when you say nothing at all

publicerat: 2011-09-29 » 17:32:39
"Jag vet hur livet har behandlat dig och jag vill inte klandra dig. Jag bara saknar den gamla dig.. Låt oss säga som det är.. Om man trampar snett blir det en lång väg ner.
..jag känner hur dina tårar svider. Mer än mina egna."

happy birthday mickis

publicerat: 2011-09-29 » 16:04:18
Har varit på barnkalas hemma hos min kusin och ätit en massa god tårta och goda kakor :) Min mage är rätt nöjd nu. Efter körlektionen gick jag ner till mormor och var där tills det var dags för att åka och hämta Malte på dagis innan vi skulle till min kusin. Känns som om den här dagen bara har flygit iväg! Ska till Emelie efter middagen och ha filmmys. Det är ju Ps. I love you ikväll på tv (får inte missas att se). Ska iväg på biblioteket nu en snabbis oxå..

driving thru

publicerat: 2011-09-29 » 10:45:43
Nu ska jag göra mig klar det sista innan jag ska iväg på trafikskolan och köra :)
Hörs sen!! Puss

the ugly fly flew

publicerat: 2011-09-28 » 23:17:36
Ett bra brevis på att min himmelsäng är användbar! Jag har en otroligt enerverande fluga inne i mitt rum och den har varit här inne hela kvällen. Jag tror den försökte någonting den inte klarar av.. Typ som att tackla omkull mig. Jag driver verkligen inte när jag säger att den har flugit in i mig ca 20 gånger. Att jag behövde resa mig upp för att kriga med den är ju bara cp, haha, men tillslut fick jag nog och försökte verkligen att döda den. Men den var för snabb så jag gick in till min syster och hennes kompis och bad dom hjälpa mig vilket inte gav några resultat det heller mer än att den flög iväg och gömde sig.. Trots att vi stängde in oss i mitt rum lyckades den flyga iväg och gömma sig någonstans där jag inte kan hitta den. Dyker den upp inatt så kommer den iallafall inte kunna komma åt mig mer. Jag kommer stänga in mig i himmelsängen och sova precis som om jag hade varit med i Robinson. Vem vet, jag kanske drömmer om det bara för att det nästan blir till verklighet inatt? Haha!! Det är ju iallafall inte långt ifrån.. Enda skillnaden är väl att jag inte sover utomhus och inte heller på en strand tillsammans med en massa andra. Att jag sover ensam i en säng istället.

Någon annan än jag som tycker att flugor är enerverande?

new haircut

publicerat: 2011-09-28 » 21:21:35
Vad gjorde jag idag nu då? :D
Jo jag var äntligen iväg till frisören! Så himla skönt att bli av med det slitna håret och den otroligt fula utväxten!! Äntligen! Påväg hem ifrån frisören så stötte jag på min kusin i stan och följde med henne hem till mormor istället för att gå hem och göra ingenting. Rätt bra val, för jag har haft en jättehärlig dag. Efter att vi lunchat hos mormor fick vi skjuts hem till min kusin så att jag fick gosa och leka med barnen lite. Och Lindas mat.. Hehe, den är ju ganska lockande den med. God god god. Men efter middagen där så skyndade jag mig hem och bytte snabbt om till träningskläder för att springa iväg och möta upp Ida. Dags för powerwalk ett varv runt ÖSK innan Idol. Vi hann till och med springa upp och ner för trapporna i arctura en gång innan vi gick hem så nu kan jag lägga mig stolt och vältränad? Eller?




happier than most

publicerat: 2011-09-27 » 20:03:28
Jag längtar så jag kan dö tills imorgon!! Vill bara gå och lägga mig nu så att morgondagen kommer fortare eftersom jag imorgon ska.. Eller vänta, ni skulle kunna få gissa på vad ni tror att det är jag ska få göra? Efter en evighets längtan, känns det som iallafall. Formodligen kommer jag hem gladast och nöjdast, men det skulle ju faktiskt kunna sluta helt tvärtom oxå. Det har ju hänt X antal gånger förut. Jag är alldeles för kräsen och feg för mitt eget bästa...... Haha! Men jag kan ändå inte längta mindre. Ska bli så otroligt skönt att äntligen få.. Ah, jag låter det få förbli en hemlis tills imorgon ;)
Förhoppningsvis kommer jag att kunna känna mig lite som pånytt född. Shit vad jag överdriver. Haha, lika bra att jag går ifrån datorn nu och ägnar mig helhjärtat åt Idol ett tag istället


Ungefär såhär glad är jag just nu, eller mest taggad egentligen

dinner for four

publicerat: 2011-09-27 » 18:24:35
Jag hade nästan glömt hur ansträngande det är att gå i skolan, haha. Jag har verkligen gjort det bra som tagit mig igenom 12 år i skolan! Har precis kommit hem ifrån körskolan, jag och min lillasyster var där på en teorilektion som var ca 1 timma. Det var mycket information att ta in och nu är hjärnan överarbetad! Tror det kan bero på att jag har hållt igång hela dagen.. Älskar det!!

Oj, haha, såg att Ps. I love you kommer att gå på tv nu på tordag. Kanske är en film för mig att se? Eller? Om jag faktiskt ser den kommer jag låsa in mig så att ingen kan se mig!!
Emelie fattar grejen! Du och jag? En dejt på torsdag? ;)



Men nu ska jag unna mig en middagen tillsammans med familjen :) Ska njuta till 1000 för nu är jag hungrig

structure

publicerat: 2011-09-27 » 15:38:10
Jag har gjort en ny kategori nere till vänster "Vi kan tänka tillsammans" och där hamnar fina dikter, bra citat och tankar jag har som jag valt att dela med mig av. Förmodligen har ni redan läst dessa inlägg men vill ni gå tillbaka så vet ni vart ni hittar dom lättast :)

breakeven

publicerat: 2011-09-27 » 14:46:22
Har haft fullt upp hela morgonen och förmiddagen så nu ligger jag helt utslagen i sängen och bara sjunger med till ljuvlig musik! Sånna här stunder är att ta vara på! Har ni hört den här tjejen? Maddi Jane? För er som inte har det så är det bara att lyssna och avundas hennes härliga röst. Helt otroligt att kunna sjunga så i så ung ålder och sen är ju låten i sig inte den sämsta..


believe in yourself

publicerat: 2011-09-27 » 12:29:05
Imorse fick jag kampas lite med att ta mig upp ur sängen men så fort att jag kom in i duschen gick allt som en dans! Jag var på körskolan strax innan 8:30 och lätta paniken jag fick när jag klev in.. Då möts jag av ett "Hej Emma! Du.. Gå ut och börja justera stolen och speglarna så länge.. Jag kommer strax" och jag får bilnycklarna i handen. Hur låser man ens upp en bil??!? tänkte jag, men jag gick ut till bilen och gjorde vad jag kunde.. Och jag hade gjort alla rätt. Det är ju rätt bra för att vara så himla ovan vid bilar. Sen gav han ju mig lite prestationsångest sådär på köpet, hehe. Men i övrigt gick det ju som det skulle, eller allt gick som det skulle och jag gick med världens största leende därifrån!! Det gjorde min dag att han var så himla trevlig och för att inte tala om hur rolig han var! Nästan så jag skulle velat ta med mig den stöttepelaren hem
Haha fan vad roligt det hade varit om han såg det här, det skulle ju inte alls vara speciellt pinsamt? Han kan ju liksom inte inte fatta att det är han jag pratar om, haha!

Nu ska jag iväg på några ärenden bland annat till bibblan (om jag hinner det) och leta efter böcker. Ja.. Det händer väl inte sådär jättemycket spännande idag. Bara viktiga saker för mig att få ordning på. Det roligaste den här dagen kommer att bjuda på är nog en joggingtur med Ida och typ Idol :)

we all learn in different ways

publicerat: 2011-09-26 » 23:52:47
Många kvällar framöver kommer se ut ungefär såhär, så detta är bara att vänja sig vid:


Äntligen börjar jag komma någonstans och jag har faktiskt kunnat koncentrera mig så pass bra att jag tycker att det jag läser är intressant, men jag har en del läsning kvar. Tänkte läsa ut boken nu innan jag ska sova eftersom jag lovade mig själv att jag skulle ha läst ut boken minst 1 gång innan jag börjar med körlektionerna och den första är imorgonbitti, sen är dom igång.. Jag vill ju känna mig lite förberedd. Det gäller bara att jag snarast möjligt lyckas lista ut hur jag ska få teorin att bli lika rolig och intressant som själva körningen.. När jag gjort det kommer detta gå som en dans! I hope..

sometimes you just need a miracle

publicerat: 2011-09-26 » 14:42:28
Jag har beslutsångest! Jag kan verkligen inte bestämma mig för vilken utav dessa böcker jag ska läsa! Borde ju läsa Bedragen - Katerina Janouch eftersom det är del 1 utav 3 böcker tror jag det är? Och Ego Woman - Carolina Gynning är del 2 av 2. Men grejen är den att om jag börjar läsa Bedragen nu så vill jag ju läsa alla uppföljare oxå och då får jag ju aldrig läsa den andra, haha. Svårt val. Eller kanske att jag läser båda två samtidigt? Haha nä, lite väl krångligt och jobbigt för min smak kanske. Så hjälp mig!! Vilken hade ni valt att läsa??


it's like the biggest challenge to make it interesting

publicerat: 2011-09-26 » 14:16:47
Jag borde göra någonting vettigt istället för att bara hoppa runt och dansa. Visserligen har jag diskat det stora berget av disk, kollat upp kurslitteraturen jag måste skaffa fram tills det att jag börjar skolan den 3 oktober och jag har även läst lite i körkortsboken. Men det är alldeles för lite! Varenda gång jag tar fram den där boken och börjar läsa ger jag upp efter bara ett par sidor.. Det går vekligen inte. Det finns ju roligare saker än regler!?!! Kanske att suget kommer ordentligt nu när jag väl börjar övningsköra flera gånger i veckan? Då måste jag läsa varje dag oavsett om jag vill det eller inte. Men just nu är allt annat som sagt, så mycket roligare än att läsa om regler....

the photo of us

publicerat: 2011-09-26 » 00:18:44
Nu har jag precis beställt fotoframkallning utav bland annat mina studentbilder. Jag har väntat hur länge som helst med det utan att jag själv ens vet varför, haha, men det ska verkligen bli roligt att ha dom! Så jag får gå på stan nu i veckan och kolla efter några fina ramar och söta fotoalbum jag kan sätta bilderna i. Funderar på om jag ska göra ett stort kollage och sätta upp på väggen.. Men jag har inte bestämt mig än! Har dock en massa bilder kvar att framkalla men jag får ta några bilder i taget. Jag har inte bestämt mig för vilka jag vill ha ännu. Dock skulle jag kunna framkalla alla. Är så roligt att ha till sen när man blir äldre!

Jag har världens bästa vänner, utan att överdriva det minsta! Jag är så glad att jag tror jag spricker!!
Jonathan och Rebecka.. Tusen tack för att ni gjorde min dag extra bra


i feel sorry for you

publicerat: 2011-09-25 » 21:18:07
Godkväll mina fina vänner!
Jag har verkligen inte haft någon lust att blogga i helgen så jag tog någon dag "ledigt" ifrån att göra det. Hoppas ni har haft en bra helg! Min helg har varit allt tror jag. Jag festade lite tillsammans med gamla goda vänner i fredags och hade jätteroligt dock fick jag ångra det lite igår när baksmällan smög sig på mig men det gjorde egentligen inte så mycket. Jag hade en skön dag hemma i sällskap utav min syster och hennes vän, hade maraton med massa Beck-filmer (jag äääääälskar Beck). Och idag? Då har jag varit på långpromenad med Ida ute i det härliga vädret. Det har varit sol och hur skönt som helst. Det har verkligen varit en helt perfekt höstdag idag, love it!! Spenderade kvällen hemma hos mormor tillsammans med släkten, vi åt god middag tillsammans och kvällen har verkligen varit helt perfekt! En awesome söndag med andra ord..




Jag är inte besviken eller arg för egentligen fick jag
ju bara bevisat för mig att jag faktiskt bara hade
fel om dig. Jag känner dig inte. Hoppas bara du inte
gör sådär mot andra utan att det bara var emot mig..

active with my personal trainer

publicerat: 2011-09-23 » 12:29:34
Min morgon har varit hektisk och jag har fått en hel del saker gjorda, så nu kan jag äntligen pusta ut och koppla av.. Lika bra att ta tag i saker direkt när dom kommer upp istället för att göra så som jag brukar och vänta med allt till sista minuten! Jag har varit på möte på Arbetsförmedlingen där jag träffade Therese, det var så roligt att se henne! Tror det var nästan 2 år sedan jag träffade henne sist.. Aja, iallafall så sprang jag förbi in på bolaget påväg hem så nu slipper jag tänka på det tills ikväll oxå. Otroligt skönt! Sen har jag även hunnit ta itu med en massa brev, ansökningar till bland annat CSN och skit. Bra jobbat Emma!! Wihooo

Så nu ska jag byta om till några härliga mjukisbyxor och en slapp tröja. För jag ska nämligen spela tv-spel med min lillasyster! Active 2 - Personal trainer


life inside the bubble

publicerat: 2011-09-22 » 23:58:55
Det är så roligt när ens vänner berättar om killar/tjejer dom träffar och pirret i magen dom känner när dom är tillsammans med den personen dom gillar. För ett år sedan kunde jag lättare förstå vad det var dom menade. Verkligen. Men idag? Det var så längesen jag själv kände den känslan. Det låter kanske tragiskt, men jag kommer inte ihåg hur det är att vara kär. Jag kan inte bli kär? Kanske är jag den som är för kräsen? Jag vill inte vara kräsen. Jag vill nog bara bli riktigt lycklig in the end, men å andra sidan vem vill inte? Jag letar inte efter kärleken utan tar det som det kommer, men kvällar som den här.. När man har tid över till att tänka lite djupare.. Jag kan inte låta bli att faktiskt tycka lite synd om mig själv över att detta faktiskt är ett faktum. För vem vill inte få känna alla dessa fjärilar i magen? Vem vill inte gå runt med ett konstant leende på läpparna över att vara nykär och nyfiken? Men jag känner mig absolut inte ensam. Jag är omgiven av dom mest fantastiska männsikor och vänner! Men som sagt.. Nu när jag tänker efter så kan jag inte låta bli att tycka att det är lite sorgligt.

Jag och min vän Ida pratade om det idag under våran powerwalk, kanske var det så det kom upp i huvudet på mig ifrån första början? Vi hade inte en lika djup diskussion som jag just nu har med mig själv dock men jag tror det var den som fick mig att tänka till. Och ja, haha, vi kunde prata fast att vi gick det fortaste vi kunde. Det blev ju såklart lite flåsigt och anfådda blev vi, men det kunde vi ju inte låta hindra oss från att prata och skratta. Det är väl därför man tränar ihop? För att fördriva tiden och glömma bort hur jobbigt det är.

mother's little olle

publicerat: 2011-09-22 » 21:53:06
Idag tänkte jag att jag skulle unna mig en datorfri dag och det gick ju rätt bra! Hehe! Sitter alldeles för mycket vid datorn. Så bloggen fick lida lite idag. Istället har jag bara kopplat av och haft en vilodag hemma, så otroligt skönt. Speciellt med tanke på träningsvärken jag hade imorse när jag vaknade. Den gick inte över förrän jag och Ida gick runt frösöberget. Haha, vad har jag gjort under min hemmadag då? Pratade med Sofie i telefonen någon timma, åt middag rätt tidigt (vid 4) och gick ut och powerwalkade med Ida klockan 6. 1 och 1/2 timma senare var jag hemma igen, slängde mig snabbt i duschen och nu ligger jag i sängen. Behöver jag ens nämna att jag dricker te? Haha!

the hot cup

publicerat: 2011-09-22 » 12:01:41
Good morning cuties :)
Jag har precis gjort i ordning frukost. Världens bästa frukost skulle jag tro?! Den är iallafall så otroligt god. Förutom att jag ska ut och gå med Ida senare i eftermiddag så ska jag plugga körkortsteori och bara ta det lugnt här hemma. Måste spara på krafterna tills imorgon då mina vänner har lyckats övertala mig att följa med ut och dansa, hehe! Ska bli roligt, ser fram emot det!


this little light of mine

publicerat: 2011-09-21 » 21:13:47
Hela mitt rum luktar doftljus! Fattar ni myskänslan eller?



i love clothes

publicerat: 2011-09-21 » 19:03:30
Vad har jag sysselsatt mig med idag då? Förutom mötet imorse så har jag ägnat hela dagen åt att städa i garderoberna. Det tog sin lilla tid (hela dagen) men nu har jag inte ett enda plagg på golvet eller i fåtöljen. Jag har inte heller några kläder jag inte längre använder kvar. Jag rensade verkligen bort allt!! Frågan är bara hur jag ska få in kläderna som ligger i tvättmaskinen och i tvättkorgen in i garderoberna sen?! Platsen finns inte.... Kanske är dags att åka till IKEA snart och köpa någon bra ställning att hänga resten av kläderna på? Men det får bli ett senare moment, haha :)


Att jag har så många skjortor hade jag faktiskt inte en aning om, haha!
Tror det är upp mot 15st höhöö, men jag försöker låta bli att köpa fler ;)

every color has its charm

publicerat: 2011-09-21 » 18:53:14
Nu är jag verkligen jättehungrig.. Önskar jag kunde göra någonting som gjorde att det gick fortare att laga maten, men dessvärre så tror jag att jag måste vänta. Stackars pappa, han är nog lika hungrig han och han får stå och laga den. Iallafall så kom jag precis hem. Jag har varit iväg och bokat tid hos frisören, äntliiiiiigen! Mitt hår är så slitet och känns bara riktigt ovårdat. Det var en evighet sedan jag slingade det sist och jag har utväxt ner till kinden typ.. Känns skönt att äntligen få fräscha till det lite, ingenting drastiskt men.. Jag är inte den som vågar prova en massa nya coola frisyrer, och jag har nog redan haft alla möjliga färger i mitt hår. Svart, brunt i olika nyanser, rött, mörkt underhår med slingat överhår och ja you name it! Men jag trivs allra bäst som blondin, kanske för att jag är det i grund och botten?


Jag som svarthårig (december 2006)


Från det svarta till ljusbrunt, tog mig ett halvår att få till (detta var september 2007)

help me

publicerat: 2011-09-21 » 12:07:28
Åh, jag har sån himla bloggtorka!! Jag vet inte vad jag ska skriva om längre.. Men jag försöker! Gick lite bättre förut när jag tema-bloggade oxå, då fick man lite inspiration utifrån det. Jag kanske få ta till med någonting drastiskt i min vardag så att jag har någonting att skriva här i bloggen. Som att typ prova någon bra diet eller nått.. Dock skulle jag aldrig kunna hallå mig till den, tänk att inte få äta godis?? Nej det går inte! Vad ska jag då ta mig till för metod? Hm.. Ni kan väl helt enkelt hjälpa mig lite? Ge mig idéer? Berätta vad ni vill läsa om osv?

Nu ska jag ta och göra mig någon lunch. Hoppas vi har soppa hemma! Det hade varit så sjukt gott


Ser det inte gott ut? Har jag det inte hemma, får jag helt enkelt gå och köpa!!

so stressed that you know nothing

publicerat: 2011-09-21 » 09:40:05
Nu är jag superstressad eftersom jag ska vara på ett möte nu klockan 10 och jag är fortfarande hemma, har inte sminkat mig eller fixat håret. Men jag kommer ju snart hem igen så jag åker dit utan någonting utav det där. Jag får göra det sen.. Hörs när jag kommer hem :)

when you have strained yourself

publicerat: 2011-09-20 » 22:44:55
Jag och Ida tog en väldigt sen springtur ikväll, vi gick ut efter Idol. Jag hade knappt energi till att kliva upp ifrån sängen och nu är jag verkligen helt slut. Men det var det verkligen värt för jag älskar den känslan. När man har ansträngt sig till max! Tog mig ett plommon nyss och har även gjort te. Så nu ligger jag helt nyduschad i sängen, kollar på filmen Honey (går just nu på tv3) och avnjuter mitt goda kvällsfika :)

i want that driving license

publicerat: 2011-09-20 » 15:13:08


Min sysselsättning just nu är att läsa körkortsteori samtidigt som jag ligger på spikmattan. Detta ska jag unna mig lite oftare! Man blir så lugn av att ligga på den. Finns en liten risk för att jag kanske somnar eftersom jag är så avslappnad.. Får helt enkelt göra allt för att hålla mig vaken, måste verkligen läsa!!

Så vi hörs lite senare! Puss

your body and your psyche when you're training

publicerat: 2011-09-20 » 11:25:34
Jag har legat och dragit mig i sängen en evighet nu på morgonen. Jag tog mig verkligen inte upp. Jag får skaffa mig en oskönare säng! Nu ska jag sega i mig en as god frukost framför tv:n och bara njuta utav ledigheten en dag som den här. Sen ta fram yogamattan och göra några övningar :)
Sköööööööööööön daaaaaaaaag fooooooor reeeeeeeeeeeeeaaaaaal


Men igår.. Det måste ha varit den värsta dagen på länge. Jag blev verkligen utsatt för allt, haha. Det allra värsta var när min pappa blev väckt klockan halv 12 utav vad han tror är min lillasyster och hennes kompis, men i själva verket var grannarnas hundar ute i trapphuset! Jag märker ingenting bara att all el i hela lägenheten dör. Inget lyse på toan, ingen tv att somna till, ingenting.. Jag såg ingenting!! Fick sova i sminket inatt för att jag inte såg någonting, hur tänkte han när han gjorde sådär? Bäst för han att det var i sömnen för det där kommer han ju att få äta upp annars. Lätt sjukaste, haha!

i am breathing in the moment

publicerat: 2011-09-19 » 17:56:35
Namn: Emma Therese Swärd
Längd: 1,61
Skostorlek: 35-36
Hårfärg: Blond
Önskar du att du bodde någon annastans: Ja.. Eller jag vill bo ensam!
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra du är attraktiv: Jag vill tro det iallafall?
Röker du: Feströker
Vilka shampoon använder du: Jag föredrar Fructis Garnier för att det luktar så gott!
Vilka parfymer använder du: Oj.. Den jag föredrar att använda nu vet jag inte ens vad den heter?
Vad är du rädd för: Att minsta någon jag älskar
Gillar du att tvätta: Vem gör det?
Gillar du berg- och dalbana: Jag är rädd för karuseller

KÄNSLOR
Gråter du ofta: Nej (när jag ser på film, det gills inte)
Skrattar du ofta: Till och med när jag är arg
Hur känner du dig just nu: Hungrig.. Men lättad!
Hur har du mått den senaste tiden: Väldigt bra
Har du någon/några hemlighet/er för dina föräldrar: Förmodligen har jag det, hehe
Blir du lätt förälskad: Nej!! Jag kan inte bli kär
Är du kär i kärleken: Ja det är jag
Tror du på ett för alltid: Jag vill gärna tro på det
Har du blivit sårad av kärleken: Ja
Har du blivit lycklig av kärleken: Verkligen

daysaver

publicerat: 2011-09-19 » 17:16:48
Idag har jag motvilligt tagit mig ut i det regniga vädret och gjort en massa viktiga ärenden. Jag var på så dåligt humör och jag kände hur allting bara motarbetade mig tidigare idag men just när jag var klar med allt hörde Kajsa av sig och ville att vi skulle ses en stund. Nu är jag som en helt annan person till skillnad ifrån vem jag var imorse! Ikväll måste jag plugga körkortsteori, iallafall lite.


Bjuder på en gammal bild på Kajsa och mig, ifrån Mösspåtagningsbalen.

water for elephants

publicerat: 2011-09-19 » 11:37:34
Igårkväll tittade jag på filmen Water for elephants, vilket är en typsik Emma-film! Och Robert Pattinson är ju bara för fin och för bra! Dock slår inte denna roll hans roll Twilight.. Men detta är en film jag rekomenderar för er som gillar att drömma er bort tillsammans med magiska kärleksfilmer

"På en cirkus någonstans i 30-talets USA utspelar sig den här spektakulära kärlekshistoria om Jacob (Robert Pattinson) som när hans föräldrar dör i en bilolycka finner ett nytt liv och en ny familj i de många färgstarka personerna i det kringresande sällskapet. Där finner han också kärleken i cirkusens stjärna Marlena (Reese Witherspoon). Men hon är inte fri att kunna älska honom tillbaka och för att kunna vara tillsammans måste de bryta sig loss från det enda liv de känner till."


worst weather

publicerat: 2011-09-19 » 10:32:53
Godmorgon vackra själar! Jag har duschat, klätt på mig och allt sånt där redan. Druckit mitt morgonte har jag oxå gjort så nu är jag redo att ta itu med den här dagen oxå :)

Jag ska springa iväg på några snabba ärenden det första jag gör så att jag har dom gjorda, sedan får vi se. Vädret är så himla fult och tråkigt! Puss

anyone who managed to get the most number wins

publicerat: 2011-09-18 » 22:14:39


Ida har varit här ikväll. Vi har kollat Idol och bara pratat, skrattade åt gårkvällen gjorde vi oxå. Det finns alltid en eller annan rolig kommentar att skratta åt dagen efter en utekväll! Jag har precis bytt om till en stor och skön t-shirt att sova i och ska börja kolla på en film. Vi får se om jag orkar se klart hela, jag somnade ju trots allt när jag såg Casper möter Wendy tidigare idag.. Dock var inte det så konstigt att filmen vart så ointressant, språket ändrades ifrån engelska till typ grekiska eller nått i mitten utav filmen. Och eftersom den var bränd gick det inte att gå in på några inställningar. Då kändes det som att det istället var en självklarhet att sova en stund, hehe

Godnatt till er alla och sov så gott! Hoppas ni har haft en supermysig söndag

day 19

publicerat: 2011-09-18 » 21:59:52
Vad/hur jag gör för att uppfylla mina mål?
Jag ger mig bara tusan på att jag ska fixa det. Jag ger mig inte förrän jag fått som jag vill och är nöjd. Jag tror att man kan klara nästan allt med hjälp utav bara en stark vilja och en positiv inställning!

ghost and cheez doodles

publicerat: 2011-09-18 » 15:04:42
Jag har ingen ork till så mycket mer än en film idag.. Ligger och kollar på Casper möter Wendy!

saturday night fever

publicerat: 2011-09-18 » 12:52:48




Kvällen igår var så himla trevlig. Vi var hemma hos Ida (Medin) hela kvällen. En av dom härligaste kvällarna på länge! När natten närmade sig gick jag och Ida (Olsson) hem till henne och sov. Men idag är jag rätt slut i hela kroppen. Vinet tog på krafterna kan man säga, men det var det verkligen värt!!

so nice with my girls all around me

publicerat: 2011-09-17 » 15:44:59
Jag som trodde att jag inte skulle ha en sekund över till någonting annat än det jag hade inplanerat idag men jag behövdes inte alls speciellt länge hemma hos min kusin. Det gick hur fort som helst, för på bara en timma hade vi tömt mer än halva lägenheten. Efter den timman behövdes jag inte mer, haha, så istället tog jag och mamma med oss lilla Malte och min kusin Gabriel ner till min moster i stan. Vi fick god lunch och gott fika, alla var nöjda och superglada!

Jag hann med en runda på stan tillsammans med Isabel oxå innan jag kom hem. Jag hatar att hon åker tillbaka till Stockholm om en vecka, jag verkligen hatar det!! Men just nu är hon fortfarande hemma och jag njuter av varenda minut jag får tillsammans med henne, min bästa vän. Och just det.. Ikväll kommer min andra bästis Ida (Medin) och hennes pojkvän hit vilket betyder vinkväll, dans och sköna skratt. Har längtat efter Ida som en dåre så den här lördagkvällen kommer bli den bästa på länge. Dock ska jag hinna med att springa innan jag kan börja göra mig i ordning. Jag bara måste! Och i sällskap utav Ida (Olsson) kommer den springturen gå fort och vara allt annat än en börda

day 18

publicerat: 2011-09-17 » 09:29:47
Vad som gör mig intresserad utav saker? Den var svår! Jag vet inte alls.. Jag älskar att lära mig nya saker om det så är i skolan, på jobbet eller i vardagen. Därför vill jag även prova på en massa olika saker för att veta vad det är, vad det går ut på och hur roligt jag själv tycker att det är. Sen bara vet jag!

moving boxes all around

publicerat: 2011-09-17 » 09:25:48
Good morning löööövly people! Jag är vaken och påklädd. Ska sminka mig nu innan jag äter frukost och sen är det bara att bege sig upp till kusinen. Här ska det flyttas!! Förhoppningsvis kommer jag att kunna hjälpa till med en och annan kartong. Så jag har ju det jag gör idag.. Hur ser eran dag ut? Sovmorgon va? Skönt! Jag hade gärna sovit nån timma till, hehe

friday i'm in love

publicerat: 2011-09-16 » 23:26:11
Det blev vin tillsammans med Anna och Linda ikväll på Annas lyxvåning! Yeah, haha! Många härliga skratt och djupa diskussioner samtidigt som vi tryckte i oss en massa godis och chips. Kan en fredagkväll bli mycket bättre än så när man inte kan dra ut och dansa för att man måste lägga sig i god tid? Absolut inte!


long time ago

publicerat: 2011-09-16 » 18:19:09
Ska strax träffa upp Anna och gå ut och äta. Är så otroligt sugen på någonting riktigt gott där man får mycket mat, typ buffé kanske? Har inte ätit på hela dagen så jag är som ni kan förstå matsugen just nu. Inte hungrig riktigt än dock men det kommer nog komma lagom till maten. Efter det åker vi nog hem till Anna på Frösön och myser! Puss


Jag har frysit hela dagen så efter duschen fick den nya koftan åka på.
Kanske inte snyggaste kläderna att gå ut och äta i, men varmt och skönt!

right in this moment

publicerat: 2011-09-16 » 16:54:01

day 17

publicerat: 2011-09-16 » 13:39:56
Den perfekta dejten skulle vara en dejt som får mig att känna mig fin, speciell och lycklig. Det är svårt att förklara men jag har redan varit med om den "perfekta dejten" en gång, iallafall var den perfekt för mig. Dock är det nog egentligen inte vad man gör som är själva grejen, men det är klart att det spelar roll.. Allt spelar roll för att en dejt ska bli perfekt. Minsta lilla fel ord killen väljer att säga kan förstöra en hel del.

Min hittills bästa dejt var när jag fick ett sms att möta upp en kille jag då var på G med runt 4 på eftermiddagen. Jag låg på ett utebad och solade med mina tjejkompisar och var tvungen att rusa iväg hem för att duscha och fräscha till mig. Jag visste att jag inte skulle hinna möta upp honom i tid med jag hoppades (försent vill man ju aldrig komma) verkligen in i det sista. Jag kom en hel timma sent. Men det var oxå för att tunnelbanan inte matchade så som jag hade kollat upp det, aja.. Iallafall så satt han utanför tunnelbanestationen och solade på en parkbänk, helt oberörd över att jag kom sent. Han bara reste sig upp så fort han såg mig, gav mig en kram och sa "Är du hungrig? Ska vi gå och äta?". Han tog med mig till en sushibar med uteservering och när vi satt där och åt pratade vi verkligen om allt (han var snäll nog att bjuda på maten oxå, vilket ger extra poäng direkt). När vi hade ätit klart gick vi en promenad på ca. 10 minuter för att komma ner till vattnet och en jättelång brygga. Just det, glömde tala om att han i smset även skrivit "Ta med dig badkläder och handduk i din väska". Vi bytte om och hoppade ner i vattnet från bryggan, busade och hade typ vattenkrig i vattnet. Vi hade verkligen skitroligt! Efter en kul stund av lek i vattnet gick vi upp på bryggan igen, låg där och soltorkade i flera timmar! Han fick hela träffen att verka så spontan trots att jag kan sätta mitt ord på att han säkert hade planerat exakt hela eftermiddagen/kvällen i flera dagar. Iallafall.. Det var andra gången vi träffades, så för er som inte tror att det går att dejta avslappnat så gör det definitivt det :)

that's how you asking me out

publicerat: 2011-09-16 » 13:09:12
Nu är min farfar påväg hit för att han har fått ett sms i sin mobil. Han blev ju livrädd och måste veta hur han svarar och tar bort det. Hur man ser vem det är ifrån osv. Starckarn! Det är inte lätt alla gånger ;)

Ikväll blir det troligtvis middag ute och sen film med en massa godis i sällskap av Anna. Var så längesen hon och jag hittade på någonting nu! Sen kan inte jag spendera min kväll på dansgolvet ikväll för jag ska hjälpa min kusin och hennes familj att flytta imorgon. Då vill jag gärna vara fit for fight, höhööö
Vad ska ni göra ikväll? :)

back in time love

publicerat: 2011-09-16 » 12:05:13
Jag har redan varit vaken i 2 timmar och städat mitt rum. Det var iallafall min tanke men jag hittade istället en massa gamla kärleksbrev som jag absolut var tvungen att läsa. Jag kommer inte ens ihåg att jag har fått dom, shit. Brev enda ifrån att jag gick dagis typ till för nått år sedan, nu är ju dagen så gott som gjord!


day 16

publicerat: 2011-09-15 » 22:56:41
Bästa/sämsta att starta en dag på

Okej vi kan ju börja med det bästa. Bästa nyheten tar man väl alltid först?
Det bästa sättet att starta dagen på är för det första en härlig sovmorgon! Den är väl ganska given? För mig är den iallafall! Jag vill känna mig utvilad och ha vaknat av mig själv dock är dagen helt förstörd om jag sover längre än till 11 på dagen. Man vill ändå har tid att chilla lite och inte behöva stressa i sig frukosten. Dock måste jag bli kär snart, så att jag kan få morgonmysa! Det är väl det bästa som finns? Ja, finns nog ingenting bättre

Det sämsta sättet att starta dagen på då? Det skulle jag väl säga är när man försover sig och måste springa hela ofixad till arbetet/skolan eller vad det nu än är man ska göra. Händer det här är hela dagen förstörd skulle jag nog säga....

you're everywhere inside me

publicerat: 2011-09-15 » 22:32:32
Det var så himla värt att springa ikväll för gud så lätt det gick. Jag kände knappt ifall jag ens fick ta i någonting så jag spang allt vad jag kunde den sista biten bara för kul (jag tycker det är jätteroligt att springa) och för att jag kunde. Att springa efter vattnet i mörkret och se hela Frösön lysa upp, så otroligt vackert men kanske inte direkt sådär jätte motiverande.. Man vill ju bara stanna där och få kolla ut över vattnet, kolla ut över allt vackert ljus och drömma sig bort :)

Jag tänkte stanna kvar i min badrock ett litet tag till innan jag byter om till pyjamas och lägger mig, för jag trivs såhär.. I badrocken efter att ha duschat, helt slut i kroppen efter en lång springtur, nergosad bland alla kuddar och mjukisdjur i sängen med en stor kopp te i handen!

you ask me why i need 32 pairs of shoes to wear

publicerat: 2011-09-15 » 20:20:40
Min dag har varit händelserik och rolig tillsammans med många fina vänner. Först var jag och fikade med gamla klasskompisar vilket var jättetrevligt. Jag uppskattar verkligen vännerna jag har vunnit genom hela min skoltid. Efter det träffade jag Isabel och jag shoppade ännu en kofta (perfekt till hösten och vintern). Sist men inte minst kom Ida till stan och Bella sa hejdå, då åkte jag och Ida upp till lillänge för jag ville kolla (och då menar jag kolla) på skor. Vad slutar det med? Jo.. Jag kommer hem med 3 par skor. Haha.. Shopaholic? Nä men mina skor är ju helt trasiga så, och det är ju alltid roligt med skor!! Efter det åkte jag med Ida hem och åt middag där. Ja, det här var min dag kortfattat




Det ser ut som sommar ute!! Ser ni? :)




Tvingade Ida att hålla upp min nya kofta (ifrån Carlings) ;)

Nu ska jag bara byta om och sen ska jag och Ida ut och springa. Har varit lat sedan i söndags så nu blir det en lång runda! Ska bli så skönt. Så nu måste jag rusa, puss

who to say goodbye to the madness

publicerat: 2011-09-15 » 10:24:53
Godmorgon älskade vänner! Här ligger vi i min säng lite småsjuka såhär på morgonkvisten. Jag tror jag är påväg att bli förkyld.. Jag hoppas hoppas hoppas verkligen inte att det är så utan att det är nått som går över typ nyss! Idag hade vi planerat in att Dennis skulle komma in till stan och att jag, Sofie och en massa vänner skulle fika tillsammans men ack. Tror alla utom jag och Sofie fick jobb. Dock hindrar ju inte det oss från att avnjuta en te ute i härlig cafémiljö, hehe. Sen tror jag det kommer någon vän till :)

Är just nu bara allmänt sur. Jag vet inte, kanske att jag vaknade på fel sida idag? Kanske att det beror på att jag känner mig krasslig? Vad det än beror på så pallar jag det verkligen inte. Men jag kan inte bara sluta känna ilskan heller. Det är nått i min kropp som säger att jag verkligen skulle vilja slå någon nu..........

fast food

publicerat: 2011-09-14 » 21:27:01
Jag och Sofie ligger som två högar i sängen och kollar med helspända ögon på Efterlyst. Sjuka människor det finns, och stackars alla oskyldiga människor som blivit utsatta för alla dessa hemska händelser!

Vi åt pizza till middag idag, så värt att spendera pengarna på och så gott det var! Dock var vi tvungen att sitta kvar ett tag efter att vi ätit upp för att vi inte kunde röra oss. Vi åt för mycket. Iallafall för mycket för vad våra magar egentligen har plats för.. Matkoma.. Dessutom hade jag ju ätit en massa godis innan, kunde inte låta bli medan Sofie sov. Var för hungrig för att vänta och ville inte väcka henne. Vem hade inte varit trött efter en hel förmiddag på sjukhuset?


När man inte har en dejt på kvällen kan man unna sig vitlök till middagen!
Godaste pizzan: Tomat, ost, skinka och pressad vitlök

my toilet wanted to hang out

publicerat: 2011-09-14 » 14:24:01
Okej dagens äckligaste men godaste gärning är gjord och shit vad jag aldrig tänker göra om var jag nyss var tvungen att göra! Sofie ställer sig och tar kort mitt i alltihopa samt asgarvar åt att jag var tvungen att göra det..



Japp, ni ser helt rätt. Stopp i toan!! Jag ringde i panik och störde pappa på jobbet "Kan du inte göra detta när du kommer hem?" och får till svar "Jag måste ju om det inte funkar, men Emma.. Prova". Pappas ord är min lag. Sånna här gånger önskar man ju att man flyttat hemifrån för att man gift sig rik och har någon som gör detta åt en istället..

i'm here for you who i care about

publicerat: 2011-09-14 » 13:17:37
Nu är vi precis hemkommna ifrån sjukhuset. Jag ska koka lite te till oss som vi kan dricka medans vi ligger och tar det lungt till tv:n. Sofie är lite trött nu, vilket jag verkligen kan förstå. Det blev inte direkt någon vanlig onsdag det här men vi mår bra och är glada :)


Tröttkeps!

damn damn damn

publicerat: 2011-09-14 » 11:31:36

day 15

publicerat: 2011-09-14 » 11:16:47
Det här ska jag bli när jag blir stor..
..jag vet inte riktigt vad jag kommer sluta som när jag blir stor men just nu vill jag utbilda mig till sjuksköterska. Jag vet inte hur jag kom den idén (för längesen) men det bara känns så rätt och som att det skulle passa mig som handen i handsken. Men vi får se. Jag har många år kvar och kommer säkert att ändra mig 1000 gånger på vägen.

do yourself a favour

publicerat: 2011-09-14 » 09:48:19
Nu sitter jag hemma och väntar på att Sofies operation ska bli klar. Hon var så nervös innan och jag försökte verkligen att hålla lugnet för henne. Kunde lika gärna gå hem och vänta istället för att sitta på sjukhuset i 2 timmar (bor 2 minuter därifrån) på att få komma in till henne, men så fort att hon är klar så ringer dom till mig så att jag kan gå dit. Men just nu ska jag göra mig lite te med honung i, tror att det kan vara bra för min hals..

Filmen vi såg igår (love and other drugs) var så himla bra! Dock grät jag hur mycket som helst (ovanligt?) trots att det är en komedi. Men jag tror att ni som har sett den kan förstå mig lite? Hehe! Och till er som inte har sett den.. Se den!! Rolig, romantisk och sorglig på samma gång. Den bjuder på mycket.

with doctorates

publicerat: 2011-09-14 » 07:09:56
Uppe med tuppen påriktigt!! Shit vad trött jag är trots att jag duschade extra länge för att jag verkligen skulle vakna till. Nu har jag en aning bråttom bara därför och ska skynda att slänga i min frulle innan Sofie kommer ut ur duschen (eftersomatt hon inte får äta frukost idag). Hoppas ni får en jättebra dag! Jag bloggar sen igen, så fort jag kommit hem!


Reaktionen av att fotas som nyvaken, haha! Tröjan är ifrån Gina tricot och asskön!










"Even if I just get to experience this feeling for today..
I'm happy. Because for now, that feeling is just mine
."

day 14

publicerat: 2011-09-13 » 21:07:47
Saker jag saknar är att känna mig fri på ett bundet sätt. Att trotsa föräldrar och lärare med dålig attityd och att fnissa med vännerna bakom deras ryggar, hur omoget utav mig det än låter. Den tiden var rolig och väldigt givande. Man insåg vilka ens riktiga vänner var men man levde ändå i nuet tillsammans med så otroligt många fina människor som man idag nästan aldrig träffar. Jag saknar att busa tillsammans med tjejerna, jag saknar pirret i kroppen och fjärilarna i magen jag fick utav alla killar jag gick och blev kär i. Att vara 14 år är en dans på rosor..


Yes det är jag längst till vänster! Haha. Vi var så små

love and other drugs

publicerat: 2011-09-13 » 20:02:51
Just nu sitter jag här i min säng och drömmer mig bort bland rosa moln. Drömmer om en värld bland flygande elefanter som äter regnbågar och bajsar fjärilar. Och när jag sitter på min flygande elefant så kommer vi till en skatt som vi hittade helt utan karta, jag såg krysset! Jag började gräva med min sked som jag hade med mig till min risifrutti.. What the fuck? Närå.. Inte riktigt. Jag och Sofie kom precis hem ifrån ICA, där vi träffade på Adam. Så roligt att vi träffade honom ändå, trots att han inte kunde komma och fika med oss tidigare idag. Iallafall så har vi laddat upp med en himla massa godis nu inför filmen vi ska se ikväll. Vi ska se "love and other drugs" och eftersom vi har en del som ska göras imorgon måste vi sova tidigt ikväll.. Så vi säger godnatt till er redan nu (ska dock hinna att lägga in ett tema-inlägg innan läggdags) :)


outfit of today

publicerat: 2011-09-13 » 16:06:15
Såhär har jag sett ut idag:
Tröjan är ny och ifrån Vero Moda. Hösten är äntligen här!


old classmates forever young

publicerat: 2011-09-13 » 16:03:53
Har haft en jättemysig dag tillsammans med gamla klasskamrater. Vi har fikat, shoppat lite och några av oss har även ätit pizzalunch här hemma hos mig. Men nu är det bara jag, Sofie och Emelie kvar. Vi sitter nergosade i sängen och bara pratar. Mysigare dag!





when you got the control

publicerat: 2011-09-12 » 23:24:14
Nu har jag försökt att styra upp en fika imorgon klockan 12 tillsammans med några gamla klasskamrater så vi får se hur många vi blir som fikar tillsammans imorgon. Sofie kommer ju iallafall till mig imorgonbitti. Hur som helst ser jag fram emot morgondagen.

Men nu ska jag gå och lägga mig. Lyssna på musik och sova till den! Hoppas ni har haft en bra dag :)


day 13

publicerat: 2011-09-12 » 17:26:26
(Min favoritplats)
Nu var det längesen jag var i Stockholm. Egentligen alldeles för längesen. Jag saknar mina vänner där nere. Jag saknar mina gamla klasskamrater och jag saknar mina fina familj. Jag var alltid i Stockholm förut. På alla lov, många helger och under alla mina praktikdagar. Vi träffades mycket oftare jag och mina vänner. Jag älskar att vara med er i det fria och roliga. Jag älskar att vara med er i lugnet av mysiga hemmakvällar. Jag älskar all tid jag får tillsammans mer er. Det var för längesen sist.. Tro absolut inte att jag har glömt er!




the glorious colors of autumn

publicerat: 2011-09-12 » 17:10:33

Idag såg jag ut såhär.. Älskar att solen varit framme hela dagen!!

Nu har jag precis kommit hem ifrån en shoppingdag på stan. Jag fattar inte att man kan bli så glad av allt det nya man köper när det faktiskt är pengarna i plånboken som ryker? Men jag hittade en massa fint som jag faktiskt unnade mig att köpa, och lika glad är jag för det! Om inte gladare än vanligt? Unnade mig ju bara saker jag behöver! Hittade ett par skitsnygga shorts men jag lät dom tillslut motvilligt få hänga kvar i butiken trots att jag brukar klä mig i sommarkläder långt in i oktober bara för att jag vägrar inse att sommaren är slut. Det här året får bli annorlunda och jag ska njuta utav varje härliga höstdag innan vintern kommer. Det ska jag göra i snygga boots och mysiga koftor!!

Innan shoppingen gjorde jag några ärenden oxå. Så jag har hunnit med mycket idag. Jag älskar dagar när man känner att man tagit vara på varenda minut och fått en massa viktiga saker gjorda. Jag är lycklig nu

one of a kind

publicerat: 2011-09-12 » 12:19:02
Sitter just nu och avnjuter en Varma koppen innan jag ska börja göra mig klar. Hade för 10 minuter sedan jättebrådis och var hur stressad som helst men nu, nu kan jag verkligen ta allting i min egna takt. Ska träffa Bella idag. Vi hade bestämt att ses inne i stan strax efter 12 men eftersom klanten måste vänta på att hennes pappa ska komma hem (hon bara trodde att hon hade busspengar) så har ju jag all tid i världen på mig att göra mig i ordning för ännu en ny dag och nya tag. Imorgon kommer Sofie, gud vad det var längesen jag träffade henne! Och ännu bättre är att hon ska sova över hos mig :)

day 12

publicerat: 2011-09-11 » 22:26:35
Det här får mig att gråta:
Filmer med "för mycket" kärlek i för att det är så fint
Sorgliga filmer för att det gör så ont
Råttor och möss för att jag blir så rädd

beauty tips from a seven years old girl

publicerat: 2011-09-11 » 18:34:27
Huset är fullt igen! Pappas flickvän med barn är här, även Ida är här samt Elin och hennes kompis. Jag har precis målat klart naglarna på Tova som dog när hon såg min samling av nagellack! Hon skulle ha 10 olika färger, alltså en färg på varje nagel. Snyggast så ju eller? Iallafall om man är 7 år gammal, höhööö

Jag sitter och bara längtar efter att få duscha just nu.. Det gjorde jag redan innan jag och Ida var ute och sprang. Men eftersom jag ska iväg och sola nu så var det ju absolut onödigt att duscha både innan och efter. Och vi är tvungen att få i oss middag där emellan! Hoppas maten pappa lagade finns kvar, att det blev lite över till mig och Ida för att äta smörgåstårta för tredje gången idag.. Helst inte

Men nu måste jag rusa, måste skynda mig att äta så att jag kan sola (behålla färgen) och sedan få duscha!!


Att det blev lite utkladdat får man ju ha överseende med!
Middagen var ju serverad precis efter vi målat klart liksom, hehe

runaway

publicerat: 2011-09-11 » 16:42:46
Nu har Sandra precis åkt hem och jag och Ida ska byta om och ta en springtur innan vi ska äta middag. Jag är så taggad! Nu jävlar ska det springas, jag ska komma hem helt död. Jag ska knappt kunna röra mig efteråt. För övrigt så har jag och Sandra haft en jättehärlig dag här hemma hos mig. Bara vilat, skrattat och pratat. Ungefär det man orkar dagen efter att man varit ute och roat sig, haha

life inside the plaza sucks

publicerat: 2011-09-11 » 11:39:55
Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag och Sandra gjort iallafall. Vi har sovit som stockar!
Vart slutade kvällen igår då? Jo.. Sandras mobil blev stulen ur hennes ficka inne på G3. Vilka jävla idioter det finns? Har man inte råd att köpa sina egna grejer ska man fan inte ha dom heller. Orkar inte tänka på den inre paniken Sandra har nu.. Stackars henne!

Nu ska vi springa upp och hämta lite smörgåstårta och gosa ner oss i sängen igen. Jag kommer inte röra mig härifrån på hela dagen. Förutom ikväll då, då jag ska ut och powerwalka med Ida. Fast det tror jag dock jag behöver faktiskt..

with the company of good friends

publicerat: 2011-09-10 » 22:00:23
Vet inte riktigt vart kvällen slutar men det spelar absolut ingen roll heller för jag sitter mer än gärna såhär hela natten. Ute på min inglasade balkong, dricker vin och pratar med älskade Simone och Sandra! Hoppas eran lördag är lika fin som våran :)



so you think you can dance

publicerat: 2011-09-10 » 19:32:16
Hahaha okej. Jag har inget perfekt dansgolv på mitt rum precis.. Satte på musiken på högsta volym och dansade lite till, samtidigt som jag höll på att byta om och vad händer? Jo jag ramlar såklart. Golvet var ju svinhalt! Kunde inte göra annat än att skratta åt mig själv, tur jag inte slog huvudet utan landade på rumpan. Hyfsat mjukt, hööhö! Aja, nu ska jag återgå till vad det nyss var jag gjorde. Väljer kanske en lugnare låt att dansa till dock..... Tss


Slänger in en bild ifrån -09
Trots att tiden går kommer alltid mitt sanna jag finnas med mig! Klant, haha

you're gonna pump our gas someday

publicerat: 2011-09-10 » 18:53:09

Helt utan hjälp och såhär blev resultatet! Visst ser det gott ut? ;)

Nu har alla gått hem och jag är spyfärdigt mätt, det tror jag alla andra oxå var när dom gick. Tårtan blev jättegod och det var roligt att alla andra tyckte om den dom oxå. Jag slet alltså inte helt i onödan, pjuuuuh.. Hehe!

Slog precis på tv:n och såg att det är Bring It On på 5:an, åh nostalgi!! Jag får kolla så gott jag kan samtidigt som jag börjar göra mig i ordning för en spontan vinkväll tillsammans med Sandra. Måste ju självklart smaka utav vinet jag fick utav min moster idag (min 20-års present) :)

..så vad fick jag?
Jag fick välbehövliga pengar utav mormor
Grillset och pengar utav moster Carina
En jättefin vinflaska utav moster Malin
En stekpanna och nagellack utav kusin Linda
Tusen tack för att ni kom och åt utav tårtan, tack för alla fina presenter och tack för erat härliga sällskap. Det har verkligen varit en underbar dag tillsammans med er ♥

day 11

publicerat: 2011-09-10 » 11:04:28
Det här upprör mig:
När folk lägger sig i saker dom inte alls har med att göra
När folk inte kan stå för vad dom säger/Folk som ljuger
Folk utan den minsta ödmjukhet
..det här är några utav saker som gör mig upprörd :)

Jag hade kunnat välja att skriva krig, barn som svälter osv. Men jag kände att det var lite för mycket "Miss Sweden" och valde istället att skriva sånt man ofta stöter på i vardagen. Självklart tycker jag absolut inte att krig är okej och jag skulle verkligen vilja ge all den mat jag äger till de svältande barnen i Afrika om jag kunde! Men ni fattar grejen?

day 10

publicerat: 2011-09-10 » 01:45:16
Mina dåliga sidor:
(Jag höll nästan på att glömma denna uppdatering..)

Mina dåliga sidor? Driv inte? Jag är ju bra rakt igenom, eller? My wish! Haha, nä men en dålig sida jag har är väl att jag gärna väntar med att ta tag i saker som tillexempel körkortet. Jag har varit inskriven på körskolan i ett år och går dit och bokar körlektioner först nu. Det är absolut en dålig vana! Men tack vare att jag införskaffade mig en kalender (som jag bär med mig i handväskan jämt) har jag faktiskt lyckats få lite bättre struktur in till min vardag.

a lot of music right now

publicerat: 2011-09-10 » 01:30:12

friday and evening

publicerat: 2011-09-09 » 23:08:13
Eftersom Ida oxå vill gå ut i den friska luften så får jag min friska luft iallafall, sköööönast värre!! Skönt att man även har vänner som bor nära och inte bara vänner flera mil bort!


Som ni ser har jag inte världens snyggaste kläder, men vem ser det i mörker? ;)

because you're worth it

publicerat: 2011-09-09 » 22:27:36
Först nu är jag klar med smörgåstårtan och helt utan hjälp har jag gjort den, yeeeeah! Stoooooolt!! Det tog ju verkligen hela kvällen och jag som vägrade tro mamma när hon sa att det skulle ta flera timmar, haha. Men nu är det iallafall bara dekorationen kvar att göra imorgon innan jag går upp till mamma runt 3, vilket känns asskönt. Hoppas den smakar lika bra som den brukar göra när alla andra i släkten gör den bara, så att jag inte har slitit helt i onödan. Det vore ju en tragedi?! Nu har jag städat och diskat undan allting oxå och unnar därför mig själv en Cola framför tv:n med en massa tända ljus i hela rummet :)
Måste lägga mig i rätt okej tid ikväll så att jag inte vaknar klockan 12 eller senare liksom. Dock hade det varit skönt med en kvällspromenad och lite frisk luft tillsammans med nära vänner innan jag lägger mig men kanske en annan dag. Hoppas eran dag har varit strålande bra och kul! Puss

it is time for fridayscuddle

publicerat: 2011-09-09 » 19:36:07
Tänkte att jag skulle börja göra smörgåstårtan nu och tänkte oxå därför bombardera mitt nystädade rum med alla ingredienser eftersom det kommer ta timmar att göra den och jag inte vill missa Idol, haha! Tur att man har ett bord på rummet liksom?


this moment

publicerat: 2011-09-09 » 17:16:13
Idag har jag bara tagit det lungt. Legat och kollat klart det sista utav filmen jag kollade på igår innan jag somnade, varit med pappa på Willys och handlat en massa ingredienser till smörgåstårtan jag ska göra ikväll. Vi ska ju fira min 20-års dag imorgon (nu när jag kan äta utav min egna tårta) tillsammans med mamma och släkten ifrån hennes sida. På min födelsedag kom bara mina vänner, farmor och farfar eftersom jag ville fira ordentligt när jag blivit frisk igen

Har knappt ätit någonting på hela dagen, jag glömde helt bort det. Så nu är jag verkligen hungrig! Eller jag var det.. Pappa åkte iväg en sväng och kommer tillbaka om ett tag (vilket betyder mat om mer än en halvtimma) och då passade jag såklart på att småäta. Gud vad han kommer komma på mig, haha.. Jag har en tendens att inte orka maten om jag har ätit någonting innan. Precis som när man var liten, kommer ni ihåg? Du fick inte äta ditt lördagsgodis förren efter middagen för att dina föräldrar visste att du inte skulle orka äta någonting utav maten då? Japp, det är jag än idag! Haha! Men vad gör det om hundra år å andra sidan? Jag åt ju bara lite....


Haha ja.... Jag äter dessa direkt ur burken, flera i rad och utan någonting till


Äntligen är hösten här! Vilket betyder många myskvällar med vänner och tända ljus!

..ingen av mina vänner är här just nu och det är inte heller kväll riktigt ännu, men ändå?

ratatouille the best

publicerat: 2011-09-09 » 10:18:02
Godmorgon bloggen och alla ni! Hoppas ni har sovit lika gott inatt som jag har gjort. Vet inte om man kan göra annat när man tränat på kvällen? Sen avslutade jag min dag och somnade till min favorittecknade film Ratatouille, den är så himla bra! Hoppas verkligen verkligen verkligen att ni alla har sett den! Förmodligen har ni det men om ni inte har det måste ni köpa den nu och se till att ni ser den snarast. Ni kan ju se till att vara barnvakt just då, ta hand om lillasyster/lillebror den timman eller liknanade om du inte vill erkänna för dig själv hur mycket du fortfarande har det där lilla barnet inom dig ;)

currently

publicerat: 2011-09-08 » 21:40:22
Ni förväntar er säkert en efterbild på mitt rum efter städningen men jag kom inte så långt att jag blev helt klar. Efter ett tag blev allting annat så himla mycket roligare än just städningen! Det är lätt hänt att det blir så. Jag får ta tag i det allra sista (sortera mina kläder) imorgon på förmiddagen

Ida kom hem till mig runt 6 och då var det bara på med träningskläderna igen, med ett nöje. Dock var det lite jobbigare idag än vad det var igår. Vi båda var jättehungriga redan innan vi tog vår springrunda, så när vi väl kom hem var vi nästan helt svimfärdiga. Dock åt vi god middag tillsammans och avslutade kvällen med True talent :) Så nu mår jag otroligt bra och är skönt slut i kroppen!


Fina barndomsvän!!

day 9

publicerat: 2011-09-08 » 13:49:12
Mina förebilder har alltid varit mina föräldrar och kommer nog alltid att vara det oxå. Jag har alltid genom hela mitt liv varit så tacksam över all kärlek min mamma och pappa har visat och gett mig. Jag uppskattar än idag hur dom lärde mig att behandla andra så som jag själv vill bli behandlad utan att det går överstyr (man kan inte bara ge utan att få någonting tillbaka). Dom har lärt mig att även stå upp för mig själv, vilket jag tackar gudarna för att jag kan! Dom har aldrig svikit mig och aldrig heller övergivit mig, vilket jag oxå är så tacksam över. Jag vet att jag är lyckligt lottad och att alla inte har haft en lika bra uppväxt som jag har haft. Men som jag sagt förut så är ingen perfekt. Såklart vill jag ju bli min egen person när jag får barn. Jag vill vara en egen individ och mamma till mina barn men kommer att tänka på allt jag har uppskattat genom åren hos mina föräldrar.



Men förebild genom mode och hela den biten kan jag inte påstå att det är mamma och pappa som varit mina förebilder, haha. Men jag har aldrig haft bara en inspirationskälla heller.

i advertise for you with joy

publicerat: 2011-09-08 » 12:54:01
Vem blir inte deppig av att måsta städa? Så jag var tvungen att få lite glädje mitt i allt kaos av kläder och vad passar då inte bättre än att läsa kära vänners bloggar! Jag blir så lycklig utav varje ord dom skriver, dom bjuder på många djupa meningar och fina ord! Tyvärr är det ingen idé för mig att nämna Simones blogg eftersom hon har lösenordsskyddad blogg vilket är fy skam. Om jag bara kunde dela med mig utav hennes roliga funderingar och fina citat vet jag att hon förmodligen hade gjort eran dag lite lättre så som hon gör min. Men ni kan kolla länkarna till mina vänner som ni finner på höger sida här på min blogg under kategorin "Länkar"

Ni kan följa min barndomsvän Kajsa och hennes resa som au pair i USA
Isabels resa som gravid och hennes väntan och längtan efter hennes bebis i magen
Min vän Sandras fina tillbakablickar utav livet och gymnasiet
Min äldre kusin Lindas vardag med två småbarn, mycket bak och pyssel
och några till..

time for a change

publicerat: 2011-09-08 » 12:33:54
Dags att städa! Det kan inte se ut såhär mer. Varannan dag städar jag och varannan dag vaknar jag till ett rum som ser ut såhär:



Det är svårt att städa när man inte vet vart man ska börja men det här går inte längre! Fyfan att man kan vara så lat att man inte orkar lägga tillbaka kläder man provar. Hur gör ni andra för att hålla det städat? Men som ni ser är damsugarn framme och jag är redo att ta itu med detta bombnedslag!

hello sunshine when she's gone

publicerat: 2011-09-08 » 11:32:16
Godmorgon sunshines! För första gången på svinlänge hade jag tillåtit mig själv att faktiskt få sova ut, idag skulle jag få sova riktigt länge. "Jag sover tills jag vaknar idag" tänkte jag, men icke! Haha! Istället ringer en tjejkompis och väcker mig med hemlisar gånger tusen och jag fattar att hon inte kunde vänta. Det här var hemlisar som faktiskt inte kunde vänta med att sägas! Haha, fan vad flummig jag är men faktiskt inte trött. Hur som helst sitter jag halvt påklädd och dricker Varma koppen (god frukost) innan jag ska göra mig klar för att så småningom göra någon nytta


the girl of yesterday

publicerat: 2011-09-08 » 00:12:52
"solen skiner som aldrig förr,
och här går jag berusad full
jag lämna just din döda dörr,
där jag igår drog omkull
pinsamt läkande mot kullersten,
ger onda skratt i min rygg
aldrig känt mig så oren,
vill hem där jag känner mig trygg

har du någonsin känt den känslan, att du bara var tjejen för igår?
har du någonsin känt dig mer ensam, när du vet att minnena består?

idag har jag mitt eget förhör,
instängd i en ångestfylld cell

har du någonsin känt den känslan, att du bara var tjejen för igår?
har du någonsin känt dig mer ensam, när du vet att minnena består?
jag var bara tjejen för igår"

be able to sleep the best tonight

publicerat: 2011-09-07 » 20:54:38
Vilken springtur! Nu är jag helt slut, men gud vad roligt det var. Träning blir så mycket roligare tillsammans med vänner och tiden bara rinner iväg när man har mycket roligt att prata om. Nu ska jag kolla klart dom sista minuterna av Bonde söker fru innan jag börjar plugga teori :)


Taggad på en kvällstur!!

i should be done already

publicerat: 2011-09-07 » 15:34:08
Nu känner jag mig ganska stressad! Jag har precis kommit hem till pappa och måste vänta på att Simone ska komma hit och hämta sina hörlurar innan jag kan hoppa in i duschen, och jag ska vara hos mormor klockan 5. Ska hinna förbi hos mamma oxå och hjälpa henne att få med båda barnen upp till mormor vilket betyder att jag har ännu mindre tid på mig! Haha, shit. Jag vet att det inte går fortare bara för att man stressar upp sig men hur skulle jag kunna låta bli att bli stressad? Det är ju sånna här gånger man vill kunna meditera! Haha

day 8

publicerat: 2011-09-07 » 15:25:52
Detta ångrar jag:
Jag är nog inte den som ångrar så mycket egentligen.. Det är nog bättre att lära sig utav sina misstag och gå vidare. Man ska inte behöva leva med ångest för vem är perfekt? Jag är det inte iallafall. Det är okej att göra misstag, det gör vi alla. Dock kanske inte alla misstag accepteras utav andra men det är ju oxå en läxa att läsa sig av.

i love your laugh

publicerat: 2011-09-07 » 14:48:46


Nu är brorsan här oxå! Älskade favoriter

playing with baby

publicerat: 2011-09-07 » 14:28:27
Just nu tar vi paus ifrån lekandet jag och Mickilina. Vi sitter istället här vid datorn och lyssnar på musik och dansar lite emellanåt. För söt! Jag ska på middag hemma hos mormor senare så jag måste hem till pappa snart och göra mig i ordning. Duscha, sminka mig och byta kläder så jag hoppas mamma kommer hem snart :)


tweaking a scrapbook

publicerat: 2011-09-06 » 23:54:54
Hur fördriver du dina kvällar när du inte har orken att göra annat än att bara vara hemma men ändå är rastlös? Jag behöver tips! Jag sitter och är sjukt trött i kroppen eller jag känner mig lite febrig, men jag är ändå alldeles för pigg för att sova. Kolla runt på datorn kan jag göra men inte i hur många timmar som helst utan att bli helt galen. Tv:n är inte heller en hit enligt mig. Kanske till en viss del men efter ett tag blir man ju galen där oxå.. Jag måste på panduro och handla typ nyss. Vill ha hem hela butiken och pyssla en massa snygga fotoalbum, pärlkrokodiler och så mycket mer! Pyssla får helt enkelt bli nya grejen

day 7

publicerat: 2011-09-06 » 22:41:43
Ett pinsamt ögonblick
Ett utav mina pinsammaste ögonblick? Oj vad svårt.. Jag är nog rätt pinsam hela tiden utan att det är någonting jag skäms över själv. Kanske att det var någonting, någon händelse nångång när jag var runt 14-15 år. Har ni någon speciell händelse ni kommer ihåg sådär extra väl? Berätta gärna om den! Men jag.. Hm.. Kanske det var när jag var på McDonald's.. Okej såhär var det

Jag var verkligen svinhungrig. Skakade som fan (som man gör när man får lågt blodsocker) och kunde inte tänka på annat än en cheeseburgare! När jag väl har varit in och handlat den och ska gå hem (åt den på hemvägen) så börjar jag öppna papperet runt om den redan innan jag ens hade kommit ut genom dörrarna. Och vad jag kan minnas så står dom där dörrarna alltid öppna men inte då.. Jag går och tittar på min cheese, är så koncentrerad att jag går rakt in i dörren och ramlar ner på golvet och slår i mitt bakhuvud. Alla skrattade, mina vänner skrattade och jag ville bara dö. Det är en sån händelse jag nog aldrig glömmer..

babysitter

publicerat: 2011-09-06 » 19:18:35
Idag har jag haft så fullt upp att jag inte ens hunnit sätta mig ner och blogga ett enda inlägg. Det ber jag absolut om ursäkt för! Men som ni nu märker så lever jag :)

Direkt när jag vaknade var jag iväg på möte, satt på bussen 45 minuter efter att jag klivit upp. Efter det hann jag knappt hem innan jag skulle iväg upp till min kusin på lunch med mamma och mormor. Sen har jag bara varit barnvakt och sovit. Haha, bra barnvakt jag var idag då.. Efter att jag satt Malte framför en film lägger jag mig bredvid honom i soffan och somnar
Fick nog för lite sömn inatt!! Nu är Mickilina här och Malte har åkt hem så ikväll blir det tjejkväll, yeah

as long as you can stand for what you say, say it

publicerat: 2011-09-05 » 22:41:44
Alla säger hela tiden "man måste kunna förlåta" och till viss del är jag nog lite så jag med.. En moralkärring som egentligen inte vet vad moral betyder. För hade jag vetat det så hade jag förmodligen, vissa gånger aldrig sagt så till någon som blivit sviken. Vem fan är jag, du eller någon annan att tala om för den sårade vart dens gräns går? Vem är någon annan att bestämma vad jag ska "ta emot" för skit och inte? Jag har själv blivit sviken och besviken så otroligt många gånger men vissa saker skadar mindre än andra. Allt går nog att förlåta till en viss del. Men personer som har fått titeln "vän" är ju egentligen ingen att göra dig ledsen, ingen att gå över dina gränser och ingen att ta utav det som är ditt? En vän vill en väl och ber om ursäkt när den av misstag klantat till det. En vän ljuger dig inte rätt upp i ansiktet och skyller inte heller ifrån sig när du konfronterar beteendet. Vem är den personen då att få bli kallad din vän? Det kanske är bättre att solla bort den personen ur sitt liv så att man istället kan lägga fokus och energi på framtiden, kärleken, familjen och övriga personer som faktiskt är vänner. Så tycker jag iallafall. Folk förlåter så lätt saker dom ändå aldrig kommer kunna glömma eller komma över, till vilken nytta? Och allt det oftast bara för att slippa bråka. Men vem har sagt att man bråkar bara för att man inte är vänner? Jag skulle aldrig bry mig om att bråka med en person jag inte vill ha i mitt liv. Bråkar gör man när man inte är överrens om saker med sånna man tycker mycket om för att man vet att det är okej att yttra sina åsikter, man vet att det om en kvart är bortglömt

Låt mig tycka vad jag tycker och känna vad jag känner precis som jag låter er tycka och känna precis som ni gör! Ni anser att jag tänker för mycket och jag anser att ni inte tänker alls? Så hellre det än att som sagt inte tänka överhuvudtaget. För det värsta som skulle kunna hända mig är att jag blir som ni, det skulle vara en mardröm. Ni har ingenting med mina beslut att göra, vilket jag tycker är skrattretande roligt!! För att jag vet att det är jobbigt för er. Jobbigt att ni inte får lägga er i

rhubarb pie

publicerat: 2011-09-05 » 19:53:52
Om degen är för lite och formen är för stor då får man improvisera och hoppas på att resultatet i stort sätt blir detsamma. Utseendemässigt funkade det inte men smaken.. Vi får se! Hoppas pappa tycker den blir god, det är ju ändå han som ska äta den :)


Jag har aldrig sagt att jag kan baka bara för att jag tycker det är roligt :)

Nu ska jag kolla Idol samtidigt som jag läser lite teori

day 6

publicerat: 2011-09-05 » 18:05:28
Barndomsminne!
Hur länge räknas man som barn? Haha! Min absolut bästa tid i livet var när jag var 14/15 år gammal. Vi var alltid samma gäng som hängde ihop. Gjorde en del riktigt dumma grejer ihop och fick ta konsekvenserna därefter men vi hade alltid lika roligt med som åt varandra. Dock att alla var kära i alla det hörde väl till åldern?! Hehe

Jag kan tyvärr inte dela med mig utav det "starkaste" minnet, känner att det är lite för fint för att dela med sig av. Missförstå mig rätt! Jag vill inte förstöra det som jag ser tillbaka på med kärlek och glädje. Sen är det lite privat oxå! Så utav den anledningen håller jag dessa minnen för mig själv :)


Min dåvarande bästa vän Simone (fortfarande en fin vän till mig) och jag
Driv inte.. Fjortis?? Nä va! Haha! Njuuuuuuuut

to bake or not bake that's the question

publicerat: 2011-09-05 » 17:56:06



Den här måndagskvällen blir inte bättre än såhär! Jag kan inte smita undan hur länge som helst. Jag har ju vilat i fleeeera veckors tid nu. Efter att jag har städat och pluggat klart ska jag baka en rabarberpaj, det har jag lovat pappa. Dock har jag aldrig gjort en förut men jag menar... Hur svårt kan det vara?

lunch break

publicerat: 2011-09-05 » 13:25:05
Nu sitter jag och Isabel hemma hos mig och äter nudlar efter att ha varit på körskolan och bokat in en massa tider!! Nu jävla kör vi, nu ska det där körkortet bli mitt!

På bussen påväg till körskolan (den går förbi Isabel) höll jag på att somna. Jag kunde verkligen inte hålla mina ögon öppna. Det var längesen jag var sådär morgontrött.. Men nu efter allt spring från körskolan till försäkringskassan osv känner jag mig som en helt ny människa och pigg! Vi ska strax ut igen, Isabel ska iväg och sola och efter det måste jag till komvux och skriva in mig på kurser :)


stress

publicerat: 2011-09-05 » 10:32:17
Stressar i mig lite frukost (fil och flingor samt Proviva) jag har precis klätt på mig. Nu var det bara att ta förstabästa i garderoben i och med att jag ska åka iväg och sola. Dock ska jag förbi på körskolan först och boka en massa tider! För nu jävla ska det där körkortet tas! Jag får plugga teori ikväll... Men nu börjar tiden rinna ifrån mig!

forever young

publicerat: 2011-09-05 » 01:10:36
Utekvällar brukar aldrig vara riktigt normala men gårkvällen var nog lite mer spårad än andra kvällar! Här är min väninna Sandras ord om vårat firande av Emie (har skrattat så att tårarna rinner och förmodligen kissat ner mig tre gånger om):
"Spelar Galenpanna samt dricker öl och bål. Åker in på G3 och får en öl. Emma spiller öl på mig, jag häller öl på henne. Emma häller tillbaka på mig och när hennes öl är slut rycker hon Simmes cider och häller ut den över oss båda. Där fick Simone oxå, haha! Alla tre ser ut som att vi har haft vattenkrig. Spenderar resten av kvällen på altanen med randoms. Påväg till donken ser vi en man (40-års ålder) som rider på sin kompis rygg, Emma utbrister "JAG VILL OCKSÅ RIDA!" så hon hoppar upp på den tredje mannens rygg och jag skrattar tills jag nästan kissar på mig. Vi blir bjuden på efterfest men inser att de var sjukt osköna så vi går hem."

Sandra och Simme: "De lyser på oss"
Jag: "Vilka?"
Dom: "Några fuck offs"
Jag: "Ring dom fuck offs!"


Jag: "Hej du är fin"
Random kille: "Vart ska ni tjejer?"
Sandra: "Vi ska äta följ med!"
Han: "Ja, okej :)"
Jag: "Nej, jag skulle ju bara säga så och så skulle du fortsätta gå!"




Nu ska jag krypa ner i sängen och somna till skön musik i mina öron! Kanske att jag sjunger med i en och annan låt oxå tills jag blir riktigt trött. Godnatt kära ni
Ps. Tanken på en iskall Pepsi just nu är inte att leka med.. Men jag måste sova, får ta det imorgon

for them who doesn't know me

publicerat: 2011-09-05 » 00:57:30
1. Tre ord varför du sist spydde? Matförgiftad på Rhodos
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? Sov
3. Vad gjorde du för 30min sen? Pratade med Kevin
4. Vad hände dig 1995? Då var jag 4 år och älskade livet som liten och söt!
5. Vem fick dig att skratta senast? Kevin
6. Vilken färg är din borste? Lila och svart
7. Vad köpte du sist? Taxi
8. Vilken färg har du på din tröja? Vit med grå blommor
9. Var förvarar du dina pengar? På mitt bankomatkort och i plånboken
10. Hur var vädret igår? Regnigt på kvällen
11. Vad ser du framemot? Körkortet!
12. Snarkar du? Nej, det är för manligt..
13. Vad är 15? En kul ålder
14. Vilken skostorlek har du? 35/36
15. Vill du klippa dig? Ja helst nyss
16. Är du över 25? Nope
17. Pratar du mycket? Jämt
18. Kollar du på O.C.? Gjorde, ja
19. Har ditt namn ett "x" i det? Emma Swärd? Hur många gånger jag än kollar så hittar jag inget
20. Känner du någon som heter Steve? Nej
21. Hittar du på egna ord? Nä, jag bara använder sånna ord som känns bra för stunden
22. Är du en typiskt svartsjuk person? Nej
23. Vad har du för mobil? Sony Ericsson
24. Vem ringde dig senast? Sofwiiiiie
25. Biter du på naglarna? Nej jag har varit duktig och slutat
26. Har du lockigt hår? I wish
27. Vilken konsert ska du på härnäst? Har ingen planerad
28. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? Men haha, jag har ingen dålig person i mitt liv
29. Hur många gånger har du svurit idag? Borde jag seriöst ha räknat? Det går inte...
30. Vilket ord säger du ofta? Vadå, haha
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? Nej :)
32. Vem sa du ''jag älskar dig'' till sist? Emelie Nilsson får den äran!
33. Vad borde du göra nu? Städa mitt rum, träna lite...
34. Har du något smeknamn? Emmashine, Emmis, Lillen och Memmet
35. Sover du mycket? Älskar att sova!!
36. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor? Mitt minne är som en guldfisks
37. När var du sist ute? Igår
38. Har du gråtit idag? Ja när jag såg Idol (en tjej var så himla bra)
39. Är du en glad person? Det vågar jag lova!
40. Har du roligt nu? Jag är glad
41. Vad äter du helst? Just nu är jag sugen på isbitar
42. Vem var du med sist? Sandra och Simone
43. Pratar du i sömnen? Nej! Men jag skrattar och gråter i sömnen dock..... Hehe
44. Vem kramade du sist? Sandra
45. Nämn den bästa personen Mamma
46. Tycker du om någon just nu? En del
47. Vill du flytta? Jaaaaaa
48. Hur ofta borstar du tänderna? Varje morgon och kväll!! Det hoppas jag alla gör?
49. Är du egoist? Det är nog det sista jag är
50. Gillar du att bada? Älskar det
51. Skrattar du åt allt? Jag skulle kalla mig själv väldigt lättroad ;)
52. Vem får dig alltid att skratta? Simon Svensson
53. Gråter du när du tittar på filmer? Driv inte, jag är bäst på det
54. När grät du senast? Ikväll hehe

at its best

publicerat: 2011-09-04 » 23:21:20
Jag känner sån inre lycka så att det är helt sjukt! Ett inre lugn och lycka! Jag sitter och lyssnar på samma låtar om och om igen, läser igenom en massa fina citat jag hittar överallt och ja.. Det är nu livet är som allra bäst! Jag gör ju absolut ingenting egenligen och ändå känner jag att jag inte slösar bort tiden utan snarare tar vara på den. Om man kunde få bära den här känslan med sig? Föralltid

this time

publicerat: 2011-09-04 » 17:42:37
Jag har hittat guldlåten!! Jag sitter med gåshud och tårar i ögonen


a little while ago

publicerat: 2011-09-04 » 16:25:34

Fika med goda vänners sällskap kan verkligen göra ens dag så himla bra!

cheese doodles and hot chick

publicerat: 2011-09-04 » 14:28:36
Jag kanske tar en promenad hem till mamma lite senare men just nu vill jag kolla på film och trycka i mig ostbågar gånger allt! Så himla gott det är! Jag har alltid haft en liten extra kärlek för popcorn sålänge jag kan minnas, ungefär som min kärlek till te är. Men på sista tiden har jag föredragit ostbågar framför mina kära popcorn. Jag älskar hur dom smälter i munnen när man suger på dom!!



Det blev ingen disneyfilm som jag hade planerat att se för min syster är så sur att jag inte vågar gå i närheten av henne nu och i stort sätt alla filmer är inne i hennes rum. Så det fick bli Hot Chick istället! Men den är oxå svinbra så det gör mig ingenting! Har ni sett den? Om ni inte har det så har ni missat en roligt, tjejig och bra film!

Simone och Sandra kommer hit om ett tag oxå och fikar lite :)

life like a fairytale

publicerat: 2011-09-04 » 12:14:15
Har precis kommit ut ur duschen och sitter med ansiktsmasken på! Man känner sig så jävla äcklig efter en utekväll både utanpå och inuti så det var dags för en liten fräschhetsåterställare, hehe
Måste göra te oxå, är så sjukt sugen. Tur att jag fick så många olika sorter utav mina vänner när jag fyllde år, speciellt dagar som denna var det tur.. Vad som händer idag vet jag inte? Jag funderar på om jag ska ta en prommis förbi mamma eller bara krypa ner i sängen och kolla någon fin disney-film istället. Fast jag är lite rastlös och rätt pigg nu. Vilket dilemma, hm........

day 5

publicerat: 2011-09-04 » 12:08:33
Mina drömmar
Den här kan man tolka lite som man vill. Man kan tolka den som "vart vill jag komma i livet?" eller bara som drömmar i när du sover. Och hur ska man som 20 år veta vad man vill få ut utav sitt liv? Idéer finns men jag vet att jag kommer att ändra mig många gånger på vägen..

Mina drömmar när jag sover brukar nästan aldrig vara logiska utan snarare föööör ologiska.. Men ändå kan jag tro att flera av dom har hänt när jag vaknar. Det där med drömmar är konstigt men bra. För det blir ju lite som att du är centrum i dina egna filmer under tiden du sover. Snacka om bra tidsfördriv ändå, haha! Jag drömmar nästan aldrig mardrömmar längre, inte sedan jag fick min drömfångare förra året utav en vän. Innan det drömde jag ofta mardrömmar och vaknade rädd mitt i natten men inte nu längre vilket är så himla skönt!


i'm gonna miss you

publicerat: 2011-09-04 » 11:27:55
Okej, idag mår man som förtjänat! Kvällen igår var heeeeelt sjuk och mitt hår är så otroligt fel nu. Det är öl i hela håret ifrån igår. Vi drack aldrig ölen väl inne på krogen utan hade "vattenkrig" med den istället.. Hemma hos Emie hade vi otroligt roligt och trevligt, vi lekte lite galenpanna och grät. Iallafall jag, jag gillar verkligen inte att hon ska flytta. Det gör mig riktigt ont. Men samtidigt är jag så himla glad för hennes skulle för att jag vet hur mycket hon verkligen vill göra det här.








bye bye emie

publicerat: 2011-09-03 » 17:35:21
Nu har jag precis slagit in Emies present för någonting litet måste man ju komma med. Sen är det bara att hoppas på att hon blir jätteglad! Simone kommer hit halv 7 och då ska vi börja här, dricka någon öl innan vi tar bussen vidare till Torvalla och Emie :) Kanske att Sandra hinner förbi oxå innan det är dags att åka!

Nu ska jag sätta på musiken på högsta volym och tagga samtidigt som jag väljer ut kläder och sminkar mig! Kanske att vi ses ute sen? Om inte så får ni ha en jättekul kväll!


emie och jag hösten 2007

i'm off to homie

publicerat: 2011-09-03 » 13:37:12

Redo att dra och möta upp Isabel! Hoppas ni får en toppendag med mycket kärlek och skratt!!

day 4

publicerat: 2011-09-03 » 12:28:47
Dåliga vanor jag har:

Den absolut sämsta vanan jag har är nog att jag är så seg. Att jag tar god tid på mig med saker jag gör
Den andra dåliga vanan är nog att jag väldigt ofta talar före jag tänker


okej då.. jag vill tillbaka

up and jump at over eight

publicerat: 2011-09-03 » 10:42:32
Godmorgon mina fina
Jag är dödens död itself, är så tröttttt! Men jag måste kliva upp! Jag gillar inte att sova bort hela dagarna vilket jag tycker att jag gör om jag vaknar efter klockan 12. Då tycker jag det är helt värdelöst att hoppa in i duschen, fixa sig och ens hitta på någonting vettigt.. För du ska hem och äta nästan lika fort som du kom ut. Jag ska träffa Bella idag igen, vi ska nämligen iväg och kika in på gamla teatern och kolla in inspelningen utav Modelljakten. Borde ni andra som är i Östersund idag oxå göra! Kanske passa på att modella lite, hehe

day 3 (a typical day at my house)

publicerat: 2011-09-02 » 23:39:28



house of wax

publicerat: 2011-09-02 » 22:43:38
Nu sitter jag hemma ensam i mitt rum och kollar på House Of Wax som jag började kolla på hemma hos Bella. Svinläskigt och jag som är så lättskrämd.. Hur tänkte jag? Nu kan jag ju inte sluta kolla heller, det måste ju liksom sluta bra? Kommer inte kunna somna annars! Haha



Middagen Isabels mamma bjöd på var supergod och jag blev så mätt. Trots att vi åt som hästar allihop blev mer än halva pajen över så nu har dom förmodligen middag i två dagar till ;)

the first time

publicerat: 2011-09-02 » 18:12:11
Är hemma hos Isabel nu och ska bli bjuden på middag. Jag tror hennes mamma håller på och lagar en god kycklingpaj! Mumma! Idag har jag varit flitig och hunnit påbörja storstädningen utav mitt rum, även rensat ut lite kläder ur garderoben oxå. Innan jag tog bussen hit gick jag och Simone på systemet en snabbis och handlade dricka inför morgonkvällen då vi ska till Emie och fira hennes födelsedag samt säga hejdå eftersom hon ska flytta, det kommer bli glädje och tårar men en kväll jag verkligen ser fram emot!!

a day to bake

publicerat: 2011-09-02 » 13:12:40


Nu ska jag strax iväg och möta upp Isabel för att senare ta en sväng förbi stan och handla en massa ingerdienser till smörgåstårtan vi ska göra idag! Sen har jag några fler ärenden att göra, samt att vi ska iväg så att Isabel får sola. Det är så soligt och fint väder ute, jag är så glad att jag tror att jag snart spricker!!

you don't know what it's like

publicerat: 2011-09-02 » 10:56:15
Jag fattar inte att jag sov så länge som jag gjorde idag? Men det var himla skönt att vakna riktigt utvilad. Dock är jag vaken alldeles för länge på nätterna, en riktigt dålig vana. Jag har fler dåliga vanor.. Som att jag lägger allt jag inte behöver för stunden i min fåtölj på mitt rum, så kläder ligger i en stor hög och nån peng här och där oxå. Och nu när höger är så himla stor vet jag inte vart jag ska börja för att få bort den men jag måste.. Jag verkligen måste!


day 2

publicerat: 2011-09-01 » 23:27:49
Mina bloggfavoriter:
Kenza för att jag har följt hennes blogg i flera år. Nu gör jag det nog mer utav en vana.
Pernilla Wahlgren för att hon är en så underbart go människa och skriver om så mycket roligt i bloggen!
Paow för att jag tycker om skandallivet hon lever i sin blogg, det är roligt att läsa om.
Molly Sandén för att hon är sig själv och jag ser lite utav mig själv i henne.

Vilka är era bloggfavoriter? Ni kan väl dela med er utav era favoriter. Det kan ju hända att jag håller på att gå miste om roliga och fina bloggar att läsa

lööööööööööövly

publicerat: 2011-09-01 » 23:01:35
Är precis hemkommen och sitter och inväntar ROCK Björnen :)

five dates

publicerat: 2011-09-01 » 21:15:46
Sitter just nu hemma hos Bella och kollar på film (äter popcorn oxå, yeah)
Vi har varit och solat.. Eller jag solade och lyssna. Min rygg gör så jävla ont nu! Det var en spricka i glaset på solariet vilket jag märkte när jag solat klart, som jag har legat på. Fyfan att dom som jobbar med det där inte kollar deras solarium haha, nu har jag ju ont :P

Vi ska bara vara hemma ikväll och fnissa till alla dessa sjuka filmer vi valt att kolla på. Vad gör ni ikväll?

beer for two

publicerat: 2011-09-01 » 15:20:06
Nu har precis Hampus och Rebecka åkt. Hampus kom förbi på fika och hade köpt med sig en öl till mig som present! Yeah! Hihi, vi har pratat och haft jätteroligt men nu ska jag iväg och träffa Bella som ska följa med mig och sola (måste behålla min färg)





Måste rusa iväg nu!

starting the day well

publicerat: 2011-09-01 » 10:46:02
Sitter just nu i köket och dricker te ur min nya temugg samtidigt som jag läser aftonbladet :D hihi
Älskar min nya temugg! Den så lagomt stor till allt ju! Inte bara te.. Man kan äta tillexempel nudelsoppa ur den oxå, om man vill. Men för att inte tala om det goda te:t jag fått. Sjukt gott! Så det här var nog bästa frukosten på länge och en bra början på en helt vanilj dag i en 20-årings liv


(någon har tagit lite utav min tårta nu på morgonen tror jag ;))

remover wipes

publicerat: 2011-09-01 » 00:58:19
Ligger jättetrött här i sängen, kollar på tv och insåg precis att jag har sminket på mig fortfarande. Fan vad jobbigt sånt är när man egentligen bara vill sova.. Men därför har jag världens smartaste sminkborttagning och tvätt (använder det efter sena utekvällar och kvällar som denna)




Det är våtservetter för just smink. Sånna kan du köpa på ICA eller nästan var som helst. Det är bara att leta vid hudprodukterna :)

Det är helt sjukt vad lat man kan vara, men det är smidigt värre!! Dock måste jag ändå bädda min säng först i vilket fall som helst men sen säger jag godnatt. Pussar

be fond

publicerat: 2011-09-01 » 00:40:39
how does a player acts when he finally falls in love?

RSS 2.0