where is the love?

publicerat: 2011-07-13 » 22:04:53
mitt i fotbollen ligger jag och en vän och smsar om någonting helt annat.....

var är männen i våra liv? var är dom spontana glädjespridarna? vart bor dom och vart finns dom? varför finns det inga roliga killar som är ämnade för oss? sånna killar som skojar och är trevliga mot våra vänner och som vet vad dom vill med livet. som uppskattar tiden tillsammans med oss och som uppskattar oss för dom vi är. killarna som är stolta över att vara våra pojkvänner och som vill visa upp oss och som inte vill ändra någonting på oss. dom som är glada över att vi är dom vi är. som inspireras utav våra brister iställer för att irritera sig på dom. vart finns dom?

dom härliga personerna som bjuder på sig själva och som inte behöver hävda sig inför sina polare. som kan sitta och pussa på oss trots att dom andra skriker åt målet i fotbollen. dom som brinner för livet, för saker och har en passion. killarna som är aktiva i förhållandet, stället upp, finns där och löser problemen tillsammans med oss.
man måste synka varandra, hjälpas åt, ge en famn när den andra behöver det och kunna älska, vilket är det absolut viktigaste!

det är dom vi vill åt! vart hittar vi dom?? snygga får dom oxå vara!! eller.. det måste dom vara! annars finns det risk att kärleken dör ut.

faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan 2-1 till japan.............. kom igen nu sverige!
update: 3-1...................

Kommentarer
Postat av: simme bieber.

grymt bra skrivet emma!

2011-07-14 @ 01:53:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0