today

publicerat: 2011-11-30 » 22:05:05
Dagens vill ha: En snygg nyårsklänning!
Dagens klädsel: Adidasbyxor & tight linne
Dagens smink: All natural, hehe
Dagens frisyr: Fläta
Dagens händelse: Köpte pizza och någon som sitter långt inne i restaurangen och äter skriker "smaklig måltid" när jag är påväg därifrån (låt mig notera att hon inte jobbar där)
Dagens låt: Tommy tycker om mig - Carola (någon sjöng för mig, hehe)
Dagens planer: Powerwalk
Dagens saknad: Isabel
Dagens dummaste: Jag
Dagens sjuka: Jonathan
Dagens drog: Apelsin
Dagens roligaste: Sofie
Dagens favorit: Powerwalk
Dagens godis: Choklad
Dagens humör: Glad
Dagens ord: Jo

moves into rock

publicerat: 2011-11-30 » 21:29:43
Just nu ligger jag bara framför tvn och myser (jag ligger fortfarande i matkoma sedan middagen). Njuter utav livet till Berg flyttar in som är så jävla bäst, eller hon är bäst! Carina Berg är en jävla gudinna och jag bara älskar henne.

let the impossible be possible

publicerat: 2011-11-30 » 18:28:34
Vart är maten? Jag kände nu att jag började bli riktigt hungrig och insåg att klockan är halv sju. Shit. Jag började plugga vid tre och nu är klockan helt plötsligt kväll, haha. Får väl ringa efter pappa och höra vad han är för sig och om jag ska laga mat till mig själv, till alla eller om han snart kommer hem och lagar till någonting :)

Angående min plugginsats idag så är jag så himla frustrerad. Jag hade verkligen all motivation i världen för att få det här överstökat men så fastnar jag.. Eller jag förstår snarare ingenting utav det jag läser. Klarade av ett prov iallafall, fick full pott (svin nöjd) men det andra har jag inte vågat mig på ännu. Kul att det första gick så bra som det gick men liksom.. Jag har lite svårt att kunna börja göra uppgifterna (och börjar bli stressad) jag ska göra klart tills på fredag när jag inte förstår. Hoppas på bättre lycka så snart jag har fått mat i magen, hihi!

Fattar dessutom inte hur jag kan vara så himla hungrig när jag tryckte i mig en pizza helt själv till lunch. Stor magsäck i guess?! Haha!

pizzaland for lunch

publicerat: 2011-11-30 » 11:09:02
Vilken härlig morgon det har varit. Jag vaknade klockan nio och halv tio var jag ute på en skön powerwalk i slaskvädret, haha, en timmas promenad på morgonen var så värt det. Så nu är jag vältränad, färdigduschad och proppmätt (åt precis frulle) :)

Idag blir jag bara hemma, jag måste plugga. Kommer måsta plugga lite extra nu innan jag åker ner till Stockholm så att jag blir klar innan dess. Vill inte sitta där nere och plugga. Dock tror jag att jag kommer göra det iallafall men det kan ju vara skönt att ha det mesta klart. Så.. Vi hörs senare!

water in glass

publicerat: 2011-11-29 » 19:18:22
En timmas powerwalk, done! Finns det någonting som är härligare än att vara helt slut i kroppen efter ett träningspass? Och att få dricka vatten efter att ha tränat? Love it! Tänkte hoppa in i duschen nu och sen slappna av på spikmattan innan jag ska plugga lite :)

first daughter

publicerat: 2011-11-29 » 16:05:05
Jag har gjort en sak som jag lovade mig själv att inte göra :(
Kass jag är! Haha! Jag har shoppat. Dock inte sådär jätte jätte mycket så det är typ lugnt iallafall.. Eller egentligen inte.. Men jag ville ju verkligen ha det, så vad skulle jag göra? Haha! Köpte mitt favoritpuder som jag skulle (det hade jag bestämt att jag skulle köpa) och sen bara råkade jag komma hem med några saker till.. Som en tröja, ett linne, ansiktsvatten, dagkräm och sminkborttagning. Jag har lite dåligt samvete i och med vad jag verkligen hade lovat mig själv att jag inte skulle göra det men jag har ju pengar kvar till Stockholm och kommer kunna köpa någonting med mig därifrån oxå (det var det som var tanken egentligen) som julklappar till familjen osv.

Just nu väntar jag bara på maten. Hoppas det blir någonting jättegott!

fat pig

publicerat: 2011-11-29 » 11:10:14
Godmorgon! Eller morgon och morgon? Jag har varit vaken sedan klockan 20 över 7 och funderar att gå en sväng på stan. Behöver nytt smink. Men jag har även ett möte kl. 13:00 som jag måste gå på. Frågan är ju om jag kommer hinna gå på stan innan? Två timmar borde ju räcka. Då får jag helt enkelt dra nu.. Älskar att gå på stan själv när jag ska shoppa! Då får jag gå vart jag vill när jag vill och behöver inte ta hänsyn till någon annan ;)

Åt världens onyttigaste frukost idag btw (men ibland får man faktiskt) och jag njöt av varenda tugga, haha! Jag åt en lussekatt och drack mjölk. Det borde ju inte vara helt förbjudet såhär nära jul? Hehe

night night

publicerat: 2011-11-28 » 23:24:34
Avslutar denna dagen på spikmattan framför Sex and the city och kan inte tänka mig ett bättre avslut av denna måndag. Hoppas ni har haft en jättefin måndag. Snart är det december och det är inte alls lång tid kvar tills det är julafton! Ville bara påminna er ;)

feeling of love

publicerat: 2011-11-28 » 19:56:51

You may not be her first, her last or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She's not perfect - you aren't either! And the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don't hurt her, don't change her, don't analyze and don't expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she's not there.


when you need it the most

publicerat: 2011-11-28 » 19:20:06
Nu har jag precis bokat resan ner till Stockholm och jag åker den 7 december, äntligeeeeen!! Jag längtar så att jag kan dö efter alla fina vänner och alla kära där nere. Ser fram emot att få mysa i soffan och skvallra sönder. Äntligen ska jag få träffa bästis oxå, fyfan vad jag har längtat efter henne och det blir ju perfekt i och med att hon inte kommer komma hem till julen i år. Vi får ha lilla julafton tillsammans där nere innan jag åker hem igen.


Isabel och jag (kanske 2007)

Nu ska jag sätta på bra musik och skruva upp volymen till max, måste ju få göra städningen lite rolig!

one step closer

publicerat: 2011-11-28 » 14:29:37
Provet gick förhoppningsvis jättebra! Jag har iallafall gjort det och känner mig nöjd. Nu är jag jättespänd efter att få mitt betyg.

Kom precis hem och nu ska jag till att plugga lite. Inte så mycket roligt som händer idag precis.. Men man kan ju inte ha roligt hela tiden trots att det bästa vore om man kunde det. Fast jag tror det är tråkigare för er som läser än vad det är för mig. Jag gillar ju att det går framåt och att ju mer jag pluggar desto närmare kommer jag att bli klar. It is what it is liksom. Vad ska ni själv göra idag?

Förresten, är det någon som har några roliga idéer på fiffiga julklappar till sina föräldrar? :)

advent

publicerat: 2011-11-27 » 20:50:36
Första advent och kvällsmys med familjen.. Det är precis så vi har spenderat den här kvällen. Glögg, nybakade lussekatter, pepparkakor och bingolotto så det känns som om den här kvällen inte hade kunnat bli bättre?! Dock vann ingen av oss någonting den här gången heller men jag var sjukt nära att vinna på två spel. Sista spelet satt jag med 4 i rad efter bara 5 siffrors upprop. Så jag satt i princip hela spelet utan att få bingo, helt sjukt. Men julkänslan var verkligen på topp ikväll och jag känner mig verkligen lycklig. Det har varit en så himla bra helg.

Jag hann till och med plugga lite nyss och förbereda mig inför provet imorgon, fingers crossed!! Nu väntar jag bara på att Beck ska börja, för visst är det ikväll? Jag har för mig att det är det iallafall.

Tror jag ska smyga ut i köket och ta lite mer glögg och kanske även en lussekatt till för det är ju så himla gott. Finns det någon som älskar julen mer än bara jag? Det kanske var ganska perfekt ändå.. Att snön kom just idag. Men ändå liksom.. Jag hatar snön. Den är så kall och bara helt jävla ivägen, haha

everything happens for a reason

publicerat: 2011-11-27 » 14:46:19
If you get a chance, take it
If it changes your life, let it
Nobody said that it would be easy,
they just promised it would be worth it

De lyckligaste människorna har inte det bästa av allt,
men de gör det bästa av allt det har

one day in umeå

publicerat: 2011-11-27 » 12:22:32
Jag hann inte skriva någonting igår då jag var i Umeå för att jag och Rebecka hade fullt upp hela dagen! Eftersom jag och pappa åkte så tidigt igårmorse blev det inte innan heller, höll på att dö för att jag var så trött. Hur som helst hade jag en helt fantastisk dag i Umeå igår med Rebecka. Vi gick fram och tillbaka i alla klädbutiker, stannade till på ett mysigt café och hann även kolla en utav matcherna min pappa dömde :)

Tänkte att jag skulle ut och springa imorse när jag vaknade men så ser jag att det snöar hur mycket som helst när jag vrider upp mina persienner. Blev så deppig över det att jag gick tillbaka till sängen. Åh vad jag hatar snön!

the weirdest dream

publicerat: 2011-11-25 » 14:02:52
Man slutar aldig att överraskas.. Kan inte rå för det men jag mår lite illa.. Om ni vill veta vad jag pratar om kan ni gå in här och se efter själva.

Jag klev upp tidigt idag mest för att jag hade världens oro i kroppen och vaknade av mig själv. Jag spillde nämligen ut mitt vattenglas över hela golvet (där jag hade min dator och massa andra sladdar inkopplade till förlängningssladden) inatt och fick panik. Men jag var ju så himla trött, hämtade en handduk och torkade lite fort men visste ju inte helt säkert ifall jag hade missat någonting. Där av sov jag dåligt när jag somnade om..
Det var dessutom inte helt random jag råkade göra det utan det var min dröms fel, helt klart. Nu kommer jag inte längre ihåg så mycket av den men så fort att jag vaknade fattade jag och bah "neeeeeeeeeeej" för jag menar, det har ju aldrig hänt förut? Jag har alltid mitt vattenglas där. Jag drömde att jag körde en high five med någon och vips så hade jag väl viftat med armen rakt på glaset (som om det vore handen jag skulle high five'a) hahaaa! Typiskt!

Har iallafall gått på stan sedan 10 och shoppat sånt som jag behöver (bara svintråkiga grejer som typ strumpor). Nu ska jag plugga lite fram tills middagen hade jag tänkt och sen får vi se vad som händer. Tror jag ska hem till Ida ikväll och kolla på Idol, en stund iallafall.. Eftersom jag ska upp kvart i 6 imorgon (åker till Umeå halv 7-7) så måste jag lägga mig och sova i tid :)

all congratz to my dear cousin

publicerat: 2011-11-24 » 20:53:15
Först och främst vill jag gratta min fina kusin Nicklas på 23-års dagen! Grattis!!

Idag var jag hos frissan &.. Jag vet inte om jag är modig nog att lägga upp en bild på resultatet än, haha! Feg som jag är men kanske efter helgen möjligtvis (ni får hålla utkik) för jag måste hinna vänja mig vid det själv först, hehe

Har varit hemma hos min kusin sedan jag kom ifrån frisören, stannade på middag och allt. Det blev hemmagjord pizza och lilla Malte (kusinbarn) fick en skrattattack när han kittlade mamma, så söt! Hann även förbi mormor en sväng med mamma oxå, så det har varit värsta familjedagen idag :) Men nu är jag äntligen hemma efter fullt ös. Jag är inte van vid barn och hund, haha. Man märker av det nu när man kommit hem och det är så lugnt.

population increases and homework

publicerat: 2011-11-23 » 22:00:38
Klar klar och klar. Känns toppen. Nu är det bara till att hålla tummarna inför rättningen och kommentarerna jag kommer få utav min lärare. Förhoppningsvis är det goda ord.

Nu ska jag lägga mig ner och slappa! Avnjuta en film och så småningom sova. Imorgon ska jag till frissan, woop woop. Just det ja, haha, det är tur att jag påminner mig själv.. För hade jag inte tagit upp frissan en gång till hade jag helt glömt bort att jag måste förbereda någonting att ta med mig till lunch nu innan jag somnar. Antar att det kommer ta ett tag där och jag vill inte hungra ihjäl, närå, men dom sa åt mig att det kunde vara en bra idé :)

Sov gott sötfisar! När ni ska sova dvs. Jag säger godnatt och hejdå nu, puss

let her in and let her take

publicerat: 2011-11-23 » 18:24:27

Nu börjar jag äntligen bli klar med inlämningen! Ska bara finjustera lite och läsa igenom allt några gånger till, kolla i boken så att det inte är någonting jag missat. Sen ska jag ta tag i damsugningen jag prata om innan. Familjen börjar bli galen på att jag drar med mig hår överallt. Jag förstår inte hur jag kan tappa så mycket hår, du är det värre än ever. Knäppt, haha

Har blivit frisk oxå, äntligen. Har gått ner några kilo under dom här dagarna tack vare min dåliga matlust. Men skönt att det äntligen bara är att börja äta igen. Jag älskar att äta, det är bland det bästa som finns. Man orkar så mycket med mat i magen om man jämför med tom mage vilket jag haft dessa dagar.. Dock är magen helt platt, så klagar för mycket vill jag inte riktigt göra, haha. Behövde inte anstränga mig för att få den ;) Nej men skämt å sido. Det är skönt att vara frisk!!


Peace på att vara frisk

talented but so very sad

publicerat: 2011-11-23 » 14:14:46

Hej ♥
Jag sitter och dricker te och pluggar lite (har inlämning av en stor uppgift idag). Den ska inte vara inlämnad förrän klockan 23.59 ikväll så jag har gott om tid på mig att gå igenom allt och svara noggrant utan att stressa. Har redan gjort två prov och vet ni? Jag hade alla rätt på båda! Jag brukar ha förmågan att bli stressad och ha ett eller två slarvfel men inte idag. Vet inte riktigt om det var för att svenskan har varit svårare eller om det är för att jag var mer koncentrerad men hur som helst så gjorde det min dag ganska bra!

Tänkte vara duktig att städa lite oxå, det behöver verkligen damsugas här. Jag är utav den typen att jag tappar hår hela tiden, haha!


on the sparrow

publicerat: 2011-11-22 » 20:47:24
Nu tänkte jag byta om till myskläder och krypa ner i sängen. Är så himla trött och kom på att jag faktiskt kan plugga lite samhälle samtidigt som jag ligger ner. Det är bara en massa jag måste läsa så. Jag har huvudet med mig ibland, hehe

Börjar bli friskare men min visdomstand gör så fruktansvärt ont. Jag börjar nog gråta vilken sekund som helst. Jag fattar inte.. Snälla tand kan du inte bara låta bli att komma fram?!! Jag får så ont av dig!

general originals

publicerat: 2011-11-22 » 16:10:19
Typ världens sjukaste grej! Jag pratade med Isabel tidigare idag och frågade henne efter idéer och goda råd till en god lunch. Jag räknade upp lite av det jag hade i kylskåpet ".....blodpudding" och insåg lika snabbt som jag sagt ordet blodpudding, att jag inte ens tycker om det. Har alltid tyckt det är svinäckligt men fick en predikan i telefonen om hur nyttigt det är och tänkte att jag trots allt kunde offra mig för någon bit. Behövde ju få i mig nått. Jag kan ju tala om att jag har hittat min nya favoriträtt (nästintill iallafall, för gud vad gott det var) hehe! Galet att jag blev så överraskad. Jag kan ju inte ha smakat det sedan jag var 5 år sist? Gott var det och jag det kommer jag äta ofta nu ett tag framöver, det känner jag på mig

Nu ska jag ta på mig kläder och springa till ICA lite snabbt för jag har ingen snus kvar. Skulle klara mig tills imorgon, har inte snusat på hela dagen men nu när jag bara ligger hemma för att jag är sjuk kan jag inte låta bli.

everyones tuesday

publicerat: 2011-11-22 » 11:17:59
Godmorgon allihopa :) Sovit gott? Jag lyckades somnade tillslut. Runt klockan 4. Jag fattar inte hur jag kan vara så pigg på nätterna för jag kan inte minnas att jag lagt mig efter 2 någon kväll den här månaden typ? Knäppt!

Har precis tagit på mig morgonrocken och ska fixa lite frukost, men är inte det minsta sugen. Min matlust är cp i och med att jag är sjuk. Men jag har insett att min kropp inte klarar sig utan mat en dag till. Har inte ätit ett skit på typ 3 dagar nu och eftersom jag ska plugga idag kan det vara bra att ha någonting i magen så att jag kan koncentrera mig ordentligt. Vad ska ni göra idag? Puss

beautiful disaster

publicerat: 2011-11-22 » 01:38:25
Jag trodde att jag skulle vara trött ikväll och somna tidigt eftersom jag inte somnade förrän halv 5 imorse och klev upp innan 10 men icke. Jag är helt klarvaken och vet inte hur jag möjligtvis skulle kunna bli trött. Känns som om jag skulle ha druckit typ 15 koppar kaffe (eller vad vet jag om det egentligen, jag dricker ju inte ens kaffe). Skulle behövt åka en sväng i en bil.. Fattar inte hur det kan vara så mycket lättare att somna i en bil, på ett flygplan eller i en buss? Trots att det är i sängen som man slipper vakna upp och ha nackspärr för att man sovit konstigt. Jag blir galen, verkligen galen. Har kollat på alla Beck-filmer om och om igen känns det som. Ni vet ju.. Har terrat dom filmerna om och om igen i över en månad och börjar faktiskt bli lite less! Och ändå är det dom enda filmerna jag vill se. Det är ingenting bra på tv:n nu heller. Haha, shit vad jag klagar.. Hoppas ni har överseende!


Bild från bilresan ner till Stockholm i början av sommaren. Nyvaken tjej!

Plugga skulle jag ju i och för sig kunna göra men.. Jag ska ju göra det hela dagen imorgon. Finns det verkligen ingenting annat jag skulle kunna göra? Åh! Sånna här gånger önskar man ju att man hade sina bästa vänner till grannar och bara kunde springa över för SATC-maraton eller varför inte spöa skiten ur varandra på tv-spel? Ska verkligen bli skönt att åka iväg till Umeå på lördag och träffa Rebecka. Jag ser verkligen fram emot det. Plus att jag aldrig har varit i Umeå förutom några gånger i deras sporthall och kollat på Innebandy, men det gills inte. Jag har aldrig riktigt fått se hur det ser ut där. Och det är trots allt en utav mina passioner här i livet! Att få uppleva nya saker, se nya ställen, att resa!! Men det jag längtar mest till är tills på torsdag (om ni bara visste hur mycket) för då ska jag till frissan. Känns som om det inte var så speciellt länge sedan sist jag var där (det var i september) men jag tänkte unna mig det efter all tid jag har offrat och lagt ner på skolan. Jag tycker att jag har förtjänat det. Man måste ju få unna sig själv ibland, eller hur? :) Är dock lika nervös som alltid på hur resultatet kommer att bli. Det skulle ju kunna bli en katastrof liksom. Det är bland det läskigaste jag vet, att låta folk klippa mig eller göra olika saker med mitt hår. Jag avundas verkligen mina vänner som byter frisyrer hela tiden och bara kör. Skulle oxå vilja våga det! Prova på någonting nytt liksom, istället för att bara köra det gamla vanliga. Vilken fegis jag är egentligen.. Haha. Men jag tycker redan att jag är tillräckligt vågad som ska gå till en frisör jag aldrig tidigare gått till, det borde jag faktiskt få pluspoäng för?! Fast jag har ju min favoritsalong redan, dock i Stockholm. Det var lite lättare att åka dit när jag bodde där, men jag provar denna nu och ser efter. Dom kanske är lika duktiga på det här stället? Om inte annat, jävligt mycket billigare, haha!

time for tea

publicerat: 2011-11-21 » 21:40:29
Time for tea! Så äckligt gott det är (vad fult det där lät, hiiihooo) och jag är fortfarande sjuk. Det suger. Hoppas te med honung i hjälper min hals iallafall.

Jag var ju och gjorde mitt prov idag och jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv tror jag! Aldrig! Men det gick ju helt okej trots det. Trodde dock att det var det sista momentet innan jag var klar men så kom det där nationella provet fram, haha. Typiskt va? Men det är på måndag så.. Och nu kan jag ju i stort sätt fokusera på Samhällskunskapen äntligen. Känns bra att äntligen kunna börja med den eftersom jag har inlämning på onsdag, lite stressigt men det klarar jag. Har ju som inte så mycket till val. Det kanske är ett litet plus att jag är sjuk trots allt? Jag måste ju stanna hemma oavsett.. Så då kan jag lika gärna plugga :)

Nog om skola och sånt trist! Vi kanske hörs senare, precis innan jag ska sova. Annars, godnatt

21

publicerat: 2011-11-21 » 21:37:48
Musikfavoriter:
Jag har många och kan inte skriva upp alla eftersom det blir en heeeeel del då. Men istället har jag valt några låtar som jag har fina minnen till. När jag hör dom här låtarna känner jag samma känsla idag precis som jag kände förut.

1. Celine Dion - That's the way it is
2. Cascada - Endless summer
3. Feven - Bränn BH'n

quickly slam

publicerat: 2011-11-21 » 13:12:44
Ligger bara och chillar just nu. Väntar i stort sätt bara på att tiden ska gå så att jag kommer iväg och kan göra det jag ska.. Det vill säga prov. Asså shiiiiit, jag är så sjukt nervös!! Vill att det ska vara över nu! Är det någon utav er som pluggat/pluggar på distans och vet vad det är jag snackar om? Hur känns det att bli utfrågad? Är det höga krav? Åh jag kan inte fatta att jag är såhär nervös. Som tur är så är det ju snart över oavsett hur det går. Och så har jag fått i mig en god salladslunch från Törners och jag har mitt snus att lugna ner mig med, lite chillmode liksom.. Så vad fasiken. Det kommer att gå bra! Eller det får så lov att gå bra!

long time no see

publicerat: 2011-11-21 » 11:04:26
Godmorgon. Det var ett tag sedan jag var uppe i normal morgontid. Vi snackar inte klockan 7 nu men normal morgontid för den som är ledig. Eller ledig och ledig, men jag börjar inte förrän kl. 14:00 så nu har jag all världens tid att göra mig i ordning och äta frukost på. Yeah, vilket känns otroligt skönt! Jag har redan stått och duschat i en evighet. Anledningen att jag klev upp så tidigt idag är att jag inte kunde sova inatt och då var det lika bra att bara få sova någon timma istället för att sova bort hela dagen och inte kunna sova natten som kommer heller. Fick helt enekelt ställa klockan.

Tänkte smygtitta lite på uppgifter nu, så att jag är redo sen under det muntliga provet. Man vet aldrig vad det kommer komma för frågor men jag ska väl vara redo att kunna svara på det mesta!

Ville bara slänga in en liten hälsning till min bästa vän Ida Medin och säga att
- Jag saknar dig!
Hatar att vi inte hann ses sist du var här eller gånger innan det heller. Vi har ju allt i hela världen att prata om!! Det är tomt utan dig här, min bästis.


hermit

publicerat: 2011-11-20 » 21:11:30
Jag har inte orkat röra mig ur sängen på hela dagen eftersom min feber har blivit jättehög och ligger på 39,3 just nu, men min kväll blev verkligen räddad när pappa kom hem med en Bingolott till mig :) ♥
Inte för att jag vann någonting med det är mysigt att spela tillsammans med hela familjen och roligt att se när andra vinner och hur mycket dom vinner. Nu är det ju Beck på tv4 som jag absolut inte missar och efter det lär jag väl sova som en stock. Har sovit mest hela dagen till och från. Ska försöka få i mig någonting att äta innan jag somnar oxå, för just nu är min mage ganska tom. Har bara fått i mig 5-6 teskedar yoghurt hittills idag (och en massa vatten såklart)

Ska kolla igenom lite läxor tills imorgon oxå eftersom jag har ett prov att göra. Håll era tummar för mig att det går bra imorgon och att jag kan ta mig iväg till skolan. Inte ens min feber och grova förkylning hindrar mig. Det enda som skulle kunna göra det imorgon är att jag svimmar på vägen dit typ, haha! Och det får vi verkligen hoppas att jag inte gör.

give her a coxcomb to shove in her bundle

publicerat: 2011-11-19 » 19:42:18
Min tråkiga dag hemma som sjuk fick sin glädje den oxå för nu är det nämligen bestämt, jag åker och hälsar på Rebecka uppe i Umeå nästa lördag. Som jag längtar! Det ska bli så himla roligt att äntligen få se hur det är hon bor. Längtar att få umgås och skratta med henne in real life istället för som nu bara på telefonen. Visserligen kommer hon snart hem och firar jul men iallafall.. Jag behöver en liten tripp. Hade tänkt åka ner till mina fina vänner i Stockholm men det får istället vänta tills efter jul för då kommer jag ju kunna stanna där ett tag och kommer hinna att umgås med alla, för som jag saknar dom allihop!

Har sovit halva dagen och resten har jag bara legat och kollat film, och eftersom det snart är jul passade jag på att höja julstämningen lite extra redan nu genom att kolla på den gamla julkalendern Jul i Kapernaum som var en utav dom bästa! Efter Greveholm är det min favvo, fast den är lite läskig fortfarande haha! Samma känsla kommer tillbaka inom mig. Precis den känslan jag hade när jag var liten och såg den för första gången, helt underbart. Så jag ville bevara den känslan med en Astrid Lindgren-film som jag tittar på just nu. Ronja Rövardotter. Dessa filmer ska jag garanterat ta med mig till mina barn, jag älskar alla hennes filmer mer eller mindre. Jävla geni hon var!

Kul att jag är så sjuk och vimmelkantig att pappa fick koka mitt te och komma in med det till mig nu. Att jag inte ens kunde kliva upp och göra det själv är ju tecken på att jag behöver all vila jag kan få. Jag måste bli frisk tills på måndag! Viktig dag!

Gud vad jag pratar på om egentligen ingenting. Ville bara prata av mig och mest visa att jag lever, haha. Det är för övrigt rätt ensamt att ligga hemma och bara vara sjuk, och ingen i familjen vill vara i närheten av mig heller eftersom dom inte vill riskera att bli smittade, nice.. Men varför inte? Klart jag kan stänga in mig här för all framtid? Klart jag inte är i behov av att få prata av mig och känna folks närhet. Klart jag är en enstöring. Jag klarar mig bäst själv. Absolut. Hahaha!! Puss på er och hoppas ni får en kul lördagskväll :)

when you feel sick

publicerat: 2011-11-19 » 12:08:29
Näääää fy vad jag har inte sovit gott alls inatt. Jag är så himla krasslig och känner mig även lite febrig. Bäst att stanna i sängen hela dagen, eller ja, jag orkar ingenting annat. Har ont överallt och kan knappt andas. Vad jag älskar att vara sjuk! Det måste ju vara det bästa som finns.... Mitt liv suger så jävla hårt just nu. Men det viktiga är att jag bli frisk tills på måndag iallafall.

Ska koka mig harvegrynsgröt och te nu, sen ska jag somna om!

deceived with music

publicerat: 2011-11-18 » 20:06:47
Jag hade verkligen sett fram emot att umgås med Ida ikväll. Att hänga hemma hos hennes pappa med familj och även hennes pojkvän men istället får jag ligga som en sjukling här hemma. Mår inte alls bra. Har ont i magen och helt stört ont i huvudet men jag kan ju alltid trösta mig med att det är Idol ikväll, ett program jag tycker om. Kommer dock inte kunna ha någon volym på tv:n eftersom det känns som om mitt huvud ska sprängas, aja, alltid är det nått. Tänkte ta på mig en ansiktsmask, lägga mig på spikmattan, koka lite te och sova tidigt!

Tänkte även ta och börja läsa boken Bedragen som jag lånat utav min mormor. Antar att hon snart vill ha den tillbaka, haha. Jag har haft den länge nu, men aldrig haft tid att börja läsa den. Blev riktigt sugen på det! Börjar nog redan så fort att Idol har uppehåll på någon timma innan man får se vem som åker ut :)

it's just a chick thing

publicerat: 2011-11-18 » 17:08:34
Vi tjejer...
Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
Vi läser på schampoflaskan i duschen.
Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
.......vi kan läsa en mening tio gånger utan att vi förstår den.
Vi trycker på dörren fast att det står dra.
Vi säger "va?" fast att vi har förstått och hört allt.
Vi hatar när vinden förstör våra frisyrer.
Vi kollar i kylskåpet tio gånger om dagen utan att äta något.
Vi kan se samma film tio gånger.
Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi kommer få sova.
Någon som känner igen sig? Haha


You ask me why I change the colour of my hair?
You ask me why I need 32 pairs of shoes to wear?
You seem to ask me why i got a lot of things, it's just a chick thing.
You have to let it go! You try to understand but you dont have a clue.
That's what girls do. They keep you guessin' the whole day through.
Play your emotions and push all your buttons, it's true. That's what girls do.
You ask me why I got to play so hard to get?
You ask me to play it cool not to make you sweat?
You want some kind of explanation I can give, it's just a chick thing.
That your messin' with. To me it's black and white, but to you.. It's not gettin' through to you.
To you it's confusing. To me it's nothing new. That's just what we girls do.

it's so unreal

publicerat: 2011-11-18 » 14:08:27
Tja snyggingar
What's up? Jag är så äckligt glad, tror jag smäller av typ! Ibland är turen verkligen med mig, dock vågar jag inte ta ut segern i förskott. Så ni får höra om denna hemlighet på torsdag, inte förrän då vet jag om det är värt att vara lycklig!! Fast just nu har det ju bara gått framåt, så för nu, är jag lycklig som fan! Så glad att jag till och med ser fram emot den muntliga examinationen på måndag klockan 14:00

Ikväll ska jag hem till Idas pappa och hänga så jag har en del att göra innan dess. Vi ska ju ha trevlig middag här hemma innan jag kan dra iväg dit och jag har fortfarande inte gått ut och promenerat än. Har hunnit göra alla ärenden äntligen, som jag har haft hängandes över mig hela veckan. Att jag är så lat? Det tog mig inte mer än 1 timma att få allt gjort och ändå har jag gruvat mig inför det... Tönt-Emma!! Nu ska jag byta om och tvinga med mig min lillasyster ut, puss

20

publicerat: 2011-11-18 » 12:03:17
Tre filmer jag sett och gillat är Dear John, Twilight och Pretty Woman! För er som inte har sett någon utav dom är det bara att gå och hyra, nu på en gång. Och till er andra som sett dom.. Antar att ni gillar dom ni oxå?!

remember love

publicerat: 2011-11-18 » 12:00:14
Ska strax gå till min pappa, ta på mig träningskläderna och gå ut och gå. Känner för en lång promenad! Och ikväll ska jag äta tacomiddag med pappa och familjen där. Fick världens bästa sms nyss av min pappa som först frågade mig om jag skulle komma och äta och när jag svarade att jag snart redan var påväg dit fick jag till svar "Bra, jag saknar dig". Ett sånt sms vi alla behöver ibland, lite bekräftelse.

Senare idag hoppas jag på att få träffa Ida och Alex :) Jag hör av mig senare!

when it all goes bad

publicerat: 2011-11-17 » 21:51:24
Godkväll alla ni fina! Hjälp vad den här veckan har runnit iväg helt utan att jag hunnit med ett skit. Idag kom kusinen och hennes fina barn hit på middag och jag har äntligen fått ut alla tovor ur mitt hår! Jag kanske glömde att nämna den lilla incidenten som hände igår? Jo.. Jag stod och duschade, försökte trycka in fingrarna mellan alla hårtovor (hade sovit i uppsatt hår) och helt plötsligt när jag har balsam i håret (fortfarande svintovigt) så slutar varmvattnet att fungera. What the fuck? Jag fick helt enkelt kliva ur duschen och ge upp! Valde att sova med balsamet i håret istället för att duscha kallt i hopp om att håret skulle vara lättare att kamma ut idag, och idag (äntligen) var varmvattnet tillbaka och jag kunde borsta igenom det. Inte utan världens kamp dock. För så lätt får det inte gå till? Tydligen inte. Har knappt något hår kvar på huvudet. Så.. Sov aldrig i uppsatt hår för det kan ju uppenbart sluta i katastrof!!

Nu har jag precis kokat te-vatten och sitter här i pyjamas. Ska bädda ner mig i soffan bredvid mamma och kolla om det går någonting bra på tv som jag kan kolla på innan jag ska sova.




"You already making me happy just by exist
I just don't know if I scales meeting you half way
So you may be able to go a little further?
Now it's your chance to show me how much you really want it"

19

publicerat: 2011-11-17 » 14:48:08
En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna är Titanic!! Varför behöver jag väl inte ens förklara?

f to the antastic!

publicerat: 2011-11-16 » 15:09:00
Idag fyller bästa Tuva år och jag önskar henne världens bästa dag! Hatar att jag inte är i Stockholm nu och kan fira med henne, det är tur att det finns telefoner.

Skulle egentligen göra en massa viktigt och roligt idag men istället har jag världens värk i magen och känner mig lite halvdålig. Så allt jag skulle göra idag får jag skjuta fram tills imorgon istället. Men jag klarar inte (kanske lite på värken) för nu har jag en anledning till att få ligga ner i soffan och slöa hela dagen istället. Jag behöver inte kliva ur morgonrocken förrän typ imorgon, hehe!

Börjar bli hungrig som ett as nu för så fort att jag försöker äta mår jag sjukt illa så mitt glada humör lär försvinna snart bara för det. Men vad gör det om hundra år?

Vill be om ursäkt för hur tråkig min blogg är (och jag är väl medveten om det) men jag har tappat suget till bloggandet, hoppas det kommer tillbaka snart. Annars finns det en stor risk till att bloggen ryker. Och.. Där dog min mobil oxå. Skönt att jag tappade den i golvet.. Pallar inte, haha

18

publicerat: 2011-11-16 » 14:49:27
Framtiden:
Det är någonting jag kan tänka på rätt ofta men jag kommer heller aldrig fram till speciellt mycket. Jag vill inte planera och veta hur mitt liv ser ut om ett år framöver, jag vill ta det som det kommer. Jag vill leva i nuet och ta hand om varje dag som om det vore min sista!

17

publicerat: 2011-11-14 » 02:40:55
Vad jag gör på dagarna?
Mina dagar är så ointressanta eftersom jag har en hel del plugg att göra. Nästan alla min tid går till det men visst.. Får jag tid över unnar jag mig gärna en shoppingdag och en lunch eller middag ute med vännerna, dock har jag inte det typ. Men promenaderna kan jag inte vara utan, jag älskar att få frisk luft och motion! Finns det någonting härligare än att gå så fort att benen knappt hänger med samtidigt som man spelar sin favoritmusik i hörlurarna? Älskar det! Sen kan man gå ut och powerwalka när man behöver rensa tankarna oxå, ett jättebra tips!

a new day has come

publicerat: 2011-11-14 » 02:30:36
Oj det var ett tag jag skrev sist, hela helgen har gått. Jag har haft fullt upp med en massa skolarbeten.. Förlåt! Sen har jag hängt med mamma sedan igår. Vilket betyder att jag inte gör så speciellt mycket, men jag har inte heller haft lusten till att sitta framför datorn när jag hellre kan umgås med henne. Min älskade mamma liksom! Älskar när jag får egentid med mina föräldrar! Jag är ju trots allt fortfarande en mamma och pappa-gris :)

Och ikväll var jag hemma hos Jennifer och mös till en Beck-film. Vi pratade, åt nybakade choklad-muffins och drack gott chaite! En helt perfekt söndagskväll. Det är ju dessutom helt perfekt att kunna gå iväg och göra det utan att behöva gå ut i det kalla vädret. Hon bor nämligen granne med mammas pojkvän. Så sjukt smidigt hehe

Nu är klockan mycket, riktigt mycket.. Ska bara se klart filmen jag började kolla på för ett tag sen, sen ska jag sova. Kommer nog sova rätt djupt och gott inatt. Puss och kram!

happy birthday marava

publicerat: 2011-11-10 » 18:50:10
Nu väntar jag på att middagen ska bli klar så att jag sedan kan åka direkt upp till Maria :)
Har precis varit på systemet och köpt lite rosé, tänkte att det kunde vara gott ikväll. Jag som alltid brukar dricka rött vin eller öl annars! Det blev ingen speciell frilla alls ikväll utan kör på en vanlig hästsvans för att jag inte trivdes i att ha håret utsläppt. Men det funkar ju det med. Jag skulle lika gärna kunnat dra dit i pyjamas, så väl känner jag Maria, hade inte skämts över det.. Dock är det ju kanske lite mobbat om alla andra är finklädda, hehe


'cause they'd fill the open air

publicerat: 2011-11-10 » 15:34:55
Inga utav mina "måsten" har blivit gjorda idag så jag tar det imorgon istället, jag har varit så himla trött hela dagen. Fastnade i telefonen med Bella några timmar oxå vilket gjorde att tiden bara rann iväg för mig, men jag uppskattar hennes samtal lika mycket varje gång! Jag ska snart börja leta fram kläder jag ska ha på mig ikväll när jag ska hem till Maria. Jag funderar över att ha min nyinköpta leopardtröja och ett par svarta leggings till. Varflr göra det svårare när det kan vara så snyggt och enkelt? Måste hitta några snygga accessoarer att ha till bara så har jag en bra outfit för ikväll. Frisyren har jag inte riktigt kommit fram till ännu men lockar går ju alltid och känns lite mer fixat än vad mitt raka hår gör. Har ni några idéer på snygga uppsättningar? Hade varit roligt att prova någonting nytt, som jag annars inte brukar ha.

Imorgon kommer Ida hit och hälsar på och jag längtar som en galning!! Lär ju bli kvällsmys och update-talk hela kvällen om vi inte går ut och dansar fram mot midnatt. Hur som helst så vet jag att min fredag kommer bli så himla bra. Gud vad så lite kan göra så mycket när man har riktigt fina vänner!





We are young, we run free, stay up late, we don't sleep.
Got our friends, got the night, we'll be alright.

16

publicerat: 2011-11-10 » 15:15:27
Favoritämne i skolan:
Det har varit så himla olika genom hela skolgången men jag har alltid gillat matte. Idrotten har jag alltid tyckt varit rolig oxå, men istället har jag haft svårt att ta vara på lusten att byta om till lektionerna. Naturkunskap är idag de roligaste ämnet jag vet i skolan men tyckte att det var det absolut tråkigaste när jag gick högstadiet.. Så som sagt, det har gått upp och ner, till och från.


Bilden är ifrån hösten då jag gick i 8:an (2005)

that's just who i am

publicerat: 2011-11-10 » 12:13:05


Bullar eller kakor?
Pepsi eller Cola?
Pizza eller sushi?
Varmt eller kallt?
SVT eller kommersiell TV?
Ordentlig eller slarvig?
Guld eller silver?
Klubb eller bar?
Bröst eller rumpa?
Smart eller rolig?
McDonald's eller Burgerking?
Lösgodis eller choklad?
Klänning eller byxor?
Göteborg eller Stockholm?
Pyjamas eller naken?
Let's Dance eller SYTYCD?
Överraska eller överraskad?
Sommar eller vinter?
Golf eller tennis?
Mac eller PC?
Plugga eller jobba?
Försiktig eller impulsiv?
Snusa eller röka?

crying in the rain

publicerat: 2011-11-10 » 12:01:56
Håller på att göra mig i ordning för fullt eftersom jag har en hel del att göra idag. Ska på stan en sväng för jag måste köpa lite vin till ikväll, ska nämligen på födelsedagsfest för min kära vän Maria som fyller 20 år idag :D Grattis vännen, jag älskar dig!! Men det är helt sjukt att vi redan är så gamla som vi är för det känns som om det var igår vi blev 14! Galet! Men det är inte det enda jag ska hinna med idag. Jag måste till Torvalla fram och tillbaka, lämna in några viktiga papper på jobbet och så tänkte jag även gå förbi mamma en sväng innan jag åker tillbaka hem för att göra mig i ordning :)

Nu har min syster kommit hem oxå. Det är skönt att se henne igen men det var nog nästan ännu skönare med all lugn och ro ci har haft här hemma! Men men.. Det kanske är en anledning för mig att åka någonstans? Var ju en evighet sedan jag reste nu. Jag saknar mina vänner hemma i Stockholm som en galning!

15

publicerat: 2011-11-09 » 10:17:05
En bild JAG har tagit som betyder någonting:


when i wake up early in the morning

publicerat: 2011-11-09 » 10:14:00
Pappa ringde och väckte mig för en stund sedan då jag hade bett honom det igår. Känner att jag måste vända tillbaka dygnet så att jag blir lite morgonmänniska igen! Men om sanningen ska fram så håller jag på och somnar. Måste nog kliva upp och ta mig nått att äta och dricka innan jag gör någonting annat över huvud taget.

Har ingen aning om vad som händer idag alls?! Kanske att jag tar en sväng på stan och en promenad lite senare, det hade varit skönt. Vad ska ni göra idag? Lust att ses? Ring i så fall

a friend to visit

publicerat: 2011-11-08 » 10:11:42
Sofie kom hit och väckte mig runt 8 och jag som är så extremt morgonpigg, hm.. Sover till 12 annars. Så nu är jag nyduschad och vi har ätit frulle. Det blir lunch inne i stan med Simon runt 1 oxå. Men innan dess måste jag göra ett ärende till skolan och lämna tillbaka en massa böcker som egentligen skulle in igår, oooops

Skriver förmodligen senare! Puss

w to the a to the l to the k

publicerat: 2011-11-07 » 19:36:25
Var just ute och powerwalkade med Ida. Hurtigt och duktigt av oss! Men fan vad jag fick håll eftersom jag åt precis innan hon kom hit och drog med mig.. Så nu måste jag lägga mig och smälta maten ordentligt framför Saltkråkan, har as ont :(

fooooooood

publicerat: 2011-11-07 » 13:49:07
Tjeniiiis snyggingar!
Här sitter jag med viktigt pappersarbete och gott te. Det är helt okej mysigt trots att pappersarbete aldrig är speciellt roligt, har ändå ingen lust att gå ut i det dåliga vädret.. Det är så grått och trist, fult och kallt. Dags för lunch för längesen är det oxå. Fan vad jag äter haha ;)
Vi hörs lite senare när jag har någonting mer att blogga om

there is no turning back

publicerat: 2011-11-06 » 22:11:55
Jag börjar verkligen få sittsår nu.. Har suttit här sedan jag skrev sist, och bara pluggat. Snart börjar det väl växa mossa på mig oxå. Förmodligen. Men jag kan ju inte heller bara skicka in någonting som är halvklart, jag måste ju bli klar liksom. Som tur är så har jag världens bästa vän som har hjälpt mig när jag fastnat. Det är guldvärt att hon tar sig tid att stanna hemma en hel kväll för att hjälpa mig komma vidare. Fina själ.

14

publicerat: 2011-11-06 » 14:36:52
Saker som gör mig arg/ledsen är bland annat när man inser hur folk i ens omgivning bara vill en illa och inte unnar andra att vara glad..

invited the girls for a sleep over

publicerat: 2011-11-06 » 14:32:49


Igår var en utav dom roligaste dagarna på så sjukt länge!! Sleepovern hemma hos mig blev till en skräcknatt efter att vi gick till hemmakväll och hyrde Rec och The death will tell. Jag älskar skräckfilmer men jag måste erkänna att jag blir så äckligt rädd! Haha! Vet inte riktigt hur jag ska förklara gårdagen med ett annat ord än perfekt?! Vi hade så roligt åt våra ansiktsmasker, vet inte hur mycket vi skrattade och blev rädda om vart annat. Och det bästa med en sleepover full av skräckfilmer är ju att man sover tillsammans, ingen behöver gå hem rädd hehe

Nu ska jag strax sätta igång och plugga. Jag kommer inte ha tid för någonting annat än det idag för jag har en hel del att göra.. Men innan det måste sortera tvätten, kul..

what's just happened

publicerat: 2011-11-05 » 17:25:57
Okej, vad var det just som hände? Min säng! Det går inte att sitta i den för att den är lika blöt som ett badkar. Jag duschade och tydligen har jag duschat alldeles för varmt så när jag kliver ur duschen är jag helt yr och mår så jävla illa. Var tvungen att sätta mig på toastolen och spola iskallt vatten på mina handleder tills det att jag kunde ställa mig upp. Det gick bara på några sekunder så låg jag ner i sängen utan att jag ens kunnat torka mig, helt slut och på god väg att svimma av. Känner mig fortfarande illamående och yr. Tror jag måste lägga mig ner och vila ett tag.. Värsta oturen..

13

publicerat: 2011-11-05 » 11:48:58
En sak jag önskar jag fick uppleva igen:


in a midnight talk

publicerat: 2011-11-05 » 11:44:08
Godmorgon allihopa! Hur mår ni idag? Själv känner jag mig helt utvilad (trots att Emil inte drog förrän efter klockan 2) och jätteglad, spelar härlig musik på ashög volym och bara förbereder lite :) Ikväll ska jag ju ha sleepover med tjejerna hemma hos mig så jag har en del att förbereda innan dess plus att jag måste plugga lite. Så det är ganska fullt upp idag, men det bästa med sleepover är att man inte måste vara fixad, haha!! Slipper man ta sig tid för det oxå liksom ;)

graven image

publicerat: 2011-11-04 » 19:39:29
Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa framför Idol :) Emil kommer snart hit och han lovade även att köpa med sig en massa godis, vilket inte låter så lovande med tanke på att min mage fortfarande gör lite ont. Men godis är godis och jag kommer inte kunna motstå det, haha. Är lite oroligt att han kommer dö när han ser mitt ostädade rum, men han får skylla sig själv när han insisterade på att han skulle komma hit. Haha! Men vem tackar nej till härligt sällskap, godis och idol? Inte jag! Vad gör ni ikväll? Ut och dansa? Jag var rätt jävla sugen.. Men min mage gör ont och säger ifrån..

true story

publicerat: 2011-11-04 » 18:57:25
A boy makes his girl jealous of other women.
A gentelman makes other women jealous of his girl.

don't know where to go or what to do

publicerat: 2011-11-04 » 18:43:52
Skönt att man legat med grova magsmärtor nu i nästan två timmar.. Har ju inget bättre för mig liksom.. FML! Skulle kunna nita vem som helst för att jag har så äckligt ont! Fan va party!!

12

publicerat: 2011-11-04 » 18:22:46
10 saker jag gillar att göra:
Skratta så mycket att folk inte hör vad man försöker säga
Flumma tillsammans med mina närmaste vänner
Shoppa kläder, skor, smink och a.. you name it!
Sjunga var som helst och när som helst
Prata om precis allt under sömnlösa nätter
Ha massagestund med Ida framför Beck
Utnyttja dansgolvet till max med tjejerna
Somna till avsnitten ifrån Sex and the city
Kolla i vännernas garderober efter snygga kläder att låna
Äta ute tillsammans med familjen

day of shopping

publicerat: 2011-11-04 » 17:15:29
Kom precis in, sitter och väntar på maten. Är döhungrig efter en hel dag på stan tillsammans med först pappa och sen Emie. Men jag klagar verkligen inte för äntligen hittade jag den perfekta jackan för mig! Wihooo!! Det blev en mörkblå dunjacka, så nu kan snön få komma om den känner att den måste (fast helst inte). Som pricken över I:et träffade jag på Simone på stan, henne var det verkligen ett tag sedan man såg!!


Det här är jackan, helt okej snygg va? Hehe

Jag passade även på att unna mig en tröja för den lilla slanten jag hade kvar på mitt presentkort, jag behövde bara lägga till 15kr själv. Helt toppen ju!! Man kan ju i princip säga att jag fick denna snyggingen för 15kr och i så fall har jag verkligen fyndat, haha


disturbed

publicerat: 2011-11-03 » 19:31:00
Emelie kom aldrig i och med att hon har prov imorgon (och jag om någon vet ju vad plugga innebär) så jag valde att köra lite hemma-spa och ha maraton av BECK istället, har kollat dom filmerna hur många gånger som helst nu. Men jag tänkte börja om ifrån den första till den allra sista istället för att se dom huller & buller. Haha! Jag är störd haha!!

Det där fick mig att bli påmind om mitt och en tjejkompis telefonsamtal tidigare idag:
Jag: Jag har kollat på BECK varje dag flera veckor nu. Jag kan verkligen inte sluta..
Hon: Men haha, hur orkar du? Du har ju sett dom tusen gånger förut.
Jag: Jag känner mig ensam på kvällarna utan Gunvald, jag vill inte somna utan honom.
Hon: Hahahahahahaha!! Sa du just "..utan Gunvald"?
Jag: Ja..
Kommer på mig själv och börjar asgarva
Jag: Fan vad sjukt det lät!! Hahahahaha jag döööör!

Ge mig Mikael Persbrandt på ett silvetfat tack!! Så nu vet ni hela sanningen hahahaaa ;)

dear father

publicerat: 2011-11-03 » 18:20:47
Nackdelen med att leta jackor på nätet är att inte alla går att komma åt härifrån (butikerna har ingen webshop) och utbudet är så himla mycket större när man kollar deras klädsortiment på nätet, ofta så har dom inte allt i alla butiker. Så jag får helt enkelt hålla mina tummar och hoppas att jackan finns imorgon när jag och pappa ska på stan.. Kanske att jag har turen med mig imorgon?

Väntar just nu på maten och kollar på en massa gamla kort, sorterar dom och ska välja ut vilka jag ska sätta upp i en ram på väggen. Resten måste jag köpa ett fotoalbum till. Älskar att jag köpte ut alla bilderna ifrån datorn (eller det är inte ens i närheten av alla) för tänk er vad roligt att titta på sen när man blir äldre? Jag vet att jag kommer uppskatta det som tusan!

11

publicerat: 2011-11-03 » 14:14:33
En bild som är ifrån då jag var liten (ni får ursäkta att den är så suddig)


in such a good mood

publicerat: 2011-11-03 » 14:04:40
Nu har jag börjar komma igång med letandet av snygga jackor och har hittat en hel del bra. Har fortfarande inte hittat den där "it"-jackan ännu men jag vägrar att ge upp!! Tur att jag har fått en massa hjälp utav bästis :) Jag har fått en massa bra tips om snygga jackor och hon hjälper mig att spåna i hur varje jacka jag hittar skulle sitta på mig. Kan man inte gå på stan tillsammans så går det ju faktiskt nästan lika bra att kika på jackor tillsammans över nätet oxå, i och med att hon vet exakt vad för kropp jag har osv.

Ska strax börja göra någonting med mitt hår för just nu ser jag ut som ett troll, det står åt alla håll.. Och eftersom Emelie kommer hit om någon timma kan det vara bra om jag har det fixat redan innan, för jag vill ju inte skrämma iväg henne, hehe! Men innan jag börjar med det så ska jag äta lunch. Är så himla hungrig.

on a bed of nails

publicerat: 2011-11-02 » 19:39:46
Nu har jag äntligen pluggat klart, yeeeeeeaah! Känns skönt att jag blev klar tidigare än vad jag hade räknat med. Så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan spendera några härliga minuter på spikmattan :)

10

publicerat: 2011-11-02 » 12:43:17
Två saker jag inte skulle klara mig utan är garanterat min familj! Helt överlägset! Och jag skulle inte heller klara mig utan att få vara oseriös och flumma med mina vänner ♥






Såhär kan det se ut, haha
(vissa av bilderna har aldrig blivit visade och undra varför? ;))

bake buns

publicerat: 2011-11-02 » 12:25:43
Äntligen känner jag mig motiverad att sätta igång och plugga, ska laga mig någon lunch innan så att jag får ännu mer energi till att verkligen köra. Idag är det fullt ös som gäller för min del. Skönt att jag inte har någonting annat inplanerat än bara detta vilket betyder att jag inte behöver kliva ur pyjamasen på hela dagen, wihoooo! Dock kanske jag gör det ändå.. Det är ganska kallt i lägenheten nu, men jag kan ta på mig mina sköna mjukiskläder som är i princip samma sak. Älskar detta.

Har varit extremt sugen på att bakar bullar i flera dagar nu.. Fattar inte vad det är men jag tror det kan bero på att jag varit sugen på att äta bullar väääldiiigt länge. Som tur är så sa Robin så sent som igår att han skulle hjälpa mig med det någon kväll framöver så jag håller tummarna för att han inte glömmer bort det! Jag har nämligen aldrig gjort bullar helt på egen hand ever, och senast jag var med och bakade det var jag typ 9 år och hjälpte farmor. Kan ju vara roligt att kunna till sen när jag fyllt 60 och mina barnbarn förväntar sig att jag ska kunna en sån sak liksom, hahaha. Men som sagt.. Hoppas han inte glömmer bort vad han lovat. Uppdaterar mer senare, puss

mud mask

publicerat: 2011-11-01 » 21:23:02


Ska tvätta bort den här om några minuter, sen hoppa ner i pyjamasen och lägga mig. Är så himla trött så jag säger godnatt till er redan nu! Fullspäckad dag imorgon liksom, hehe. Hoppas eran dag varit awesome

it's not that i don't care

publicerat: 2011-11-01 » 20:33:24
Det enda jag egentligen borde göra nu är att plugga men vart hittar jag den motivationen? Har ju hela dagen imorgon på mig så jag hoppas att den räcker. Kanske börjar plugga lite lätt precis innan jag ska sova men just nu är allt annat så mycket mer intressant.. Eller egentligen är jag bara lat.


all i want for christmas is summer

publicerat: 2011-11-01 » 16:32:10
Har haft en väldigt skön dag in stan tillsammans med Sofie. Träffade även på Robin och Simon där som jag inte sätt på flera månader och sånt är ju alltid lika roligt! Men det finns fortfarande ett litet dilemma kvar.. Jag hittar ingen vinterjacka som kommer duga. Antingen är det en jacka som är alltmänt skitsnygg men på tok för kall eller så är det en svinvarm jacka som inte alls sitter bra på mig. Jag vet ju hur mycket jag fryser jämt så jag måste köpa en dunjacka som värmer ordentligt, men om jag ska köpa en fjällräven så kommer jag se ut som ett vandrande tält.. Jag hatar det här! Snälla hjälp mig med olika tips på snygga jackor som ändå är varma! Snön kommer vilken dag som helst och jag har bara min skinnjacka :(

Nu sitter jag bara och inväntar att dr. Phil ska börja. Kollade igår av en slump och så är det fortsättning idag, jag bara måste kolla!

RSS 2.0