. kommer säkert bli en otroligt lyckad kväll! jag och några tjejer ifrån klassen ska börja kvällen här hos mig redan klockan 6 så det är en del som måste städas och fixas innan dom kommer hit. kareoke och sällskapsspel ska fram, popcorn ska göras, måste slänga ut pappa några timmar etc. efter det ska vi vidare och träffa alla andra i klassen, det är våran näst sista dag tillsammans, shiiit!

i övrigt gjorde vi ingenting speciellt i skolan, vi fikade tillsammans nere i badhusparken och slutade i princip efter det. några av oss blev dock kvar några timmar extra i skolan för att det fortfarande är saker som behövs styras upp inför studenten och flakåkandet. vi vill ju inte stå och hoppa på flaket i spöregn utan att ha ett partytält eller liknande, men det var det inte många som hade tänkt på. sen även en del andra saker var oklara oxå. men nu känns det ändå som att det kommer lösa sig till det bästa, när frågorna kring det ändå har tagits upp på allvar.

pastries

publicerat: 2011-05-30 » 08:37:20
nu har jag mindre än en halvtimma på mig att komma iväg, shit, jag får nog gå i blött håt till skolan idag igen. vad händer med mig? jag brukade ju kliva upp 2 timmar innan skolan förut, för att kunna chilla igenom morgonen och nu? då får jag stressa som fan, hinner knappt kliva upp ur sängen förrän jag måste gå. det här är inte bra! ha en toppendag så hörs vi när jag kommer hem ifrån skolan och allt fika!

lifesaver

publicerat: 2011-05-29 » 23:54:36
nu ska jag sova! hade tänkt göra det lite tidigare men fick visa mina hjältedåd innan dagen kunde ta sitt slut. en tjejkompis skrev till mig att hon bakade bullar men hade missat den lilla detaljen att köpa pärlsocker, tur att vi bor grannar, det var ju bara att springa över gatan liksom. dock var det inte bara jag som visade sig skulle vara en räddare i nöden, jag insåg att vi inte hade något balsam hemma. tur att camilla hade det, skönt byte vi gjorde där!

..men nu måste jag sova, eller försöka med det iallafall. vi får se hur det går nu i och med att jag bara legat hemma, kollat film och gjort ingenting hela dagen. älskvärt dock. jag får ringa john blund och be honom rappa på. få honom att svänga förbi hos mig först ikväll, vill ju bara att dagen ska vara här. på onsdag så! yeeeeeey!

day four

publicerat: 2011-05-29 » 20:22:17
det här åt jag idag:
okej jag vaknade ju rätt sent idag, sandra ringde och väckte mig kl. 1 och då låg jag kvar i sängen i minst en timma. efter det gick jag upp och tog mig ett glas vatten och ett äpple, mumsade på det medan jag låg och kollade på den första filmen. det var inte nu, förrän efter den andra filmen som jag kom på att det faktiskt var det enda jag ätit idag (det är lätt hänt att det inte blir av när man bara ligger och gosar ner sig i kuddarna och täcket till film hela dagen!) så jag värmde precis en tallrik med lax ifrån igår. dock ingenting till, inte potatis eller så. haha, kalla mig udda men jag var bara sugen på laxen! tänkte kanske smaska i mig några salta pastiller till irene huss som börjar nu klockan 9 oxå, dom ger ju sån utomlandskänsla!!

how high is your IQ?

publicerat: 2011-05-29 » 17:47:44
varför inte kolla din iq lite nu och då? haha, jag gick in på mensas hemsida och gjorde deras provtest bara för en kul grej och så himla dåligt gick det inte ändå, kanske inte superbra heller, men helt okej..

gå in och prova göra det du med på mensa.se


the back-up plan

publicerat: 2011-05-29 » 16:40:57
idag är det verkligen en dag med bara vila, jag har just kollat klart på filmen "the back-up plan". den filmen var verkligen rolig och jag älskar ju kärleksfilmer. sen är jennifer lopez en favorit. har kollat på dom flesta filmer hon har gjort i och med att jag tycker att hon är en så bra skådis.

the back-up plan handlar om en kvinna vid namn zoe som är van vid att ta "saken i egna händer". efter ett par usla dejter och viljan att skaffa en familj bestämmer hon sig slutligen för att inseminera sig. allting går enligt planerna och hon nästintill flyger på små rosa moln av lycka tills hon lyckas ta samma taxi som en man (alex o´loughlin). deras möte visar sig bli grunden till fler möten, möten där de stöter på varandra omedvetet, tills det blir medvetet. helt plötsligt vet inte zoe riktigt vad hon ska ta sig till. detta var inte hennes plan och hur berättar hon för en man som hon precis har träffat att hon dessutom är gravid?

jag rekomenderar den här filmen till dom som gillar romantiska komedier! en mysig film att ligga och titta på en hemma-dag som denna, prova det du oxå!


day three

publicerat: 2011-05-29 » 13:59:51
eftersom ni inte fick nått "tema"-inlägg igår så kommer gårdagens nu och lite senare idag så lägger ju ut dagens!

mina föräldrar:

min relation till både min mamma och min pappa är otroligt stark! jag bor mest hos min pappa och det har jag gjort sedan nu i vintras, jag vet inte varför? men det har bara blivit så. innan det och ifrån att jag var 16 år så bodde jag mest hos mamma, sov hos pappa ibland då jag kände för det. jag orkar inte släpa emellan mina grjejer trots det att mina föräldrar bor en kvart (när man går) ifrån varandra, då det är därför jag valt att bo som jag bor nu. mina föräldrar har varit skilda sedan jag var 7 år gammal, så därför kommer jag inte riktigt ihåg hur det var att ha dom boendes tillsammans, med varandra. när jag var liten bodde jag varannan vecka hos mamma och varannan hos pappa, tills det att jag var 16 år gammal. dock kan jag tänka mig varför det gick snett och varför dom flyttade isär. min mamma och pappa är raka motsattserna till varandra, i allting medans jag och min lillasyster inte håller med dom om nästan nått. så har det alltid varit, haha! jag är en "pappas flicka" och bästa kompis med min mamma! bara det talar väl kanske om hur nära jag står mina föräldrar?! vilket jag är evigt tacksam för!

jag lider med dom som gått miste om antingen en mamma eller en pappa, eller kanske båda? man är stark om man klarar en sådan situation. jag vet att jag garanterat inte hade gjort det psykiskt. mitt hjärta hade gått i tusen bitar utan min mamma och min pappa.




party like a rockstar

publicerat: 2011-05-29 » 13:26:21
ni fick inte ett enda inlägg utav mig igår, föööööörlåt! men festandet i fredags höll i sig lite för länge (jag somnade halv 9 igår morse och vaknade till och från, första gången halv 11) men det var så otroligt kul, så det var det värt. så som ni förstår så var jag sjukt trött igår!

dance with(out) my father

publicerat: 2011-05-27 » 20:31:08
kom precis hem till sandra, vi ska precis sätta oss och kolla på film (final destination 1). vi kör två flugor i en smäll och dricker öl samtidigt :) eftersom vi senare ska på krogen och dansa. det är ju trots allt studentveckan nu och det var längesen jag var såhär sugen på att dansa. känns som om den här kvällen kommer bli superkul. tänkte bara att jag skulle komma med en liten snabb uppdatering.. min dag har inte varit speciellt intressant, så det finns därför inte så mycket att säga om den..

hoppas ni andra får en rolig kväll, det ska jag ha!

once in a lifetime

publicerat: 2011-05-27 » 17:08:31
kom precis in ifrån spöregnet, har varit på ica med pappa och handlat mat. usch vilket väder vi har haft idag. hur som helst så dög inte maten som fanns här hemma längre, haha, jag har blivit så sjukt kräsen på vad jag äter och jag som alltid varit allätare?! jag förstår inte själv. dock är jag skit nöjd! jag fick ju min vilja igenom liksom, så pappa ska göra hemmagjord sushi och avocadorullar.. mummmmmmsss!

vad kvällen har att bjuda på är ännu rätt oklart men det lutar åt att kolla på film tillsammans med flickorna, kanske en utgång? vissa av dom är nog lite bakis sen igår men vad tusan, det är bara studenten once in a lifetime!

my first love ♥

publicerat: 2011-05-27 » 14:56:14
okej, nu är det dags att blogga efter temat och detta är dag 2.
(den här kategorin kan man ju tolka lite hur man vill, att antingen så.. skriver jag om min första pojkvän eller min första riktiga kärlek. jag väljer nog att skriva om min första pojkvän ifrån då jag var liten. han som jag kommer ihåg, det var så sött. vill inte gå in på allt för personliga saker så därför väljer jag att inte gå in på min första riktiga kärlek.)

min första kärlek:
det är så svårt att veta hur jag ska börja berätta, i och med att det verkligen var längesen nu. omkring 10 år sedan skulle jag tro. jag kommer fortfarande ihåg pirret jag kände i magen när våra blickar mötte varandras och hur otroligt blyga vi var inför varandra. hur fin är inte kärleken? oavsett ålder. barn har tur, för kärleken för dom är så himla lätt och bara en glädjespridare. jag kommer inte ihåg exakt i vilken klass jag gick när vi blev ihop, bara att vi var ihop i ca. 1 års tid (skulle gissa på att jag gick i 4:an/5:an). vi umgicks aldrig själva, för det vågade vi inte. vi kunde prata i telefonen med varandra och skratta. jag kommer fortfarande ihåg hur vi kunde berätta för varandra hur kära vi var, trots att vi var så små. sjukt gulligt nu när man tänker tillbaka! vi pussades en gång, på ett disco kommer jag ihåg. och gud vad länge jag levde på den pussen! det är så roligt vad fina minnen man skapar genom åren, minnen som det här är ett av dom. det är sånt som nog alltid kommer finnas kvar.


sleep until late in the morning

publicerat: 2011-05-27 » 10:29:45
godmorgon! jag kom precis ut ur duschen och jag som tänkte att jag skulle slippa stressa nu på morgonen? jag skulle ju upp halv 10.. men jag var så trött att var jag tvungen att snooza till 10, hihi. kommer komma i tid till lektionen iallafall, dock kanske jag blir lite sen att möta upp hampus, bäst att jag ringer och förvarnar honom. och vad är det för väder jag skådar utanför mitt fönster? vädret ser ju inte okej ut? 6 grader och regn? när kommer solen och värmen tillbaka? jag börjar ju bli av med min bruna färg.. och vi som skulle spela brännboll idag med skolan efter lunchen? vi lär ju säkert få vara inne och leka istället, för jag hoppas inte vi ska springa i blött gräs?

ni får hur som helst ha en super bra dag med många härliga skratt och trevliga människor!

with a few good friends

publicerat: 2011-05-27 » 00:54:57
min kväll blev inte så dålig ändå. mina vänner kom förbi och var här i 1 timma innan dom gick vidare till krogen. vad lite kan göra så mycket! det spelar egentligen ingen större roll vad det är. så otroligt roligt att jag fick bara en del utav deras kväll nu ändå. fina vänner.

pratade just med rebecka (en utav mina bästa vänner) i telefonen och hon berättade någonting så otroligt roligt. hon berättade för mig om hennes dag på gymmet. jag döööör! haha! hon var på ett pass, och ledaren var tydligen sen snyggaste på jorden. han tittar åt hennes håll och flinar, försöker visa henne lite diskret att hon gör fel.. och ni som känner rebecka vet ju hur lätt hon har för att tolka svåra signaler? hon kan inte det överhuvudtaget. hon tror med 100% säkerhet att han flörtar med henne. så hon tittar på honom, vinkar och säger hej. haha! vilken stjärna hon är!

och på tal om rebecka.. jag måste bara berätta om vårat sjuka bråk. det första och enda vi haft i stort sätt. vi är lika som bär, och det är väl så att "man blir som man umgås"? iallafall..

hon och jag satt hemma hos mig, inne i mitt rum och började diskutera om någonting så oviktigt. som vanligt. hon säger att man har två njurar och en lunga och såklart så dog ju jag utav garv! jag hånar henne och säger att man har två lungor och en njure. vilket ledde till världens bråk mellan oss, så efter 1 timma springer vi ut till mamma som står i hallen. samtidigt som vi berättar försöker vi göra ner varandra. mamma tittar på oss, skrattar så sjukt högt och säger "man har ju två utav båda två" haha! det är vi i ett nötskal. så ni kan ju tänka er själva? att det hon berättade idag i telefonen, det skulle lika gärna ha kunnat vara jag.. haha!


jag och rebecka för precis 1 år sedan

nu ska jag försöka sova till big brother, vi får se hur det kommer gå.. som tur är så kan jag ta en liten sovmorgon imorgon! jag kan sova iallafall några timmar längre än vanligt. jag kanske kliver upp vid halv 10 så att jag hinner duscha och fixa mig. lovade hampus att luncha med honom imorgon innan skolan så jag ska vara helt redo för lunch kl. 11, så otroligt skönt! godnatt och sov gott..

scandal

publicerat: 2011-05-26 » 21:57:27
okej?! medan dom andra dricker öl dricker jag mineralvatten? medan dom andra är påväg mot krogen sitter jag hemma? haha! så sjukt lame! men jag får peppa mig själv och försöka intala mig om att det här är min vilodag. för det måste finnas nått som heter så, oavsett om det egentligen är en obligatorisk utgång! har ju dock haft/har tid att lägga på annat som.. hm.. ja.. en massa saker.. det var/är så mycket saker att jag inte kan komma ihåg någon av dom.. fattar ni då? jag har fullt upp här hemma, haha, fy fan.. jag kommer få leva med ångesten tills imorgon!

five things you didn't know about me

publicerat: 2011-05-26 » 18:10:03
..okej, dags för dag 1 redan nu då!


fem saker du inte visste om mig:
- jag är en killtjusare men har jätte svårt för att bli kär
- jag är rädd för alla djur utom hundar
- jag började röka när jag var 14 år
- jag sjunger och dansar framför spegeln, använder hårborsten som en mikronfon ibland när jag gör mig i ordning och lyssnar på musik (musiken liksom tar över)
- jag gråter till dom flesta filmerna jag ser


let's make it funny

publicerat: 2011-05-26 » 17:36:13
en idé har slagit mig! för att det åtminstonde ska komma upp ett inlägg varje dag så har jag gjort en lista att blogga efter, vet inte riktigt vad jag ska kalla det? men det är för att min inspiration och bloggtorka inte ska få ta över och för att mina kära vänner (framförallt) och andra som läser min blogg ska kunna få fortsätta att göra det. jag bjuder gärna på mig själv och tycker det är roligt att andra vill ta del utav min vardag och mina tankar!
(och om det är någon dag jag skulle glömma.. var inte rädda för att påminna mig då)

dag 1 – fem saker du inte visste om mig
dag 2min första kärlek
dag 3mina föräldrar
dag 4det här åt jag i dag
dag 5vad är kärlek?
dag 6 min första kyss
dag 7min bästa vän
dag 8något jag hatar
dag 9musik
dag 10något jag är stolt över
dag 11mina syskon
dag 12i min handväska
dag 13den här veckan
dag 14mina vänner
dag 15mina drömmar
dag 16min dag
dag 17mitt favoritminne
dag 18min favoritfödelsedag
dag 19detta ångrar jag
dag 20den här månaden
dag 21ett annat ögonblick
dag 22det här upprör mig
dag 23det här får mig att må bättre
dag 24det här får mig att gråta
dag 25om jag vann en miljon skulle jag..
dag 26mina rädslor
dag 27min favoritplats
dag 28det här saknar jag
dag 29film
dag 30om mig

now the real life begins

publicerat: 2011-05-26 » 15:17:07
nu börjar den allra sista studenttiden! nu är alla betygen satta, det är bara lek kvar och på onsdag tar vi studenten!! jag är så otroligt lycklig redan nu, jag trodde aldrig, när jag gick i första ring att jag skulle ta mig såhär långt. att jag faktiskt skulle orka hålla ut och jobba mig igenom dom här åren. visst har tiden gått fort? dock finns det nackdelar med allting, såklart.. haha! det kommer verkligen kännas tomt utan klasskompisarna för vi träffas jag varje dag! vissa av oss kommer förmodligen inte ens stöta på varandra efter att vi tagit studenten men dock ser jag fram emot allt nytt som komma skall. jag ser fram emot alla nya människor jag kommer möta genom livet, alla resor och äventyr, alla jobb och för att inte tala om att bara påbörja en helt ny vardag när jag kommer flytta hemifrån.. blir lite stressad utav alla tankar. det är både en extremt stor glädje och nyfikenhet, men även en liten sorg och rädlsa som finns inom mig just nu. dock tror jag inte jag är den enda..


tiden går verkligen så himla fort. det var ju som om der var igår...


2004


2005


2006


2007


2008


2009


2010


2011

photography school

publicerat: 2011-05-26 » 10:04:28
good morning sunshines :)
jag tog mig lite sovmorgon idag för att vi ska ta studentkortet med klassen nu kl. 10 och jag kände verkligen inte för att vara med. tråkig jag är, men jag vill verkligen inte! jag vill inte ha min studentklänning en dag tidigare än studenten, den känningen är ju just för den dagen.. sen finns det ju 1000 anledningar till som jag inte skulle ta upp här i bloggen kanske.. hoppas att dom andra blir jätte fina och nöjda med bilden som komma skall iallafall, att dom känner sig fina. jag ska göra mig klar nu, har precis duschat. tänkte vara redo till klockan 11 och äta lunch med dom andra, hiihi. dom kommer vara så sura..

..måste klä på mig osv. vi hörs så fort jag kommit hem igen!

date with the sandman

publicerat: 2011-05-26 » 00:18:09
nu är jag helt klar och redo inför morgondagen, vi får hålla tummarna för att redovisningen går vägen! nu kom john blund förbi så vi ska ligga! godnatt

about your class

publicerat: 2011-05-25 » 21:19:06
det är så roligt hur du uppfattar alla i din klass olika ifrån hur dom andra i klassen uppfattar alla oss andra. jag hittade en lista om klassen och skolgången på min klasskompis blogg, och hennes uppfattning är något helt annorlunda ifrån min! dock så ska jag försöka att inte skriva in ett namn mer än en gång, det är ganska många som "ligger" lika..

i din klass:
galnast: ingen är nog speciellt galen. vissa är för bekväma för att våga släppa loss (men jag skulle säga kevin)
jobbigast: johanna n
sjukast: dennis
fjäskigast: tove
roligast: adam
duktigast: sandra b
osmartast: johanna l-r
högljudda: emelie
fnittriga: jag (det är medfött. därifrån mitt smeknamn emmashine, haha)
retstickan: kajsa

era lärare:
snällast: andreas
galnast: andreas
argast: eva
roligast: andreas
hårdast: eva
blåsta: daniel

ämnen:
(skriv ner 5 roliga ämnen i ordning. roligast/mest intressant högst upp)
1. naturkunskap
2. religion
3. matematik
4. idrott
5. engelska

du:
vad är du bäst på? religion
sämst då? engelska
sådär bra på då? psykosocialt arbete


..nog svarat på frågor! vem är du i din klass? har har ni min!
adam: klassens "pain in the ass"
kevin: klassens äventyrare (människan sov lever lekliv)
dennis: klassens sanning
tobbe: klassens blyga
petter: klassens nyförlovade
hampus: klassens coach
jag: klassens fnittriga
emelie: klassens "vetarn"
simone: klassens hemlighetsfulla
sandra e: klassens "pinsamt"
sofie: klassens skoterflicka
kajsa: klassens "kännarn"
carro: klassens flummiga
johanna n: klassens pratkvarn
johanna l-r: klassens försiktiga
sandra b: klassens nykterist
tove: klassens favorit

BF08 (käääärlek)


forever really ends

publicerat: 2011-05-25 » 19:42:59
nu är jag äntligen klar med den allra sista inlämningen! gud vad skönt det är när man vet att man är helt klar, och jag har verkligen mina kompisar att tacka för det nu på slutet. ida som hjälpte mig att skriva ihop mitt tal till svenska b - nationella provet och sandra som hjälpte mig att komma på ett etiskt dilemma att skriva om, änglar! dock så är jag inte riktigt helt klar ändå, hihi, jag har sista redovisningen forever imorgon. så jag ska sätta mig och läsa mina 6 sidor och lära in dom, efter imorgon är det klart! wihoooo!




passade på att läsa mitt horoskop nyss, jag brukar göra det ibland. jag tycker det är så otroligt hur det kan stämma in alldeles rätt?! tror ni oxå på horoskop? jag kanske är den enda som gör det, haha
"på jobbet har en ledare en spännande dagordning som gör alla engagerade. snart blir du också en mycket viktig medspelare i sammanhanget"

summer brings happiness

publicerat: 2011-05-25 » 16:10:43
1. bli onödigt kär
2. resa (utomland eller bara inom landet)
3. vinna ett vad
4. lära sig av misstag man gjort
5. träffa/lära känna nya människor
6. göra en dag till den absolut minnesvärda

en topp 6-lista på vad min sommar ska inkludera
sommar är det absolut bästa som finns


en bild på mig och tuva i somras

laughing out loud

publicerat: 2011-05-25 » 15:33:35
har varit i skolan tills nu, trots att jag slutade kl. 11. jag förstår det knappt själv?! jag hade ju en idé om att jag skulle få sista uppgiften jag har kvar att lämna in tills imorgon klar, så att jag slapp sitta med den hemma ikväll men jag hade glömt spara den på min mail.. ovanligt att jag glömmer viktiga saker? inte direkt.

jag måste bara berätta! gud vad glad jag var nu när jag kom hem! det låg ett sim-kort på köksbordet och liksom bara väntade på mig (trodde jag). jag hoppade runt och jubla av lycka (körde någon form utav egen "seger"-sång) och när jag skulle kolla upp vad det var för nytt nummer så såg jag att det är mitt gamla? vilket jag inte ville ha! jag skulle ju få ett nytt? snacka om lurad.. haha! men jag stoppade i det i mobilen av ren nyfikenhet, tänkte att jag skulle se om någon hade hört av sig under tiden den varit borta. och om det var? nummer efter nummer hade ringt, vissa hade ringt 18 gånger trots att jag tyckte jag var snabb med att påpeka till dom flesta jag känner, att den blivit stulen och att jag inte går att få tag på liksom, haha! nu får det här sim-kortet sitta i min mobil tills vidare! så.. jag går faktiskt att få tag på nu ;)

just det.. jag lovade ju en uppdatering om min hemlighetsfulla redovisning oxå. det gick otroligt bra och jag höll mig inom tidsramen. det var så otroligt roligt att se killarnas miner, haha! min redovisning handlade om "hur man lockar håret med en plattång" och ni kan ju bara tänka er själva. men en lätt sak att lära ut iallafall och det var ju det som var grejen med hela redovisningen. sen tänkte jag att jag kunde ta två flugor i en smäll och tipsa tjejerna, som kanske funderat på att göra snygga lockar till studentdagen!

as weird as a dream can be

publicerat: 2011-05-25 » 07:38:47
godmorgon kära ni!
jag är faktiskt ovanligt pigg idag, vet inte om det kanske var för den slappa dagen jag hade igår? men jag skulle tro det. hoppas ni mår lika bra som jag gör idag och får en otroligt bra dag! idag är det nästa sista dagen innan betygen sätts och på onsdag.. yeeeeeeeeah baby!! studenten!! haha, jaja, hade en asskum dröm inatt, verkligen skum! visst håller ni med mig om att de flesta drömmar är rätt konstiga? trots att dom är så otroligt rätt oftast när du väl drömmer den.. jag vet känslan jag hade i drömmen och någon enstaka person som var med i den, dock jag kommer inte ihåg mycket utav dens handling. men det var mer en bra dröm än en dålig, så mycket vet jag.

idag ska jag ha redovisning i skolan, jag ska lära ut någonting. och det första jag tänkte var? jaha, alla vet säkert redan hur man knyter en slips eller hur man kokar te-vatten. vad finns det för någonting som dom kanske inte skulle kunna men som ändå är lätt att lära sig på bara någon minut? haha, jag talar om det senare efter redovisningen, vad det var jag faktiskt redovisade om!

hoppas ni får en fantastiskt bra dag idag och att alla nyblivna studenter är jävligt lyckliga

i hate valentine's day

publicerat: 2011-05-24 » 22:48:57

lovade ju er en recension av filmen "i hate valentine's day" och här kommer den:
den som har regisserat och skrivit denna film heter nia vardalos och det är även hon som spelar en av huvudrollerna. jag tycker inte alls att hon gör det speciellt bra som skådespelare. det är snarare killen (den andra huvudrollen, john corbett) som gör filmen så bra som den ändå är. filmen handlar om en tjej och som inte tror på förhållanden eller att man är ämnad att vara med bara en person. hon dejtar inte folk mer än fem gånger, efter den femte dejten "går hon vidare". hon anser att hon är lyckligare än någonsin själv. intressant.. utav mig får filmen en trea utav femma men jag uppmanar ändå folk som gillar kärlekskomedier att se den här filmen!

just my luck

publicerat: 2011-05-24 » 19:40:36
nu har jag äntligen ätit och det var verkligen värt all väntan i världen! på att pappa skulle komma hem istället för att jag bara skulle ha lagat ihop någonting eget. han bjöd mig på kinamat, vilket är bland den godaste maten jag vet! min mobil kom idag oxå (lyccccccccka) vi var och hämtade ut den på posten idag och shiiit vad söt den var, verkligen babyrosa på baksidan och bara så himla rätt mobil för mig. det är nog lika bra att jag inte har någon "värsting"-telefon i och med att jag är så otroligt slarvig. jag tappar bort precis allting som är viktigt, hela tiden. som mobiltelefonen, nycklarna, plånboken och a, you name it.. det går inte en hel vecka utan att jag fått leta efter någonting utav det, vilket är helt sjukt. jag är glömsk oxå! för egentligen skulle ju ingenting försvinna om jag bara kunde komma ihåg vart jag lagt sakerna alla gånger. men jag är van! det är ju så jag är och lite utav den jag är, en slarva. men jag hoppas verkligen att jag lyckas hålla i den här mobilen hårt nu, för jag vet att det här är den sista chansen jag får utav pappa. slarvar jag bort den här får jag gå utan eller vänta tills det att jag har råd att pröjsa en ny helt själv. rätt ovärt när man ändå fått en ny helt gratis!

haha, fan vad jag pratar på om så sjukt ointressanta saker hela tiden? men det är ju så svårt att veta vad man ska skriva utan att bli för personlig men ändå låta kul.
nu ska jag sätta på en film (i hate valentine's day) och gosa ner mig i sängen, myspys. det var faktiskt pappa som tipsade mig och sa att den var bra. men vissa gånger har vi så sjukt olika tycken så vi får se, men kanske att jag faktiskt oxå gillar den?! jag talar om vad jag tyckte sen!

alice in wonderland

publicerat: 2011-05-24 » 17:40:23
idag är jag helt död! så det är därför jag inte har uppdaterat bloggen förrän nu. jag har nog aldrig någonsin varit såhär bakis innan. sprit är verkligen skit. hädanefter håller jag mig till öl, haha. gårdagen vad rolig och vi satt ute hos emelie första timmarna av kvällen, mös i solen och lyssnade på lite musik och mest hade det trevligt. vi tog oss upp på körfältsgrillen vi med tillslut, men det gick utför då. haha. alla blev så sjukt fulla. dock var alla bara glada och hade humöret på topp. men jag tror att det är en del som ligger hemma med ångest idag..


sandra och emelie i den härliga solen igår innan körfältsgrillen


adde kom förbi en sväng


jag och putte, tror det var tre år sedan sist vi träffades.. jätte trevligt!


sandra, dennis och jag var tvungen att ta en puss-pause påväg mot körfältsgrillen


när vi kom fram träffade vi alla studentvänner! vem vill gå i 2:an nu? ingen ingen

ligger för tillfället och kollar på alice i underlandet (den otäcknade) och har konstaterat att det är den skummaste filmen jag typ någonsin har sett. den som skrev manuset och kom på allt det här ifrån allra första början måste väl ändå ha varit hög under tiden idéerna rullade in? hur skulle man annars kunna komma på dessa olika gubbar och äventyr.. hur livlig fantasi man än har så kan man inte komma på nått "underland" (med allt vad det innebär) bara sådär? nej, jag tror helt klart på att han, hon, den eller dom var höga!

jag undrar vart pappa är? han brukar ju komma hem runt halv 5 och han är inte hemma än? det kanske är meningen att jag inte ska få någon mat idag? måste ringa honom..... tjingeling

god damn, so beautiful

publicerat: 2011-05-23 » 15:24:46
hej älsklingar!
har precis fikat (vilket jag tror även får blir min middag) och ska börja göra mig i ordning inför kvällen, då vi ska till körfältsgrillen. kom dit du oxå?! jag tror det kommer blir riktigt trevligt att se alla studenter i alla fina vita mössor.

provet i svenska gick för övrigt riktigt bra och jag är jättenöjd med det. helt otroligt med tanke på att vi skrev det inatt, och vad hade jag gjort utan ida? ibland är det enda som behövs, en spark i baken.

iallafall så fick jag världens bästa nyheter nyss, utav en nära vän! och jag är så otroligt lycklig!! ingenting kan förstöra min dag (kommer med nyheterna när det är helt klart) och allt är bara så fint!

quite unnecessarily

publicerat: 2011-05-23 » 09:49:54
ida sov hos mig inatt, skön med sovsällskap och en bra vän! hon hjälpte mig med mitt svenska tal så vi får hålla tummarna för att det går bra idag och att jag iallafall klarar av att redovisa till mig ett g

till saken då.. jag försov mig imorse. ida hade stängt av min väckarklocka i sömnen, men som tur var ringde emelie på min hemtelefon kvart i 8. men ni förstår ju vad jag menar? kvart i 8 och jag ska duscha oxå? jag stressade som aldrig förr, jag hann knappt kliva ur duschen förrän jag var påväg mot skolan. jag sprang typ hit! och vad händer när jag är framme? "lektionen inställd" jag är nog född med otur... skönt för ida som faktiskt visste om sin sovmorgon!

bombs and grenades

publicerat: 2011-05-22 » 18:30:20
men shit..... min dator gör konstiga pip-ljud, det är typ som om det är en inbyggd bomb i den :o jag tror den sprängs snart så om jag inte uppdaterar är det förmodligen för att den gjort det. nu vågar jag inte skriva ett ord till

that's just me

publicerat: 2011-05-22 » 17:04:14
1. gillar att skratta, få andra att skratta åt det jag säger

2. sarkasm är djupt präglat i in själen på mig och alla utomstånde tittar ofta på mig som jag rymt från ett mentalsjukhus, när jag pratar med en närstående på telefonen

3. telefonen är en av mina bästa vänner trots det att jag varit utan en ett tag nu, jag har alltid med den ifall något skulle hända + om jag har tråkigt är det bara att slå ett nummer och prata med vem som helst om vad som helst

4. jag är utnämnd expert på att prata länge, om mig själv, vad jag tycker, totalt oväsentlig fakta lämnar ofta mina läppar

5. sjunger som en gud!!?! iallafall i duschen, där är det så bra eko

6. gillar att stirra i taket, kolla ifall det finns länder, djur eller människor där

7. gillar att kläupp mig, sminka mig, fixa håret m.m bara för att må bättre när jag kollar mig själv i spegeln

8. har den bästa familjen någon kan tänka sig, en lillasyster, mamma och pappa. mina bästa vänner är som mina systrar med

9. vill hjälpa folk, även om det jag gör inte gör någon större skillnad i världen så vill jag hjälpa till med tanken att något iallafall kanske kan bli bra oavsett om det är lite

10. älskar att göra tårtor, men hatar att baka. gillar att laga mat vilket jag lyckas med, men kan inte laga pasta, potatis, ris m.m det smakar alltid äckligt av någon underlig anledning...



bilden är som ni ser ifrån 2008 och den bjuder jag på ;)

dirty dancing

publicerat: 2011-05-22 » 13:19:29
god förmiddag alla fina!
här är jag i full gång med plugg och att få de allra sista inlämningsuppgifterna klara tills på torsdag. dock tänkte jag bara att jag skulle göra en dansuppgift som ska in imorgon, nu innan jag ska städa. för jag måste damsuga mitt rum och diska innan pappa kommer hem. sen ska jag även dra iväg och sola samt ut och gå! så idag har jag fullt upp med diverse saker och jag uppskattar sånna dagar innerligt! det är inte riktigt min grej att bara ligga hemma och stirra upp i taket och kolla ifall det finns länder, djur eller människor där (som jag har gjort nu i två dagar), jag blir alldeles för rastlös och typ stressad över att jag inte gör någonting.

har pratat med två fina vänner ett bra tag oxå! känns så skönt att elin kommer till mig under studenten och att rebecka faktiskt ska vara hemma i sommar. äntligen får jag lite tid med dom, äntligen kommer dom hem :)

nu måste jag fortsätta med dansuppgiften så att den blir klar. känns onödigt att dröja ut på det.. så.. är det någon som kan en massa fakta om balett och modern dans, får ni jätte gärna hjälpa till. när det grundades och vart t.ex?

reality tv

publicerat: 2011-05-21 » 21:53:15
jag är käääääär!! olyckligt kär dock, men iallafall, jag är kär! OC is my love och snart är alla säsonger slut, snyft.. började kolla på ett avsnitt och nu kan jag inte sluta. har legat fastklistrad sedan lunch och kollar fortfarande. och det sjukaste är att jag är asnöjd med hela min lördag :)

downtown

publicerat: 2011-05-21 » 13:23:43
hej!
jag kom precis in från att ha varit i stan med murat och kollat en sväng i det fina vädret. jag kom på mig själv, jag glömde äta frukost, så jag måste ta någon macka och te om jag inte tar mig tid att laga någon god lunch, vilket jag egentligen kanske borde göra. jag ska hur som helst ta med mig datorn och sätta mig ute på balkongen i solskenet! senare idag vet jag inte riktigt vad som händer, vi får se? jag tar nog dagen mer som den kommer.. oj, haha, det blev ett litet kort inlägg med bara en snabb uppdatering. see yah really wannabe yah (puss)

endless summer

publicerat: 2011-05-21 » 10:47:23
vaknade för ett par minuter sen och känner mig typ sliten? trots det att jag faktiskt bara var hemma och kollade på film igår. den enda teorin jag kan ha är väl att det gick vilt till i drömmarna inatt eller liknande, för jag var ju iprincip hemma hela dagen. jag satt även och chattade med vänner ifrån runt om i världen. erik som är i thailand, kajsa som är i usa.. sen chattade jag även med alla vänner från runt om i sverige oxå! satt även och kollade igenom massa bilder ifrån i somras, gud vad tiden har gått fort! här får ni några bilder ifrån i somras. bilder säger mer än tusen ord:


födelsedags firande av emma som fyllde 18 år


linn spårade hyffsat tidigt och gjorde kvällen minnesvärd


älsklingen och jag var såklart där från start!


jag, jocke och (vet inte vad han heter)


jag och älskade matilda, som även hon var där!


natta och ludde var så fina!


stråket och storsjöyran!! det här var en kväll på marité. lena, jag och robin


mina änglar rebecka och natta diggade till patriks kombo


lyckliga dagar! jag och rebecka


vi var även inne och partade med skönt folk!


vi hängde med "the phonehouse"-killar oxå.. joel och jag


jag och greken


stod även "back stage" på melissa


jag, alex, danne och jacob hade en trevlig kväll hemma hos robert

singing soul

publicerat: 2011-05-20 » 23:49:12
nu ska jag snart gå och lägga mig, iallafall ligga och lyssna på musik mys-musik. vill tacka kalle för alla bra låtar han länkade till mig! så otroligt bra låtar. fast den första som han skickade helt random var allra bäst!
så dagens låt är: Chester See - Beautiful

on the days i can't see your eyes,
i don't even want to, open mine
on the days i can't see your smile,
well i'd rather sit, wait the while
for the days i know you'll be near,
'cause a day without you, just isn't fair
see the days i can hear you voice,
i'm left without a choice

plus i get weak in the knees,
fall head over heels baby,
and everyother cheesy cliche`
yes i'm sweeped off my feet,
oh my heart skips a beat
but theres really only one thing to say

god damn your beautiful to me,
your everything, yeah thats beautiful
yes to me, ohhh

i can't find the words to explain,
just how much you got me going insane
when you speak to me sometimes we fight,
oh i studder my words i say nevermind
'cause even when you just walk by,
well i look around to seem occuppied
'cause i'm trying so hard to hide,
yeah, all these feelings inside

'cause i get weak in the knees,
fall head over heels baby,
and everyother cheesy cliche`
ohh i'm sweeped off my feet,
my heart skips a beat
but theres really only one thing to say

god damn your beautiful to me, ohhh
your everything, yeah, thats beautiful
yes to me, ohhh
yes to me, ohhh

yeah your beautiful..
yeah your beautiful..
god damn, your beautiful,
to me,
to me

friday night

publicerat: 2011-05-20 » 23:14:23
jag har bara varit hemma hela kvällen och ligger just nu helt fastklistrad framför wallander men var tillslut tvungen att tända lampan i taket för att den blev allt läskigare! vilken mes jag är, haha.

gold diggers who don't have money of their own

publicerat: 2011-05-20 » 16:07:25
min pappa är världens snällaste, han skämmer bort mig lite.. för som alla vet så söp jag bort min mobiltelefon på valborgsmässoafton, hemma hos en klasskompis. jag bjöd dit en killkompis som tog med sig sina vänner. jag trodde dom kunde beté sig men tydligen inte! min mobil var helt borta efter det. min nya mobiltelefon beräknas komma på måndag eller tisdag så nu är det bara ett SIM-kort jag behöver fixa tills dess i och med att jag ville ha ett nytt nummer oxå. det är så sjukt mycket konstiga människor som har mitt mobilnummer, så det är lika bra att ta ett nytt. jag kommer inte skriva ut det nya här i bloggen men mina vänner komma att få mail samt sms med det. och glömmer jag får ni påminna, det finns ju trots allt facebook.. haha!



min blivande man!

in the woods

publicerat: 2011-05-20 » 11:47:02
nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska skynda mig att göra mig redo för veckans sista lektion. det ska bli så otroligt skönt med helg och ledighet, tid att hinna göra klart dom allra sista uppgifterna jag har kvar i skolan. tänkte att jag skulle hinna äta lunch, vilket jag kommer få hoppa över. kanske att jag hinner slänga i mig några kalla köttbullar innan jag måste gå? kommer komma försent hur som helst eftersom jag inte ens hunnit klä på mig ännu. jag fattar inte hur dom hade planerat det där, att alla skulle hinna tillbaka till klockan 12 är ju iprincip en omöjlighet. men lektionen var rolig och det var skönt att vara ute när det ändå var soligt, det hade kunnat få vara varmare, men klagar gör jag inte.

sleeping, that's my thing

publicerat: 2011-05-20 » 07:35:13
egentligen har jag jätte bråttom men jag ligger gärna kvar här i sängen någon minut till. jag försov mig idag.. jag skulle kliva upp kl. 6:40 i och med att jag skulle duscha men jag vaknade inte förrän 7:20 så, jag får duscha efter första lektionen och vara hemma över lunchen istället. det går ju det med. vi ska ändå vara ute i skogen hela förmiddagen!

nu måste jag dock gå här ifrån och byta om till träningskläder och bra skor.... ska bara kolla vädet först, hoppas det blir fint idag

the past will always catch up

publicerat: 2011-05-19 » 23:24:19
jag vet inte hur jag ska prata med dig
men tro mig, jag önskar jag visste
jag kommer alltid att bli glad av dig
men det var du som tvingade mig att gå vidare
och nu ser jag egentligen ingen anledning att ens prata

jag vill inte bråka med dig eftersom du är viktig för mig
det var lättare att inte ha med dig att göra
men ändå så vill jag vara din vän

för att du för mig alltid kommer vara viktig

tired

publicerat: 2011-05-19 » 23:20:44
nu ska jag går och lägga mig och sova för jag behöver all energi till imorgon då vi ska ha friluftsliv på idrotten från 8:20 och fram till lunch. det kommer säkert bli svin roligt i och med att jag älskar idrott och gillar att vara ute och röra på mig osv (trots det blir det aldrig av, such a shame). vi får se vad morgondagen har att bjuda på.. hoppas ni alla haft en kul dag och att morgondagen blir ännu bättre! godnatt

music is my drug

publicerat: 2011-05-19 » 20:01:50
"e de nånting alla kan få?
om jag ramlar tar du emot mig då?
bara lova mig de
för du är den enda jag vill ha"


musik är verkligen det bästa som finns i hela världen! håller ni inte med? ligger i sängen och är hur sömning som helst. jag har gosat ner mig i mina mjukis-kläder och lyssnar på underbart fin och skön musik. snacka om njutliv! har ni bra tips på fina ballader förresten? eller vad tusan, det kan mer än gärna vara stört bra up tempo låtar oxå? det var bara just nu som jag var för den där "myskänslan" jag får när jag lyssnar och sjunger till vackra ballader. så som ni märker så blir nog hemma hela kvällen, trots det att jag skulle vilja dra iväg och sola.. men jag struntar nog i det ikväll med. det är ju en dag imorgon oxå. och på tal om det....... jorden ska ju gå under på lördag?! jag vill inte tro det, jag tänker inte tro det och jag tror inte att det är så. men vad om det är så? vad gör jag då? varken mamma, pappa eller min lillasyster är hemma? jag vill verkligen inte dö ensam, jag vill inte dö alls!

basketball is probably more like a girl thing

publicerat: 2011-05-19 » 16:17:31
äntligen är jag hemma efter en lång och bra dag i skolan! känns som om betygen börjar rätta till sig och att mina arbetsuppgifter blir allt färre. vilket är ett måste, i och med att det faktiskt bara är en vecka kvar tills det att betygen sätts. shit, vad snabbt tiden har gått. i skolan och i övrigt oxå.. dagarna bara rinner iväg utan att man egentligen fattar det själv. jag och klasskompisarna passade förresten på att spela basket (21) under lunch-rasten och efter att vi slutat, svin roligt var det i och med att killar är killar (tävlingsinriktade gentemot tjejer) och jag kom tvåa. in your face dudes ;) snubblade på mållinjen skulle man väl kunna säga, haha!! as kul!

bless the broken road

publicerat: 2011-05-18 » 19:38:25
alla ska snart ut på krogen och vad gör jag?
jo.. jag sitter och pluggar lite, ligger och lyssnar på musik och ska snart iväg och möta upp emelie för en lång och välbehövlig kvällspromenad vilket funkar det med! nästan bättre än utgång till och med. det är oftast så oskönt folk som är med ändå?! läxorna behöver spenderas tid på innan det är för sent liksom, jippi

ps. jag får nattsällskap inatt!! yeeeeah

i set out on a narrow way many years ago
hoping i would find true love along the broken road
but i got lost a time or two
wiped my brow and kept pushing through
i couldn't see how every sign pointed straight to you

every long lost dream led me to where you are
others who broke my heart they were like northern stars
pointing me on my way into your loving arms
this much i know is true
that god blessed the broken road
that led me straight to you

i think about the years i spent just passing through
i'd like to have the time i lost and give it back to you
but you just smile and take my hand
you've been there you understand
it's all part of a grander plan that is coming true

now i'm just rolling home
into my lover's arms
this much i know is true
that god blessed the broken road
that led me straight to you

that god blessed the broken road
that led me straight to you

only 2 weeks left

publicerat: 2011-05-18 » 19:13:46
igår hade jag världeeeeens bästa dag och med det menar jag verkligen världens bästa! att jag fick träffa isabel kommer jag kunna leva på så jävla länge framöver. vad lite kan göra så mycket! gud, jag har verkligen saknat henne så enormt mycket.

..iallafall så hade vi en underbar dag på stan, i stress om att hitta en klänning till mig och min mösspåtagningsbal som var senare på kvällen. och hur tror ni att det gick? jag lyckades åstadkomma någonting rätt för första gången i hela mitt liv! haha! allt tack vare en ängel till vän. det var för övrigt hon som hittade den åt mig och jag var supernöjd. kände mig supertjusig, och allt tack vare bella. vänner är fan bra, hon är bra! vi ver även hemma hos mig efter shoppingturen. vi satt och mös ute på våran balkong med en varsin ramlösa (smultron, alltid smultron i stort sätt) och bara uppdaterade varandra om allt mellan himmel och jord, genom land och hav i stort sätt. fast vi blev inte inne speciellt länge. vi gick bort till tågstationen och hämtade ut hennes biljett och på hemvägen stannade vi till i solen och köpte en glass!

det var så roligt, för sen när jag kom hem och mamma ringde.. så började jag berätta om mig dag tillsammans med isabel och jag vet inte hur många gånger jag påpekade hur glad isabel får mig, och hur hon gjorde min dag! tror jag inte ens själv fattat hur mycket jag saknat henne (givetvis ida och rebecka oxå) för som jag sa tidigare.. vad lite kan göra så mycket! mina tre närmaste vänner kan inget mäta sig mot, det bara är så. dom ger mig så otroligt mycket glädje i livet.

här kommer iallafall några bilder ifrån mösspåtagningen igår:
ENJOY


kajsa och jag innan mössorna fått komma på


jag, tobbe (med ryggen emot), kevin (som knappt syns) och adam :)


min underbart fina klass med mössorna på







om du bara visste hur fin du är
jag är hemligt kär

dresses and a very close friend

publicerat: 2011-05-17 » 09:44:57
godmorgon solstrålar!
jag sitter just nu och äter frukost till härligt Rix FM-musik i köket. jag älskar dagar då man får sovmorgon för visst är dom så otroligt härliga? det är inte grejen med att man får sova hur länge man vill utan att man kliver upp kanske en timma senare än vad man brukar och sen bara segar man och njuter igenom alla morgonsysslor och tar god tid på sig till varje uppgift. så här sitter jag nu och njuter utav sista tuggan på min hårdbrömacka med gurka, ost och aromatkrydda samtidigt som jag väntar på att nudlarna ska svalna. jag kunde inte bestämma mig imorse för vad jag skulle äta så jag tar "lite av varje" istället, hahaa

om ca. 45 minuter ska jag vara redo att träffa bella inne i stan! vi ska leta en klänning åt mig som jag kan ha ikväll (stressad) på mösspåtagningsbalen, håll tummarna för mig!!

no matter what anyone else says about you

publicerat: 2011-05-16 » 23:40:47
idag har jag tänkt en del och gått igenom vad jag mår bra av, samt vad som gör mig ledsen.. men sen slog det mig! varför tänka så mycket? jag vet ju vem jag är och sen spelar folk i min omgivning ingen roll! så länge dom inte har viljan att hjälpa mig att "nå mina mål" och är lyckliga för mig för vad jag lyckas åstadkomma här i livet så är dom inte värda min uppmärksamhet eller mina tankar. för som jag sa innan... jag vet ju vem jag är och det är det enda som ränkas!
jag heter emma swärd och är 19 år gammal. oftast med ett leende på läpparna tar jag varje dag som den kommer. jag försöker få det bästa utav livet och kämpar för att nå mina mål. jag har en stark passion till att sjunga och testar gärna nya saker. jag tror att jag kommer lyckas då jag är så utåtriktad som jag är!

så! till er som någonsin låtit andra komma för nära er, på ett nagativt sätt för er.. låt det vara slut på det! för allvarligt? ni måste ju hålla med mig om att man hellre går helt ensam dag ut och dag in, än att umgås med människor som får en att må dåligt och känna mig mindre värd. det finns absolut ingen anledning till att stå ut med sånt för du är värd allt det bästa i ditt eget liv! för oavsett vad så kommer du alltid att vara centrum i det.

a hug right now would be nice

publicerat: 2011-05-16 » 20:53:19
så mycket ilska och inget att ta ut det på. gillar inte att jag ska behöva kompromissa bort saker i min vardag för att det är skitkass planering ifrån någon annans sida (högre makter typ).. världen går inte under den här gången men förmodligen får jag stressa ihjäl mig imorgon!

when you learned your lesson

publicerat: 2011-05-16 » 17:53:05
sitter och pluggar framför OC, vilket jag gjort hela dagen enda sedan jag vaknade!
jag gick inte på skolan idag för att vi bara hade en lektion, dans. jag kände att det var viktigare att vara hemma och få en massa eftersläntande uppgifter gjorda än att gå på en lektion.

sa även hejdå till min lillasyster idag, som åkte till spanien och ska vara där i hela tre veckor. det kommer bli tomt men såklart lite skönt oxå.. känns bara tråkigt att hon inte kommer vara hemma under min student osv. men jag har ju fina vänner och en fin släkt som kommer fira den med mig oxå, sen mamma och pappa såklart! så det är inge synd om mig

måste plugga vidare.........

friendship never ends

publicerat: 2011-05-16 » 00:33:17
jag skulle aldrig klara år ut och år in utan energi ifrån er!
ni är dom finaste och mest betydelsefulla personerna i hela universum.
ni är glädjen i mitt liv och dom viktigaste jag har!
you're my life, my soul and my everything
ida
isabel
rebecka
elin
ida
tuva
josefine
natalie

maria

you lose in either way, i'm too good for you

publicerat: 2011-05-15 » 22:56:02
dagar då man bara är hemma tillsammans med familjen.. jag älskar och uppskattar dom mer än allt! då man tar sig tid att få umgås och skratta ihop, när det känns i hela rummet hur mycket man uppskattar att man har varandra. en sådan dag har jag iallafall haft idag!
först tillsammans med min pappa och lillasyster, då vi lagade mat och kollade film ihop. och sedan tillsammans med min mamma och lillasyster. vi spelade kort och åt godis. världeeeens mysigaste dag och jag känner verkligen att batterierna har laddats på nytt nu

igår hade jag en helt okej kväll med öl och härliga vänner (jag vann på TP, vilket gjorde min kväll)





egentligen, är det inte mycket ni är värda
ni är verkligen inte värd mina tårar
ni kan hålla er till varandra
och sprida eran dåliga energi emellan er
jag vill inte vara med längre
jag är för glad
för att må bra av att beblanda mig med er
ni verkar själva inte inse hur lågt ni sjunkit?
erat beteende liknar mitt då jag gick i högstadiet
dags att växa upp och låta folk vara folk

for real

publicerat: 2011-05-13 » 21:43:14
du tror vad du vill men du tror fel, för på nåt sätt är du speciell för mig och jag uppskattar dig.

lost in space

publicerat: 2011-05-05 » 16:20:45
finns den kille som klarar av att leva tillsammans med 100% emma?
att sluta helt ensam, det är min störta rädsla. att inte ha någon som sin egna stöttepelare, att inte få älska någon som älskar en lika mycket (om inte mer) tillbaka och att inte ha någon att skratta tillsammans med. jag vill verkligen inte sluta så.
jag är ganska impulsiv, galen och krävande som person. samtidigt som jag såklart, som vilken annan som helst, kan mysa i pyjamasen framför tv:n en hel kväll oxå. men jag tror jag är lite utav en berg -och dalbana, haha! vilket får mig att tänka "finns det någon som skulle klara av att dela sitt liv tillsammans med mig?"

makes my heart sing

publicerat: 2011-05-04 » 19:57:54
jag har egentligen inte så mycket att skriva här i bloggen. inte så att jag kommer uppdatera varje dag i flera års tid, som många många andra. jag kommer inte heller att anstränga mig för att "hålla igång" den hela tiden heller
utan jag tycker det är lättare att berätta om roliga händelser, dom gångerna jag känner för att göra det. då det har hänt mer intressanta saker är det gör i vanliga fall.

just nu har jag ingenting roligt alls att berätta om, hahaa
förutom det att jag blev av med min mobiltelefon i lördags. så.. för er som vill ha tag i mig, ni får ringa på min hemtelefon! jag vet, jag är en jävla talang.

so many times i wanted to tell, but i'm just to shy

RSS 2.0