randomly sound

publicerat: 2012-02-25 » 10:45:34
Godmorgon! Min hals mår inte alls bra så jag sitter och dricker lite te. Det är så himla kul att jag verkligen kämpat mig igenom den här veckan och verkligen längtat efter en sovmorgon och så vaknar jag nio idag.. Haha. Trots att jag inte somnade förrän klockan tre inatt. Hur är det möjligt? Det är bara helt sjuk. Jag kommer aldrig kunna bli frisk utan sömn ju.

Hur som helst så var jag med Robin igår trots det att jag bestämde mig långt innan för att jag absolut bara skulle vara hemma och inte alls gå ut. Men om han ändå kunde tänka sig att chilla inne med mig kunde jag lika gärna kurera mig med hans sällskap istället för att bara sitta hemma och ha tråkigt! Hade ju inte träffat han på en evigheeet och jag vill ju utnyttja helgen till att göra saker eftersom det bara är då jag egentligen har tid. En chillkväll med en asbra vän kan aldrig bli fel!! Men gud vad han skrattade åt mig röst. Folk som inte har pratat med mig just nu fattar egentligen hur illa min röst är oavsett hur jag än skulle försöka beskriva den, haha. Folk hör inte när jag pratar för att det bara kommer ut en massa gnissel och andra fula ljud. Hahaha!

Idag tänkte jag bara hänga med sängen och ta det lugnt inne innan jag ska iväg ut med Bella :) Kurera kurera kurera (så gott jag kan och vill iallafall, hehe) Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0